2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
birsürü kişi öğrendi kaç gün önce dr niye öyle dedi ki .. bence de değiştir dr unu canım.

11 ile 14. Hafta arası 2.li test diye biliyorum canım

Bence geç değil ama yine de bi sor bakalım

kızlar 3 ay bitmesine rağmen doktor halen bana folik asit kullandırıyor siz bıraktınız mı

bende yumurta ve süt tüketemiyorum
vicdan azabım çokk

Canım, artık multivitaminlere geçmesi gerekir. Ben elevit içiyorum 3 haftadır.
canım güya bulunduğum şehrin en iyi doktoruna gidiyorum ama
adam sonunda bizi çıldırtacak
bir kaç haftaya başka doktora gideceğim artık bıktım bu adamın ilgisizliğinden

bende kilo almadim sabah esimle onu konustuk beslenme nerdeyse sifur bende de. artik bundan sonra dikkat etmemiz gerekecek. direkt bizden beslenmeye basladilar.

Hamileler bana dua etsenize ya dgs sınavım var bu hafta hepinizden ayrı ayrı dua bekliyorum
Basarilar canim.

Kızlar iyi akşamlar herkese ... bulantılarım 12. Haftada kesilmişti tamamen , 2 akşamdır gene başladı ne yapıcam bilmiyorum, böyle olan var mı aranızda ?
arada beni de yokluyor canim. kesileli bir hafta oldu ama kendini unutturmuyor. unutturmayacaga da benziyor.
cnm sen yine 1 kilo ben 77.5 hamile kaldim suann 73.5 kiloyum ne yediysem cikardim xaten yedigimde pek bisi yok bizim elimzde oan bisi degil zamanla gecicek ama gecene kadarda zorluyor
73 ile hamile kaldim bulanti dan dolayi 66 yi gördüm. su an 68 lerde seyrediyorum.uzulmeyin kizlar son aylarda bol bol kilo alacagiz.

Ya kizlar ay hesabini nasil yapiyorsunuz mesela simdi 3 aylik mi hamileyiz yada 4e mi girdik neye gore hesaplaniyo. 4 hafta bir ay gibi mi
ay degil de hafta hesabi olur canim. ay hesabi 12-13 hafta bitti mi 3 ay bitti derler.

Günaydın kızlar 13.haftada gittim kendi doktorum değildi cinsiyet söylemedi şimdi 15.hafta dayız İnşAllah bu hafta gitsem belli olur mu sizinkiler kaçıncı haftada belli oldu karından ultrosonla mı
13+0 da buyuk bir ihtimal erkek dedi. bakalim 17. haftada kontrolum var o zaman netlik kazanir. erkek dedim diye alisverise baslama dedi sıkı sıkı tembih etti doktorum.

Günaydın kızlar saçlarım çok dökülüyor oğlumda hiç öyle olmamıştı kel kalmam dimi
o dertten bende.muzdaribim canim. birde benim oglumda sacla oynama alışkanlığı var. mahvediyo beni.

Kızlar doktor bizlere decavit ve ferro sanol verdi ya bunları nasıl kullanacaz her ikisinde de demir ve folik asit var zehirlenme yapmaz mı i?
bana ne decavit.ne elevit ne de ferro sanol verdi. gerci verseydi de icemezdim. oglumda icemedim. tiksinmistim.
kızlar 3 ay bitmesine rağmen doktor halen bana folik asit kullandırıyor siz bıraktınız mı
ben biraktim canim. su an hic bor ilac almiyorum. sadece dogal beslen dedi doktorum.

canım güya bulunduğum şehrin en iyi doktoruna gidiyorum ama
adam sonunda bizi çıldırtacak
bir kaç haftaya başka doktora gideceğim artık bıktım bu adamın ilgisizliğinden
canim ilaclarla dr.nin iyi olup olmadigini anlayamazsin. benimki de vermedi. tahlil istedi. su an ilaca gerek yok dedi. degerlerin guzel dogal beslen dedi. ama yone de kafanda soru isaretleri varsa bastan degistir. sona kaldi mi inan daha zor oluyo. ben 8. ayda doktorsuz kaldim doğuma 1 ay kala. yaşadığım stresi bir ben bilirim.

canım benim doktorum genel olarak ilgisiz biri

Kizlar sol tarafima yatamıyorum. bebek solda ama dolasim icin sola yatin deniliyor. ama bayagi rahatsiz oluyorum. ayni durumu yasayan var mi

Kızlar bana dua edin alerjim geçmedi suan bi cildiye ye geldim gece hiç uyumadım morallerim sıfır alerji olan yada öyle durumları olan var mi aramızda başka
Canım bende olmuştum 6-7. haftalarda.İçi su dolu küçük kaşıntılı kabarcıklar cıkarmıştım senin gbi haliyle çok endişelendim.Ama tahliller temzi çıktı cildiye uzmanına gittim oda büyüteçle yakından baktı alerjik dedi krem verdi.Onu da bir kere sürdüm kendi kendine geçti sonra.Sende rahat ol bunlar normal gebelik döküntüsü bile olabilir.

Kizlar sol tarafima yatamıyorum. bebek solda ama dolasim icin sola yatin deniliyor. ama bayagi rahatsiz oluyorum. ayni durumu yasayan var mi
Bende aynı şey sağ tarafta var. Sağıma yatamıyorum. Birşey batıyor gibi, sağa yatınca nefes almakta zorlanıyorum hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…