- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.737
- 53
- 41
dr büyük bir ihtimal erkek dedi.Bence erkek olacak canim :) çünkü günlere bakınca eşine daha yakın gözüküyor, sağlıklı olsun da minnoşun :*
Evet gerçekten çok haklısın, aynı inceliği istemek hakkımız, bir damla da canları var zaten, kıyamam ben onlara, en yakin arkadaşım yeni doğmuş bebeğini kucağıma almamı istemişti, kızcağız güvendi bana sağ olsun, ama ben onu bile kabul etmememiştim, çünkü henüz evlat sahibi değildim, ona da söyledim, çocuk büyütmemiş birinin eline çocuk verilir mi hiç kız demistim. Almamistim. Ama şimdi oyunlar oynuyoruz, hassas dönemleri bi atlatsınlar da.. bana da güç verdin buarada, bende doktor öpmeyin dedi bir süre öpmüyoruz şeklinde uyarayım, eşimin çevresi çok geniş, hastane dolup taşacak biliyorum. Zor olacak çok zor :/Benim en azindan en baslarda bazi hain planlarim var. Hastaneye insanlarin dolusmasini istemedigim yok hastanede ikramdi bilmemneydi olaylarini da pek sacma buldugum icin yanimda olmasini istedigim kimseler disinda kimseye haber vermeyecegim dogum zamanimi.
Zaten canimin derdinde olucam bir de insanlari memnun etmekle ugrasamam.
Ben tanidiklarim dogum yapinca mutlaka bikac ay gecmesini bekliyorum ziyaret icin hem anne hem bebek azicik kendine gelsinler diye. Dogumdan sonra birinci dereceden akrabalar disinda herkese bebegin enfeksiyon riski oldugunu ve dr umun en azindan 40 i cikana kadar bebekle cok az kisinin ilgilenmesini tavsiye ettigini soyleyerek ilk 40 gun ziyaretci de kabul etmiycem.
Geri kalan kisimlarda yani 40 i ciktiktan sonra suratlarina soylemekten cekinmem diye dusunuyorum (insallah). Ben minnacik bebeklerin ellerini bile tutmadan elbiselerinin izerinden hafifce oksuyorsam sadece, herkes bana ayni inceligi gostermeli. Onu kirmayayim sunu da kirmayayim diye sinir hastasi oluyoruz zaten bu hayatta
Biz bile opemeyiz kiyamayiz ilk baslarda mikrop dedigin gibi daha minnacik anca koklanir. Benim kucagima hop diye verdiler de diken ustunde tutmustum, bakalim kendi bebiklerimizde nasil olucaz. Is basa dusunce mecbur yapicaz bi de icgudusel olarak dogru olani yapacagimizi dusunuyorumEvet gerçekten çok haklısın, aynı inceliği istemek hakkımız, bir damla da canları var zaten, kıyamam ben onlara, en yakin arkadaşım yeni doğmuş bebeğini kucağıma almamı istemişti, kızcağız güvendi bana sağ olsun, ama ben onu bile kabul etmememiştim, çünkü henüz evlat sahibi değildim, ona da söyledim, çocuk büyütmemiş birinin eline çocuk verilir mi hiç kız demistim. Almamistim. Ama şimdi oyunlar oynuyoruz, hassas dönemleri bi atlatsınlar da.. bana da güç verdin buarada, bende doktor öpmeyin dedi bir süre öpmüyoruz şeklinde uyarayım, eşimin çevresi çok geniş, hastane dolup taşacak biliyorum. Zor olacak çok zor :/
sahsen benimde sik sik aklima gelen ve beni rahatsiz eden konu bu.sahsen ben kayinvalidemin sapur supur opeceginden emin oldugum icin dogum oncesi doktorumla konusup esimi bilinclendirmesini isteyecgim ki annesini ve kendi tarafina uyarida bulunsun.suanki planim bu :))Kizlaaar, çok erken biliyorum ama size bir konuda danışmak istiyorum, çok pimpirikliyim sanırım beni böyle kabul edin lütfeen :) en sevmediğim şeylerden biri yeni doğmuş bebegın şapur şupur öpülmesi, ben hiç yapmam böyle bir şeyi, bir de bizler kış mevsiminde kısmetse doğum yapacağız, tam da hastalık mevsimi, bir de kimisi çocuklarıyla geliyor hastane veya ev ziyaretine, çocuklar sıkıştırıyorlar bebeği anneleri sesini çıkartmıyor ya deli oluyorum.
Nasıl engel olacağım bu duruma? Ne zamandır ara ara aklıma geliyor, uyarmak kırıcı olur, kimseyi üzmek istemiyorum ama kendimde o sahneleri görüp gerilmek istemiyorum.
Abarttığımı düşüneceksiniz belki ama özel hemşire tutmayı bile düşündüm bu konuda :) uyarıları o yapsın, gelen giden kucağına almaya kalkmasın şapur şupur öpmesin diye.
