2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Güüü naaaayyy dınnnn! :) bugun cok tatlıs bi ruya gordum. Bebişim Fırt diye ağrısız sancısız kulak deler gibi doğuyordu :) hem de dikişsiz filan kendim doguruyodumsonra bebeğe hemen mama veriyorum 2saat sonra aklıma düşüyo yahu benm emzirmem gerek niye mama veriyorum diyorum ve emziriyorum boyle de sacma ama guzel
İlginç olanı sabah uyandım taa bobrege yakın solda bisy hissettim yok canım bu degildir derken kasıgımın oraya geldi o an emin oldum kesinlikle bebişi hissettim hem de ilk kez sizde oldu mu his taa bel kemiğine yakın yerde hissettiğiniz? Herkese de ruyamın gerçeğini diliyorum bu arada :)

Bende yazdım iki gündür kasığım sertleşiyor bebek herhalde çok ağrıyor ama

ben de 53 ile başladım bu sabah 53.8 çıktım canım

benimde tek dileğim dengeli almak 10-12 ile tamamlasam o kadar mutlu mesut olurum ki

Günaydın kızlarr!.. Musmutlu bir cuma olsun inş.. Mide bulantıları ara ara yoklamaya devam ediyor. Sizde durumlar nasıl :)

benim Allaha şükür bitti canım bitti gibi diyelim

Normal doğum neden bu kadar pahalı her yerde bedava

bedava olan özel yok canım anlaşmalı kurumlar falan olursa belki o şekilde indirim falan olabilir

devlet bedava

bi de arkadaşın verdiği fiyatlar gayet normal olanlar

ankara bu konuda sağolsun öncü

12 bin doğum olan yerler var

Nnerde bedava ki

sadece devlette bence

Devlette ve özelde canım bi kuruş vermiyorsun sezaryen olursa özel para alır o da en fazla 600 lira

hangi özel bedava canım ve herkese mi, anlaşma falan olmadan mı bedava

ankarada böyle bir yer yok o yüzden şaşırdım

Son düzenleme:
hangi özel bedava canım ve herkese mi, anlaşma falan olmadan mı bedava

ankarada böyle bir yer yok o yüzden şaşırdım
Normal özel hastaneler işte canım urfada öyle tabi amerikan hastanelerini bilemem onların önünden geçrrsen para
En iyisi devlet bence temiz olduktan sonra en güveniliri o

Normal özel hastaneler işte canım urfada öyle tabi amerikan hastanelerini bilemem onların önünden geçrrsen para
En iyisi devlet bence temiz olduktan sonra en güveniliri o

değişikmiş canım

Ankarada amerikan hastanesi olup olmaması önemli değil "özel" adı geçen tüm hastanelerde doğum ücretli

urfada farklı bir uygulama var sanırım

devlet hastanesi konusunda ben büyük konuşmayım ama doğum asla düşünemem gibi geliyor ama herkesin kendi tercihi tabii ki :)

Ben bütün gün masa başında oturuyorum ve denize gitmek istiyorum artık
Evet yuzmek zaten en guzeli, bel agrilarina da cok iyi geliyormus. Hem de bu sicaklarda nasil ferahlatir

Yuruyusu ozellikle cok tavsiye etmisti doktorum gecen ayki kontrolde. Ben de yuruyuse baslamak istiyorum. Havalar zaten cok sicak gunduz yurunmez de, aksam yuruyus guzel olur.

aynen akşam yürüyüşü güzel olur ben de hep niyetlenip sonra aman yorgunum diye vazgeçiyorum
Aslında yapmak lazım :/

Hepinize gunaydin hanimlar, hayirli cumalar.

Ne guzel ruyaymis o oyle canim. Ben bugun itibariyle 14+0 im ama bebisim hiic hissettirmedi kendini. Ben de cok merak ediyorum ve heyecanla bekliyorum ilk hissettirecegi zamani

Hayirli cumalar
Spor yapiyor musunuz kizlar? Yuzme, hamilelik pilatesi, yuruyus?
Ben hamilelik pilatesine basladim canim onum disinda bazi aksamlar yuruyus yapiyorum. Ama tatile gitsem de yuzsem diye can atiyorum valla. Heralde su les sicaklarin gecmesi icin eylulu bekleyecegiz arada belki haftasonu kacamaklari olur. Bu kadar sicaklarda tatil yapmayi pek sevmiyoruz
Allaha sukur son aylarimiz yaza denk gelmiyor valla yoksa napardik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…