Günaydın kızlar 13.haftada gittim kendi doktorum değildi cinsiyet söylemedi şimdi 15.hafta dayız İnşAllah bu hafta gitsem belli olur mu sizinkiler kaçıncı haftada belli oldu karından ultrosonla mı
Bana kalırsa beklerim canım da kendi dr um değildi bu gittiğim vitamin falan vermedi o yuzden hiç et ve süt de tüketemiyorum vicdan azabı duyuyorum eşimde dr a gidelim bi eksiklik varsa vicudunda önlem alalım diyor ondan: (
Bana kalırsa beklerim canım da kendi dr um değildi bu gittiğim vitamin falan vermedi o yuzden hiç et ve süt de tüketemiyorum vicdan azabı duyuyorum eşimde dr a gidelim bi eksiklik varsa vicudunda önlem alalım diyor ondan: (
Kızlar bana dua edin alerjim geçmedi suan bi cildiye ye geldim gece hiç uyumadım morallerim sıfır alerji olan yada öyle durumları olan var mi aramızda başka
Canım çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda geçer besin alerjisi mi sıcaklardan mı ?
Benim yumurta alerjim var bi lokma yiyince her yerim şişer
Oğlumunda sıcaklardan alerjisi var her yeri su çiçeği gibi kabarcıklar çıkarır bol bol banyo yaptırıyorum bende hiç yumurta yemiyorum idare ediyoruz öyle
Kızlar günaydın . Hamileliğimin başından beri biri özel biri devlet olarak 2 doktor ile devam ediyorum . Aslında 6 yıllık takiplim kendi doktorum devlet hastanesinde . Beni 3 kez o ameliyat etti . Tüm tedavi sürecini biliyor filan ama hamileliğin ilk başlarında başka ilçede geçici görevliydi , bir iki kez görüşebildik . Sonra yıllık izne çıktı derken ben özele gitmek zorunda kaldım . Ama artık döndü şükür .
Bugün akşam 4 te kontrolüm var . 13+4 üm . Acaba 2 li test için geç mi kaldım . Özeldeki doktor pozisyondan ötürü ölçüm yapamadı . 4 lüyü yaptırırsın demişti ama benim içimde kaldı .
Canın çekmeyince zaten faydalı olan kesinlikle yenmesi gerekenleri bile yiyemiyor icemiyor insan kolayi hic icmiyordum hamileyken kesinlikle icmem kararında olmak lazım ne güzel ev yapımı iciyorsun masaAllah canım ben ayran dışında bir iki kere limonata ictim evde yaptigimiz o kadar
kızlar ben 3 haftadır bikini bölgesi sağ kısımda şişkinlik görüyordum elime geliyordu. doktor bebeğe ordan baktı. demek bebeğimin şişkinliği bu minik yumurta gibi duran şey
kızlar geçen hafta doktora gittim
minniğim öyle hareketli ki anlatamam
hareketleri hissettiğimde herhalde sürekli tekme yerim
o küçük bacağı öyle vuruyordu ki oraya buraya
ama benim artık bıraktığım doktorum o kadar iyi ultrasyon cihazında bile cinsiyet için erken dedi
bıraktım o doktoru bakalım inşaallah kendime iyi bir doktor bulabilirim