2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Rüyalar tersine diyorlar kuzum bakalım be çıkacak şansımıza sağlıkla gelsinler de :)))

Yaa benm icin de cinsiyet tahminine bakar misinz nasil yapiyorsnz

Bi anda sag bobregime ve sag kasigjma bi agri girdi. Sanki oyup cikariyolar icimi oyle bi agri. Kasigim gecti ama bobrek devam edio. Soguk soguk terletio nefesm daraliyo oyle bi agri. Bebege bisi olmuodur dimi

tesekkurler ekledim.doktor %90 kiz dedi 1 tane oglum var oncelik saglikli olmasi tabiki ama merak ediyorm tabi cinsiyetini her bebek ayri bir heyecan
E dr un %90 kiz demis burdakiler erkek derse hangisini daha dogru kabul ediceksinBakalim kk nin tahminleri ne derece dogru

Yahu kizlar su hormonlardan fena cekiyorum. Cok cabuk sinirleniyorum. Sonra durup dusunuyorum hamile olmasam ben normalde de buna sinirlenir miyim diye, cevabim bal gibi de evet oluyor ama bu sinir beni su aralar daha fazla yipratiyor.
Bugun de esimle biraz tartistik ki hic huyumuz degildir gul gibi gecinir gideriz masallah diyeyim.
Zaten gergindi su aralar ama bir konu acildi ve normalde o zaten gergin diye susmam gerekirken susamadim az biraz patladim e o da zaten gergin o da patladi, mutsuzluktan olucem su an .
Dun de disaridaydim cok yoruldum. Eve yururken hem yorgunluktan hem ne idugu belirsiz bi duygu dalgalanmasindan aglaya aglaya eve geldim. Bi de hep yanimda olan insan esimle tartisinca su an gozlerim dolu dolu odamda vakit geciriyorum. Hamilelik boyunca boyle mi olucaz biz (
Bende mi bi acaiplik var bilmiyorum ki

Erkek anneleri öne geçmiş :)
Yok mu kızlarımızı arttıran

2018 Ocak'ta baya bebiş geliyor maşallah

Ben de abuk sabuk şeylere geriliyorum, normalde 1 se kızgınlığım şuan 10 mesela :)

Kendini dinlemeye çalış, bu dönemde eşin anlayışlı olacak bize de sabretmek düşüyor.
Sakın çok ağlayıp yıpratmayın kendinizi, bebeğinizi düşünün.
Siz ağladıkça o da yıpranıyor.

Mutlu huzurlu gebelikler diliyorum

Aksi gibi onun da bazi sebeplerden dolayi cok gergin oldugu zamanlar normalde cok anlayisli. Su an resmen evde iki hamile var gibi
Umarim hepimizin hamileligi mutlu huzurlu gecer bi dengeye otururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…