2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar aranızda doktoru önlem amaçlı coraspin veren varmı varsa ne zamana kadar içilecek
Merhaba canım benim genetik testimde pıhtılaşma çıkmıştı . Doktorum coraspirin ve clexane iğne verdi . Ama testinde çıkmasa da önlem amaçlı verirdim dedi . Çünkü Benim olumsuz 2 tüp bebek denemem var . Bana Doğumdan bir hafta öncesine kadar kullanacaksın dedi.

Bende önlem amaçlı kullanıyorum cnm test yapılmadı 11 haftadayım fakat bırakmaya korkuyorum birşey olursa diye

Merhaba kizlar yeni geldim.şukurler olsun burun kemigimiz ense kalinligimiz cok normal bebegimizde erkek doktorumuz o kadar rahatlatti ki ... iyi doktorlar anneyi anlayan doktorlar iyi ki var .
Cok sevindim canim. Senin de onceden kotu tecruben var ancak bu testlerden sonra biraz daha rahat nefes alabiliyoruz.

Cok sevindim canim. Senin de onceden kotu tecruben var ancak bu testlerden sonra biraz daha rahat nefes alabiliyoruz.
Cok tesekkurler evet aglaya aglaya girdim ultrasona doktorum cok rahatlatti yine de amniosentez yapilacak onumuzde ki ay ama içim rahat artik.birbirimizi hic tanimasak da gonulden destek oluyoruz birbirimize cok guzel bir duygu bu cok tesekkurler

Cok tesekkurler evet aglaya aglaya girdim ultrasona doktorum cok rahatlatti yine de amniosentez yapilacak onumuzde ki ay ama içim rahat artik.birbirimizi hic tanimasak da gonulden destek oluyoruz birbirimize cok guzel bir duygu bu cok tesekkurler
Sakin amniyosentezle ilgili internette biseyler okuma canim. Ben rahim filmi ve histereskopi oncesi cok kurcalamistim kadinlar kulubunde bu konuda deneyimli olan insanlarin yorumlarini ve acaip endiselenmistim. Heralde dayanilmaz agrilar cekicem fln diye dusunmustum ki hic te oyle olmadi. Millet amma da nazli diye dusunmustum :)
Tabi herkesin aci esigi farkli ama dedigim gibi hic kafani bulandirip bosuna endise yasama canim. O da yapilsin kafan tam rahat olarak hamileligin tadini cikaracaksin insallah

Arkadaşlar detaylı ultrason için fırumda başlık var mı ist için bulamadım da araştırmalara başladı ben

Aaaa komşii miyiz çakkisel :) haydi spora gidelim :)
Evett canim komsiyiz pek sicak ya atletle oturuyorum valla

Kızlar aranızda doktoru önlem amaçlı coraspin veren varmı varsa ne zamana kadar içilecek
Canim onlem degilde benim pihti testimde bi degerim vardi bi doktor igne olacaksin dogana kadar demisti bu doktorda degerin normal ecoprin yeter dedi ama sormadim folic birak dedi birakmam gerekse onuda derdi zaar hehe ama sanmiyorum doguma kadar kullanirim gibi

onlem amacli dr yazdi canim. hatta bende pihtilasma cikmadigi halde 12. haftama kadar enox 4000 kan sulandırıcı igne kullandim.
Bendede pıhtılaşma yok ben uzun zaman gebe kalamayınca aspirin içtim tesadüfmü bilmem ama o zaman hamile kaldım doktor vermedi yani şimdi bırakırsam sorun olrmu diye korkumdan bırakamıyprum en iyisi 3 ayı beklemek

Ben kizimda da yaptirmistim ne yazik ki bu konuda biraz sansizim o zamanda ikili testim kotu sonuc vermisti kolay bir islem sadece beklemek cok zor

Kızlar ben alerji oldum sormayın hiç Çarşamba dan beri evde yatıyorum doktorum zyrtec verdi benim gibi alerji olan kullanan var mi uç gün direndim içmedim ama dun gece çok kötü oldum eşim gece gidip aldı içtim kızarıklık azaldı ama kasıntı devam ediyor korkuyorum yan etkisi yavruma bisey yapacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…