2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet gerçekten çok haklısın, aynı inceliği istemek hakkımız, bir damla da canları var zaten, kıyamam ben onlara, en yakin arkadaşım yeni doğmuş bebeğini kucağıma almamı istemişti, kızcağız güvendi bana sağ olsun, ama ben onu bile kabul etmememiştim, çünkü henüz evlat sahibi değildim, ona da söyledim, çocuk büyütmemiş birinin eline çocuk verilir mi hiç kız demistim. Almamistim. Ama şimdi oyunlar oynuyoruz, hassas dönemleri bi atlatsınlar da.. bana da güç verdin buarada, bende doktor öpmeyin dedi bir süre öpmüyoruz şeklinde uyarayım, eşimin çevresi çok geniş, hastane dolup taşacak biliyorum. Zor olacak çok zor :/

Biz bile opemeyiz kiyamayiz ilk baslarda mikrop dedigin gibi daha minnacik anca koklanir. Benim kucagima hop diye verdiler de diken ustunde tutmustum, bakalim kendi bebiklerimizde nasil olucaz. Is basa dusunce mecbur yapicaz bi de icgudusel olarak dogru olani yapacagimizi dusunuyorum

sahsen benimde sik sik aklima gelen ve beni rahatsiz eden konu bu.sahsen ben kayinvalidemin sapur supur opeceginden emin oldugum icin dogum oncesi doktorumla konusup esimi bilinclendirmesini isteyecgim ki annesini ve kendi tarafina uyarida bulunsun.suanki planim bu :))

Bende istemiyorum benim dışımda kimse tutsn öpsün falan benim kvde öpmeye kalkar kesin çok temiz gibi bu düşünceler sardıkça sinirlerim bozuluyor bende doktoruma diyicem hastanede yanıma gelindiğinde enfeksiyon kapma riski var öpülmesin falan desin yoksa ben birşey diyemem kırmamak için huym kurusun

Benimde korkum kayinvalide.. Yoksa diğer insanları tatlı dille uyarmaktan çekinmiyorum açıkçası

Benimde korkum kayinvalide.. Yoksa diğer insanları tatlı dille uyarmaktan çekinmiyorum açıkçası
gunaydin :))aslinda ben kayinvalidemide uyarabilecek bi kisilikteyim kirilacak mi uzulevek mi diye dusunmiyorum hic ama esimi gozunde torunlarini onlardan esirgeyen kisi olacagimdan hic suphem tok.ve tek torun olacak.ki benim kayinvalidem laftan anlayan biride degildir hic.rabbim o zamanlar icin bize bol.bol sabir versin insallah.

gunaydin.o surecte kimin ne dusundugunun cokda umrumuzda olmamasi gerektigini dusunuyorum.birazda eslerimizde bitiyo is.ben arada caktirmadan anlatmaya calisiyorum kendisine ama doktorun direk kendisiyle konusmasi daha etkili olacaktir.

gunaydin.o surecte kimin ne dusundugunun cokda umrumuzda olmamasi gerektigini dusunuyorum.birazda eslerimizde bitiyo is.ben arada caktirmadan anlatmaya calisiyorum kendisine ama doktorun direk kendisiyle konusmasi daha etkili olacaktir.
Kimseye söylemeden doğuma gidecem ben komşumla giderim belki kocayı da alırım yanıma

Dogumdan sonraki surecte yasamis biri olarak söylüyorum. En büyük gorev eslere düşüyo. 3 günlük cocuk azicik gazdan ağladığında sirf evden kacabilmek icin alip arabayla 2 saat sokaklarda dolastigimi biliyorum. 17 gunlukken memlekete geldim annemle. ha ben deseydim memlekete gidecem diye kiyametler kopmustu. esim deyince ses cikartan olmadi.

Kızlar sizce Ensar vefa mı guzel yoksa Ömer halis mi bu arada soyadımız demir

Canım o benimde daha hamile kalmadan kafamda kurduğum senaryolardan biri Ben doktorumdan rica edicem doğumdan sonra kayınvalidemlerin yanında hazır etrafta gelen giden olurken herkese söylesin bebek öpülmesin bir süre diye ... ben söylersem sert söylerim kimseyide kırmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…