- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.737
- 53
- 41
Canım ensar ismine karşı benim on yargim var kusura bakma her duydugumda olaylar geliyor aklıma
Ömer halis diyorum ben :)
Bende olmadan once Ensar dıyodum simdıde dunden beri duygusallaştım acaba Ömer mı koysam dedım ne bileyim kafam karısık esıme de sormadım dahabence ömer halis. bende düşündüm bu ismi aslında ama biz daha çocuk olmadan niyet etmiştik kız olursa bu isim erkek olursa bu isim olur diye.
Evet keske anlayisli olunsa anne hassas bebek küçük bir süreç ama anlayissiz cok malesef canım ben onlemimi alırım artik gerisini takarlar mi bilmemgunaydin.o surecte kimin ne dusundugunun cokda umrumuzda olmamasi gerektigini dusunuyorum.birazda eslerimizde bitiyo is.ben arada caktirmadan anlatmaya calisiyorum kendisine ama doktorun direk kendisiyle konusmasi daha etkili olacaktir.
Erkek olacak erkek :)))
Önlemini al kuzum ben suan fenayım kac gün oldu ise gidemedim düşün cinsiyet icin de tekrar gitmedim bekliycem artık ne yapayım biraz kendime gelirim hem de
Kizlaaar, çok erken biliyorum ama size bir konuda danışmak istiyorum, çok pimpirikliyim sanırım beni böyle kabul edin lütfeen :) en sevmediğim şeylerden biri yeni doğmuş bebegın şapur şupur öpülmesi, ben hiç yapmam böyle bir şeyi, bir de bizler kış mevsiminde kısmetse doğum yapacağız, tam da hastalık mevsimi, bir de kimisi çocuklarıyla geliyor hastane veya ev ziyaretine, çocuklar sıkıştırıyorlar bebeği anneleri sesini çıkartmıyor ya deli oluyorum.
Nasıl engel olacağım bu duruma? Ne zamandır ara ara aklıma geliyor, uyarmak kırıcı olur, kimseyi üzmek istemiyorum ama kendimde o sahneleri görüp gerilmek istemiyorum.
Abarttığımı düşüneceksiniz belki ama özel hemşire tutmayı bile düşündüm bu konuda :) uyarıları o yapsın, gelen giden kucağına almaya kalkmasın şapur şupur öpmesin diye.
Evet evet bende de öyle, hatta nereye gitti bu kız diyorum :)Günaydın kızlaaaar!
Sabah göbüşler küçülüyor ya, çok sinir oluyorum m.. Sizde de öyle mi? Ne zaman büyüyecek bu göbüşler
Umarım yanımıza gelen insanlar anlayışlı olurlar da biz de bu stresi yaşamayız canim, benim kız olacak teyzesi :)seninki belli mi canım cinsiyeti :)
benim kendiliğinden geçti canım şükür. çok geçmiş olsun sana da.
aynı düşünceler bende de var. kaynanamda kaynanası kalıyor 3 ay. böyle geziyor çocuklarında. bende dedim anne iyi bari doğumumda annen sizde olmayacak rahat edersin dedim. hee rahat rahat gelir giderim sana diyor. aslında niyeti benim evde kalmak büyük ihtimal ama söyleyemiyorannemi ayarladım bile kalacak yanımda en azından ilk 20 gün
sürekli öpme meraklısı eşim tarafı. ben de cocukların bacaklarını öperim nadiren elini bile öpmem bebek sonra elini ağzına götürüyor diye. boynuna bile yaklaşmam mikrobum falan geçer diye. sanırım çok kalp kırıcam öpme konusunda ama pek umrumda değil. büyük ihtimal umrumda olacak durumda olmayacağım o anki psikolojiyle
Yuppi 2 kilo vermism kızlar doktora gittigim günden sonra yani bu pazartesiden bu yana 2 kilo gitmis dikkat ettim baya yediklerime bundan sonra en azından yaglarimdan gider bebisim büyür olmasi gerekeni alırım insaAllah yani zaten bulantilarda devam 13+1iz bugün 3 ayda biter denirdi ama bitmicek sanırım buna şükür olsun
Kac kiloydun kuzum sen bende almak istemiyorum :)Yuppi 2 kilo vermism kızlar doktora gittigim günden sonra yani bu pazartesiden bu yana 2 kilo gitmis dikkat ettim baya yediklerime bundan sonra en azından yaglarimdan gider bebisim büyür olmasi gerekeni alırım insaAllah yani zaten bulantilarda devam 13+1iz bugün 3 ayda biter denirdi ama bitmicek sanırım buna şükür olsun
Ensar vefa karizmatik geldi bana :) büyüdüğünde Ensar Bey diyecekler, tam işadamı ismi :) beğendim vallahi. Benimki Erkek olsaydı aklıma sokmuştun ismi :) ben erkek ismi olarak Sümer ismini de çok begeniyorum. Kişiler güzelleştiriyor aslında isimleri, Sümer diye tanıdığım var, çok efendi çok başarılı akıllı bir çocuk. Oyuzden de sevmis olabilirimKızlar sizce Ensar vefa mı guzel yoksa Ömer halis mi bu arada soyadımız demir
Dogumdan sonraki surecte yasamis biri olarak söylüyorum. En büyük gorev eslere düşüyo. 3 günlük cocuk azicik gazdan ağladığında sirf evden kacabilmek icin alip arabayla 2 saat sokaklarda dolastigimi biliyorum. 17 gunlukken memlekete geldim annemle. ha ben deseydim memlekete gidecem diye kiyametler kopmustu. esim deyince ses cikartan olmadi.
Son aylara kadar olanlar varmış Allah korusun insaAllah olmaz canım geçer sen baya kilo vermissin benim yememde cok sıkıntı yok ama yemeyi bırakınca bulanti başlıyor belli şeylerdeCanim ben haftaya 16 haftalik olacagim hala daha bulanti cekiyorum gecmiyor 5. aya kadar uzamasa diye dua ediyorum ben bende 7 kilo verdim
Bu pazartesi 75.9 çıkmıştm bugün 73-74 arası çıktım böyle dikkat edersem cok almam insaAllah 71le hamile kaldım ben 67 saniyordm tarti beni yaniltms 4 kilo fark varmis yani en azindan doktorunkiyle kiyaslayinca 83-84le dogursam sukredicem sen zayiftn zaten yanlış hatırlamıyorsam doktorna belirt istersen ona göre diyet vs verir belki benimki zorunlu oldu doğumun zor olur bebek etkilenir seker tansiyon vs cok kilo almaman lazım dediKac kiloydun kuzum sen bende almak istemiyorum :)
Seker oranina bi baktir canim seker belirtisi bildigim cok tatli mi tuketiyorsunKızlar hamilelikte el ve ayak yanması normal mi. İnanın yazın bile elim ayağım buz gibi olurdu. Şimdi gece kalkıp soğuk suya tutuyorum resmen o kadar yanıyor ki uyumakta bile zorluk çekiyorum.
Korkutmak gibi olmasin ama ben kizimda 39. Haftada bulantimin devam ettigini hatirliyorum yuruyus ya da herhangi bir spor yapmak cok iyi gelirdi sindirim hizlaniyor ve asit orani azalip bulanti azaliyordu bende bu gebeligimde aksam oluyor bulantim cok dayanamazsam premesis iciyorum.cok da kptu olursa uyuyorumCanim ben haftaya 16 haftalik olacagim hala daha bulanti cekiyorum gecmiyor 5. aya kadar uzamasa diye dua ediyorum ben bende 7 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?