2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
cnm sen yine 1 kilo ben 77.5 hamile kaldim suann 73.5 kiloyum ne yediysem cikardim xaten yedigimde pek bisi yok bizim elimzde oan bisi degil zamanla gecicek ama gecene kadarda zorluyor

cnm sen yine 1 kilo ben 77.5 hamile kaldim suann 73.5 kiloyum ne yediysem cikardim xaten yedigimde pek bisi yok bizim elimzde oan bisi degil zamanla gecicek ama gecene kadarda zorluyor

Haklısın canım. Benim zaten hafifledi bulantilarim darısı başına inşallah

Cok sevindim Allah bağışlasın oğlunu. .

Ayy allah korusun ilk oglumda zerresi yoktu bulantinin bu cektiriyor. Ben her seyden tiksindim hicbir sey yiyemiyorum kokular buaralar cok etkiliyor. Bazi aksamlar ac uyuyorum

Erkek sağda kız solda oluru yalanlayan veya dogrulayan durum var mı kızlar yani cinsiyeti belli olanlar ne tarafta hissediyorsunuz benim sağda hissediyorum ama inanmıyorum bu duruma alakası yok bence
İlk oglumda sagda idi bu oglusumda sagda :)) bende tuttu yani.

Ya kizlar ay hesabini nasil yapiyorsunuz mesela simdi 3 aylik mi hamileyiz yada 4e mi girdik neye gore hesaplaniyo. 4 hafta bir ay gibi mi

Hassasiyet değil Keramet olmuş canm senin ki :)

Aynen bende de fena koku hassasiyeti var zaten mide bulantisi hep ondan oluyo.
Hamile miyiz K9 muyuz belli diil

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bol enerjili bir Hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Yok kızım bende seksenlerden ne yazık kı 87 ile hamile kaldım suan 84 um benim De risk olur zor olur dedi doktor diyetine dikkat et dedi hatta diyetisyen desteği bile alabilirsin dedi bulantılar geçince bakalım canim

Kızlar bana dua edin alerjim geçmedi suan bi cildiye ye geldim gece hiç uyumadım morallerim sıfır alerji olan yada öyle durumları olan var mi aramızda başka

Günaydın kızlar 13.haftada gittim kendi doktorum değildi cinsiyet söylemedi şimdi 15.hafta dayız İnşAllah bu hafta gitsem belli olur mu sizinkiler kaçıncı haftada belli oldu karından ultrosonla mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…