2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ben Allaha sukur gurbetteyim burda da kimsemiz yok bi kaynana görümce benm annem ablam filan gelir muhtemelen yani insallahhh. Onlar da umarım öpmeye kıyamazlar bizim de ilk torun valla nolcak bilmiyorum ben pek söyleyemem de cunku söyleyince daha cazip gelip gizlice yine öperler gibi geliyor

Umarım yanımıza gelen insanlar anlayışlı olurlar da biz de bu stresi yaşamayız canim, benim kız olacak teyzesi :)

daha dün arkadaşımdaydı bebeği 40 günlük dışardan evli çift arkadaşları geldi direkt kucaklarda öpmeler koklamalar. elleri yıkamadan falan bir de 1 yaşında kendi cocukları var onlar bile düşünmedi yani. o yüzden kimsenin düşüneceğini sanmıyorum. biz düşünücez evlatlarımızı diş göstericez gerekirse.

hayırlı sağlıklı olsun canım kızın

kızlar ben 3 haftadır bikini bölgesi sağ kısımda şişkinlik görüyordum elime geliyordu. doktor bebeğe ordan baktı. demek bebeğimin şişkinliği bu minik yumurta gibi duran şey

kızlar ben 3 haftadır bikini bölgesi sağ kısımda şişkinlik görüyordum elime geliyordu. doktor bebeğe ordan baktı. demek bebeğimin şişkinliği bu minik yumurta gibi duran şey
benim siskinlik sol tarafta. artik yavas yavas kendilerini belli etmeye basladilar.

Erkek sağda kız solda oluru yalanlayan veya dogrulayan durum var mı kızlar yani cinsiyeti belli olanlar ne tarafta hissediyorsunuz benim sağda hissediyorum ama inanmıyorum bu duruma alakası yok bence

Erkek sağda kız solda oluru yalanlayan veya dogrulayan durum var mı kızlar yani cinsiyeti belli olanlar ne tarafta hissediyorsunuz benim sağda hissediyorum ama inanmıyorum bu duruma alakası yok bence

Canım benim hayırlısıyla Kız bebis ama sağ da hissediyorum

Amin canim, cümlemizin ki sağlıklı olsun inşallah :) ebet malesef bizler dış göstereceğiz, bir iki yakınıma dostuma ve eşime verceğim bu görevi, zaten kendi annem babam dikkat ederler. Bakalım nasıl olacak :)

Dördüncü aya girmek üzereyiz ama ben hiç kilo almadım. Normalde de balık etli olduğum için buna bir yandanda seviniyorum ama o kadar iştahsızım ki bir kaşıkla doyuyorum. Sizde de bu durum var mı? Sürekli iyi beslenemiyorum diye hayıflanıyorum kedime.

Evet bende cok begenıyorum guzel ısım hem anlamı da cok guzel peygamberimize göç zamanında yardım edenlere verilen ısım

Yalnız değilsin canım ben 51 le hamile kalıp 50 kiloya düştüm sürekli bi suçluluk hissi var beslenememekten dolayı. Üstelik bulantilarim folik asiti bile doğru düzgün kullanamama sebep oldu inşallah decaviti problemsiz kullanabilirim.

Yaa şükür folik asit kullanmamda bir problem yok. İnşallah en yakın zamanda düzeliriz. Malum artk bebekler direkt olarak bizden besin alıyorlar❤

Kızlar iyi akşamlar herkese ... bulantılarım 12. Haftada kesilmişti tamamen , 2 akşamdır gene başladı ne yapıcam bilmiyorum, böyle olan var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…