Yalnız değilsin canım ben 51 le hamile kalıp 50 kiloya düştüm sürekli bi suçluluk hissi var beslenememekten dolayı. Üstelik bulantilarim folik asiti bile doğru düzgün kullanamama sebep oldu inşallah decaviti problemsiz kullanabilirim.
cnm sen yine 1 kilo ben 77.5 hamile kaldim suann 73.5 kiloyum ne yediysem cikardim xaten yedigimde pek bisi yok bizim elimzde oan bisi degil zamanla gecicek ama gecene kadarda zorluyor
cnm sen yine 1 kilo ben 77.5 hamile kaldim suann 73.5 kiloyum ne yediysem cikardim xaten yedigimde pek bisi yok bizim elimzde oan bisi degil zamanla gecicek ama gecene kadarda zorluyor
Sağol canım. Senin de hayırlı olsun. Ben dün öğrendim cinsiyeti. Erkek dedi doktor. Kesin mi dedim kesin dedi. Hatta bana da gösterdi. Bundan sonra değişir mi bilmem. 12. Haftada ikili testi yapan doktor kıza benzetmisti. Ama Dünkü doktor çok net erkek dedi. Hayırlısı olsun inşallah. Sen de öğrenirsin bu hafta inşallah. Ben sonradan değişiklik olabiliyor diye 16. Haftaya girmeden sormadım pek doktora.
Korkutmak gibi olmasin ama ben kizimda 39. Haftada bulantimin devam ettigini hatirliyorum yuruyus ya da herhangi bir spor yapmak cok iyi gelirdi sindirim hizlaniyor ve asit orani azalip bulanti azaliyordu bende bu gebeligimde aksam oluyor bulantim cok dayanamazsam premesis iciyorum.cok da kptu olursa uyuyorum
Ayy allah korusun ilk oglumda zerresi yoktu bulantinin bu cektiriyor. Ben her seyden tiksindim hicbir sey yiyemiyorum kokular buaralar cok etkiliyor. Bazi aksamlar ac uyuyorum
Erkek sağda kız solda oluru yalanlayan veya dogrulayan durum var mı kızlar yani cinsiyeti belli olanlar ne tarafta hissediyorsunuz benim sağda hissediyorum ama inanmıyorum bu duruma alakası yok bence
Benim de koku hassasiyetim arttı bu sıra hatta bugun abarttım :) yağmur yağmadan 20dk oncesi yagmurun kokusunu aldım evin icinde cıkıp baktım yagmur flan yok derken 20dk sonra yagmur yagdi
Benim de koku hassasiyetim arttı bu sıra hatta bugun abarttım :) yağmur yağmadan 20dk oncesi yagmurun kokusunu aldım evin icinde cıkıp baktım yagmur flan yok derken 20dk sonra yagmur yagdi
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bol enerjili bir Hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Bu pazartesi 75.9 çıkmıştm bugün 73-74 arası çıktım böyle dikkat edersem cok almam insaAllah 71le hamile kaldım ben 67 saniyordm tarti beni yaniltms 4 kilo fark varmis yani en azindan doktorunkiyle kiyaslayinca 83-84le dogursam sukredicem sen zayiftn zaten yanlış hatırlamıyorsam doktorna belirt istersen ona göre diyet vs verir belki benimki zorunlu oldu doğumun zor olur bebek etkilenir seker tansiyon vs cok kilo almaman lazım dedi
Yok kızım bende seksenlerden ne yazık kı 87 ile hamile kaldım suan 84 um benim De risk olur zor olur dedi doktor diyetine dikkat et dedi hatta diyetisyen desteği bile alabilirsin dedi bulantılar geçince bakalım canim
Kızlar bana dua edin alerjim geçmedi suan bi cildiye ye geldim gece hiç uyumadım morallerim sıfır alerji olan yada öyle durumları olan var mi aramızda başka
Günaydın kızlar 13.haftada gittim kendi doktorum değildi cinsiyet söylemedi şimdi 15.hafta dayız İnşAllah bu hafta gitsem belli olur mu sizinkiler kaçıncı haftada belli oldu karından ultrosonla mı