2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
U UgurluKedi

Canım hastanedeki görevli üç haftayı bulabilir dedi ama bilerek uzun süre söylüyoruz diye de ekledi sonra benimkiler de çabucak sağlıkla gelir inşallah çok sağolasın :)

Canim benim kan alindigi gunu saymayip 7 -8 is gunu icerisinde sonucu size bildiririz dediler. Pazartesi kan verdim bi sonra ki haftanin Persembe gununde sonucu aldim

Canım hastanedeki görevli üç haftayı bulabilir dedi ama bilerek uzun süre söylüyoruz diye de ekledi sonra benimkiler de çabucak sağlıkla gelir inşallah çok sağolasın :)[/QUOTE]
Gelir canim gelir kotu dusunme.
Gonderilen laboratuara bagli olarak ta degisiklik gosterebilir.
Ben yurtdisina gidecek deyince 1 aydan once gelmez diyordum

Canım özellikle bu son kanama olaylarımdan sonra ben de çok kötü hissediyordum kendimi. Dr um "iyi hissetmek" adlı psikoloji kitabını tavsiye etti okumaya başladım hafif ve orta düzey depresyonda kendini ispatlamış bi ekolün kitabı, tavsiye ederim.

Hemen bakim canim ya. Yani kendimi bazi gunler zorlayip kaldirmasam coktan depresyona girmis olurdum kuvvetle muhtemel

Hemen bakim canim ya. Yani kendimi bazi gunler zorlayip kaldirmasam coktan depresyona girmis olurdum kuvvetle muhtemel

Biz eşimle okumaya başladık bilimsel araştırmalara dayanıyor kitap tamamen ama çok akıcı okunuyo bak canım umarım iyi gelir sana da :)

Biz eşimle okumaya başladık bilimsel araştırmalara dayanıyor kitap tamamen ama çok akıcı okunuyo bak canım umarım iyi gelir sana da :)
Simdi netten arastirdim canim. Bilimsel bi zemini var siradan kisisel gelisim kitaplarindan degil (onlara karsi onyargiliyim cunku bir parca).
Yarin ilk isim almak olacak cok sagol

Kizlaaar, çok erken biliyorum ama size bir konuda danışmak istiyorum, çok pimpirikliyim sanırım beni böyle kabul edin lütfeen :) en sevmediğim şeylerden biri yeni doğmuş bebegın şapur şupur öpülmesi, ben hiç yapmam böyle bir şeyi, bir de bizler kış mevsiminde kısmetse doğum yapacağız, tam da hastalık mevsimi, bir de kimisi çocuklarıyla geliyor hastane veya ev ziyaretine, çocuklar sıkıştırıyorlar bebeği anneleri sesini çıkartmıyor ya deli oluyorum.
Nasıl engel olacağım bu duruma? Ne zamandır ara ara aklıma geliyor, uyarmak kırıcı olur, kimseyi üzmek istemiyorum ama kendimde o sahneleri görüp gerilmek istemiyorum.
Abarttığımı düşüneceksiniz belki ama özel hemşire tutmayı bile düşündüm bu konuda :) uyarıları o yapsın, gelen giden kucağına almaya kalkmasın şapur şupur öpmesin diye.

Benim en azindan en baslarda bazi hain planlarim var. Hastaneye insanlarin dolusmasini istemedigim yok hastanede ikramdi bilmemneydi olaylarini da pek sacma buldugum icin yanimda olmasini istedigim kimseler disinda kimseye haber vermeyecegim dogum zamanimi.
Zaten canimin derdinde olucam bir de insanlari memnun etmekle ugrasamam.

Ben tanidiklarim dogum yapinca mutlaka bikac ay gecmesini bekliyorum ziyaret icin hem anne hem bebek azicik kendine gelsinler diye. Dogumdan sonra birinci dereceden akrabalar disinda herkese bebegin enfeksiyon riski oldugunu ve dr umun en azindan 40 i cikana kadar bebekle cok az kisinin ilgilenmesini tavsiye ettigini soyleyerek ilk 40 gun ziyaretci de kabul etmiycem.

Geri kalan kisimlarda yani 40 i ciktiktan sonra suratlarina soylemekten cekinmem diye dusunuyorum (insallah). Ben minnacik bebeklerin ellerini bile tutmadan elbiselerinin izerinden hafifce oksuyorsam sadece, herkes bana ayni inceligi gostermeli. Onu kirmayayim sunu da kirmayayim diye sinir hastasi oluyoruz zaten bu hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…