2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ensar ismine karşı benim on yargim var kusura bakma her duydugumda olaylar geliyor aklıma

Ömer halis diyorum ben :)

bence ömer halis. bende düşündüm bu ismi aslında ama biz daha çocuk olmadan niyet etmiştik kız olursa bu isim erkek olursa bu isim olur diye.
Bende olmadan once Ensar dıyodum simdıde dunden beri duygusallaştım acaba Ömer mı koysam dedım ne bileyim kafam karısık esıme de sormadım daha

Bizde hic isim mevzusu konusulmadi daha. ya da netlik kazanmadi. ne benim.bi fikrim var ne esimin.

Isim konusu bizde de muamma. Öptürme işine gelince benimde k.v laftan anlamayan patavatsiz biri söylesem inadına yapacak biri zaten kendi torunu olmasına gerek yok gördüğü bütün çocukları şap şup

Ya aslında isim dusunmek bosa cunku adı bellidir ben ne kadar dusunsem de belli biliyorum kızım da hep cemre dedık kac sene sonra olacagi zaman Eda Duygu cıktı alakasız sekilde bunda da Ensar dedım sımdı Omer mı koysam dıyom

gunaydin.o surecte kimin ne dusundugunun cokda umrumuzda olmamasi gerektigini dusunuyorum.birazda eslerimizde bitiyo is.ben arada caktirmadan anlatmaya calisiyorum kendisine ama doktorun direk kendisiyle konusmasi daha etkili olacaktir.
Evet keske anlayisli olunsa anne hassas bebek küçük bir süreç ama anlayissiz cok malesef canım ben onlemimi alırım artik gerisini takarlar mi bilmem

Kızlar hamilelikte el ve ayak yanması normal mi. İnanın yazın bile elim ayağım buz gibi olurdu. Şimdi gece kalkıp soğuk suya tutuyorum resmen o kadar yanıyor ki uyumakta bile zorluk çekiyorum.

Bizim isim hep cinsiyetten once belli oluyor. Ilk hamileligimde kizim da olsa oglum da olsa ismi hazirdi. "DENIZ". Simdi de kizim olursa Defne, oglum olursa Ege. Tabii gonlumden gecen Defneee Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahhh

Yuppi 2 kilo vermism kızlar doktora gittigim günden sonra yani bu pazartesiden bu yana 2 kilo gitmis dikkat ettim baya yediklerime bundan sonra en azından yaglarimdan gider bebisim büyür olmasi gerekeni alırım insaAllah yani zaten bulantilarda devam 13+1iz bugün 3 ayda biter denirdi ama bitmicek sanırım buna şükür olsun

Erkek olacak erkek :)))

seninki belli mi canım cinsiyeti :)

Önlemini al kuzum ben suan fenayım kac gün oldu ise gidemedim düşün cinsiyet icin de tekrar gitmedim bekliycem artık ne yapayım biraz kendime gelirim hem de

benim kendiliğinden geçti canım şükür. çok geçmiş olsun sana da.

aynı düşünceler bende de var. kaynanamda kaynanası kalıyor 3 ay. böyle geziyor çocuklarında. bende dedim anne iyi bari doğumumda annen sizde olmayacak rahat edersin dedim. hee rahat rahat gelir giderim sana diyor. aslında niyeti benim evde kalmak büyük ihtimal ama söyleyemiyor annemi ayarladım bile kalacak yanımda en azından ilk 20 gün

sürekli öpme meraklısı eşim tarafı. ben de cocukların bacaklarını öperim nadiren elini bile öpmem bebek sonra elini ağzına götürüyor diye. boynuna bile yaklaşmam mikrobum falan geçer diye. sanırım çok kalp kırıcam öpme konusunda ama pek umrumda değil. büyük ihtimal umrumda olacak durumda olmayacağım o anki psikolojiyle

Evet evet kızlar cidden topu doktorumuza atmak mantıklı olan, hala anlamayanlar da uyarıyı hakediyor demektir, doktor söylemesine rağmen devam ederse devreye girmekten çekinmem sanırım, rahatladım sizlerden de böyle yorum gelince, kendime kızıyordum ne bu
Günaydın kızlaaaar!
Sabah göbüşler küçülüyor ya, çok sinir oluyorum m.. Sizde de öyle mi? Ne zaman büyüyecek bu göbüşler
Evet evet bende de öyle, hatta nereye gitti bu kız diyorum :)

Umarım yanımıza gelen insanlar anlayışlı olurlar da biz de bu stresi yaşamayız canim, benim kız olacak teyzesi :)

Canim ben haftaya 16 haftalik olacagim hala daha bulanti cekiyorum gecmiyor 5. aya kadar uzamasa diye dua ediyorum ben bende 7 kilo verdim

Kac kiloydun kuzum sen bende almak istemiyorum :)

Kızlar sizce Ensar vefa mı guzel yoksa Ömer halis mi bu arada soyadımız demir
Ensar vefa karizmatik geldi bana :) büyüdüğünde Ensar Bey diyecekler, tam işadamı ismi :) beğendim vallahi. Benimki Erkek olsaydı aklıma sokmuştun ismi :) ben erkek ismi olarak Sümer ismini de çok begeniyorum. Kişiler güzelleştiriyor aslında isimleri, Sümer diye tanıdığım var, çok efendi çok başarılı akıllı bir çocuk. Oyuzden de sevmis olabilirim

Valla bnde dogum yaptigimda ramazandi millet bebek ziyaretine iftara geliyordu esimin tarafi ilk zamanlar oglumu odamdan disari cikarmadim bile yinede yeni gelin cahildim simdi kimseyi bi yerlerime takmam bile ac agzini yum gozunu strese girecegine strese sok :))

Canim ben haftaya 16 haftalik olacagim hala daha bulanti cekiyorum gecmiyor 5. aya kadar uzamasa diye dua ediyorum ben bende 7 kilo verdim
Son aylara kadar olanlar varmış Allah korusun insaAllah olmaz canım geçer sen baya kilo vermissin benim yememde cok sıkıntı yok ama yemeyi bırakınca bulanti başlıyor belli şeylerde

Kac kiloydun kuzum sen bende almak istemiyorum :)
Bu pazartesi 75.9 çıkmıştm bugün 73-74 arası çıktım böyle dikkat edersem cok almam insaAllah 71le hamile kaldım ben 67 saniyordm tarti beni yaniltms 4 kilo fark varmis yani en azindan doktorunkiyle kiyaslayinca 83-84le dogursam sukredicem sen zayiftn zaten yanlış hatırlamıyorsam doktorna belirt istersen ona göre diyet vs verir belki benimki zorunlu oldu doğumun zor olur bebek etkilenir seker tansiyon vs cok kilo almaman lazım dedi

Kızlar hamilelikte el ve ayak yanması normal mi. İnanın yazın bile elim ayağım buz gibi olurdu. Şimdi gece kalkıp soğuk suya tutuyorum resmen o kadar yanıyor ki uyumakta bile zorluk çekiyorum.
Seker oranina bi baktir canim seker belirtisi bildigim cok tatli mi tuketiyorsun

Korkutmak gibi olmasin ama ben kizimda 39. Haftada bulantimin devam ettigini hatirliyorum yuruyus ya da herhangi bir spor yapmak cok iyi gelirdi sindirim hizlaniyor ve asit orani azalip bulanti azaliyordu bende bu gebeligimde aksam oluyor bulantim cok dayanamazsam premesis iciyorum.cok da kptu olursa uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…