Bende istemiyorum benim dışımda kimse tutsn öpsün falan benim kvde öpmeye kalkar kesin çok temiz gibi bu düşünceler sardıkça sinirlerim bozuluyor bende doktoruma diyicem hastanede yanıma gelindiğinde enfeksiyon kapma riski var öpülmesin falan desin yoksa ben birşey diyemem kırmamak için huym kurusunsahsen benimde sik sik aklima gelen ve beni rahatsiz eden konu bu.sahsen ben kayinvalidemin sapur supur opeceginden emin oldugum icin dogum oncesi doktorumla konusup esimi bilinclendirmesini isteyecgim ki annesini ve kendi tarafina uyarida bulunsun.suanki planim bu :))
sahsen benimde sik sik aklima gelen ve beni rahatsiz eden konu bu.sahsen ben kayinvalidemin sapur supur opeceginden emin oldugum icin dogum oncesi doktorumla konusup esimi bilinclendirmesini isteyecgim ki annesini ve kendi tarafina uyarida bulunsun.suanki planim bu :))
Günaydın kızlar , hakkaten geçen ben de aynı şeyi düşündüm , akşam kocamandı şimdi nereye gitti diyorum :)Günaydın kızlaaaar!
Sabah göbüşler küçülüyor ya, çok sinir oluyorum m.. Sizde de öyle mi? Ne zaman büyüyecek bu göbüşler
gunaydin :))aslinda ben kayinvalidemide uyarabilecek bi kisilikteyim kirilacak mi uzulevek mi diye dusunmiyorum hic ama esimi gozunde torunlarini onlardan esirgeyen kisi olacagimdan hic suphem tok.ve tek torun olacak.ki benim kayinvalidem laftan anlayan biride degildir hic.rabbim o zamanlar icin bize bol.bol sabir versin insallah.Benimde korkum kayinvalide.. Yoksa diğer insanları tatlı dille uyarmaktan çekinmiyorum açıkçası
gunaydin.o surecte kimin ne dusundugunun cokda umrumuzda olmamasi gerektigini dusunuyorum.birazda eslerimizde bitiyo is.ben arada caktirmadan anlatmaya calisiyorum kendisine ama doktorun direk kendisiyle konusmasi daha etkili olacaktir.Bende istemiyorum benim dışımda kimse tutsn öpsün falan benim kvde öpmeye kalkar kesin çok temiz gibi bu düşünceler sardıkça sinirlerim bozuluyor bende doktoruma diyicem hastanede yanıma gelindiğinde enfeksiyon kapma riski var öpülmesin falan desin yoksa ben birşey diyemem kırmamak için huym kurusun
Kimseye söylemeden doğuma gidecem bengunaydin.o surecte kimin ne dusundugunun cokda umrumuzda olmamasi gerektigini dusunuyorum.birazda eslerimizde bitiyo is.ben arada caktirmadan anlatmaya calisiyorum kendisine ama doktorun direk kendisiyle konusmasi daha etkili olacaktir.
o süreçte bize bol sabır karsimizdakilere de bol.anlayis versin rabbim.Kimseye söylemeden doğuma gidecem benkomşumla giderim belki kocayı da alırım yanıma
Antepteyim canım benHangi şehirdesin canım istanbulda çoğu yerde bu civarda sanırım
ben az sekerli içiyorum sade sevemedim hic canım ama tiksinince faydali bile olsa kâr etmiyor
Canım o benimde daha hamile kalmadan kafamda kurduğum senaryolardan biriKizlaaar, çok erken biliyorum ama size bir konuda danışmak istiyorum, çok pimpirikliyim sanırım beni böyle kabul edin lütfeen :) en sevmediğim şeylerden biri yeni doğmuş bebegın şapur şupur öpülmesi, ben hiç yapmam böyle bir şeyi, bir de bizler kış mevsiminde kısmetse doğum yapacağız, tam da hastalık mevsimi, bir de kimisi çocuklarıyla geliyor hastane veya ev ziyaretine, çocuklar sıkıştırıyorlar bebeği anneleri sesini çıkartmıyor ya deli oluyorum.
Nasıl engel olacağım bu duruma? Ne zamandır ara ara aklıma geliyor, uyarmak kırıcı olur, kimseyi üzmek istemiyorum ama kendimde o sahneleri görüp gerilmek istemiyorum.
Abarttığımı düşüneceksiniz belki ama özel hemşire tutmayı bile düşündüm bu konuda :) uyarıları o yapsın, gelen giden kucağına almaya kalkmasın şapur şupur öpmesin diye.
Kızlar sizce Ensar vefa mı guzel yoksa Ömer halis mi bu arada soyadımız demir
bence ömer halis. bende düşündüm bu ismi aslında ama biz daha çocuk olmadan niyet etmiştik kız olursa bu isim erkek olursa bu isim olur diye.Kızlar sizce Ensar vefa mı guzel yoksa Ömer halis mi bu arada soyadımız demir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?