- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
birsürü kişi öğrendi kaç gün önce dr niye öyle dedi ki .. bence de değiştir dr unu canım.kızlar geçen hafta doktora gittim
minniğim öyle hareketli ki anlatamam
hareketleri hissettiğimde herhalde sürekli tekme yerim
o küçük bacağı öyle vuruyordu ki oraya buraya
ama benim artık bıraktığım doktorum o kadar iyi ultrasyon cihazında bile cinsiyet için erken dedi
bıraktım o doktoru bakalım inşaallah kendime iyi bir doktor bulabilirim
Kızlar günaydın . Hamileliğimin başından beri biri özel biri devlet olarak 2 doktor ile devam ediyorum . Aslında 6 yıllık takiplim kendi doktorum devlet hastanesinde . Beni 3 kez o ameliyat etti . Tüm tedavi sürecini biliyor filan ama hamileliğin ilk başlarında başka ilçede geçici görevliydi , bir iki kez görüşebildik . Sonra yıllık izne çıktı derken ben özele gitmek zorunda kaldım . Ama artık döndü şükür .
Bugün akşam 4 te kontrolüm var . 13+4 üm . Acaba 2 li test için geç mi kaldım . Özeldeki doktor pozisyondan ötürü ölçüm yapamadı . 4 lüyü yaptırırsın demişti ama benim içimde kaldı .
canım ben zaten başka doktordan öğrendimbirsürü kişi öğrendi kaç gün önce dr niye öyle dedi ki .. bence de değiştir dr unu canım.
erkek solda canim. oglum da soldaydi.Erkek sağda kız solda oluru yalanlayan veya dogrulayan durum var mı kızlar yani cinsiyeti belli olanlar ne tarafta hissediyorsunuz benim sağda hissediyorum ama inanmıyorum bu duruma alakası yok bence
Bana kalırsa beklerim canım da kendi dr um değildi bu gittiğim vitamin falan vermedi o yuzden hiç et ve süt de tüketemiyorum vicdan azabı duyuyorum eşimde dr a gidelim bi eksiklik varsa vicudunda önlem alalım diyor ondan: (
canım ben en baştan beri solda hissediyorumSende tutanlardansın canım benim cinsiyet belli olunca tuttu tutmadı belli olcak bende sağda hissediyorum genelde
hayırlısı olsun inşallah canım ben de perşembe gidicem zor duruyorumcanım ben zaten başka doktordan öğrendim
kesin olamamakla birlikte erkek dedi
hayırlısı olsun inşallah canım ben de perşembe gidicem zor duruyorum
kızlar 3 ay bitmesine rağmen doktor halen bana folik asit kullandırıyor siz bıraktınız mı
canım güya bulunduğum şehrin en iyi doktoruna gidiyorum amaCanım, artık multivitaminlere geçmesi gerekir. Ben elevit içiyorum 3 haftadır.
bende kilo almadim sabah esimle onu konustuk beslenme nerdeyse sifur bende de. artik bundan sonra dikkat etmemiz gerekecek. direkt bizden beslenmeye basladilar.Dördüncü aya girmek üzereyiz ama ben hiç kilo almadım. Normalde de balık etli olduğum için buna bir yandanda seviniyorum ama o kadar iştahsızım ki bir kaşıkla doyuyorum. Sizde de bu durum var mı? Sürekli iyi beslenemiyorum diye hayıflanıyorum kedime.
Basarilar canim.Hamileler bana dua etsenize ya dgs sınavım var bu haftahepinizden ayrı ayrı dua bekliyorum
arada beni de yokluyor canim. kesileli bir hafta oldu ama kendini unutturmuyor. unutturmayacaga da benziyor.Kızlar iyi akşamlar herkese ... bulantılarım 12. Haftada kesilmişti tamamen , 2 akşamdır gene başladı ne yapıcam bilmiyorum, böyle olan var mı aranızda ?
73 ile hamile kaldim bulanti dan dolayi 66 yi gördüm. su an 68 lerde seyrediyorum.uzulmeyin kizlar son aylarda bol bol kilo alacagiz.cnm sen yine 1 kilo ben 77.5 hamile kaldim suann 73.5 kiloyum ne yediysem cikardim xaten yedigimde pek bisi yok bizim elimzde oan bisi degil zamanla gecicek ama gecene kadarda zorluyor
ay degil de hafta hesabi olur canim. ay hesabi 12-13 hafta bitti mi 3 ay bitti derler.Ya kizlar ay hesabini nasil yapiyorsunuz mesela simdi 3 aylik mi hamileyiz yada 4e mi girdik neye gore hesaplaniyo. 4 hafta bir ay gibi mi
13+0 da buyuk bir ihtimal erkek dedi. bakalim 17. haftada kontrolum var o zaman netlik kazanir. erkek dedim diye alisverise baslama dedi sıkı sıkı tembih etti doktorum.Günaydın kızlar 13.haftada gittim kendi doktorum değildi cinsiyet söylemedi şimdi 15.hafta dayız İnşAllah bu hafta gitsem belli olur mu sizinkiler kaçıncı haftada belli oldu karından ultrosonla mı
o dertten bende.muzdaribim canim. birde benim oglumda sacla oynama alışkanlığı var. mahvediyo beni.Günaydın kızlar saçlarım çok dökülüyor oğlumda hiç öyle olmamıştı kel kalmam dimi
bana ne decavit.ne elevit ne de ferro sanol verdi. gerci verseydi de icemezdim. oglumda icemedim. tiksinmistim.Kızlar doktor bizlere decavit ve ferro sanol verdi ya bunları nasıl kullanacaz her ikisinde de demir ve folik asit var zehirlenme yapmaz mı i?
ben biraktim canim. su an hic bor ilac almiyorum. sadece dogal beslen dedi doktorum.kızlar 3 ay bitmesine rağmen doktor halen bana folik asit kullandırıyor siz bıraktınız mı
canim ilaclarla dr.nin iyi olup olmadigini anlayamazsin. benimki de vermedi. tahlil istedi. su an ilaca gerek yok dedi. degerlerin guzel dogal beslen dedi. ama yone de kafanda soru isaretleri varsa bastan degistir. sona kaldi mi inan daha zor oluyo. ben 8. ayda doktorsuz kaldim doğuma 1 ay kala. yaşadığım stresi bir ben bilirim.canım güya bulunduğum şehrin en iyi doktoruna gidiyorum ama
adam sonunda bizi çıldırtacak
bir kaç haftaya başka doktora gideceğim artık bıktım bu adamın ilgisizliğinden
canım benim doktorum genel olarak ilgisiz biricanim ilaclarla dr.nin iyi olup olmadigini anlayamazsin. benimki de vermedi. tahlil istedi. su an ilaca gerek yok dedi. degerlerin guzel dogal beslen dedi. ama yone de kafanda soru isaretleri varsa bastan degistir. sona kaldi mi inan daha zor oluyo. ben 8. ayda doktorsuz kaldim doğuma 1 ay kala. yaşadığım stresi bir ben bilirim.
yıldızlar uyuşmadıysa bastan degistir. uyum onemli canim.guvenmen gerek.canım benim doktorum genel olarak ilgisiz biri
haklısın canımyıldızlar uyuşmadıysa bastan degistir. uyum onemli canim.guvenmen gerek.
Canım bende olmuştum 6-7. haftalarda.İçi su dolu küçük kaşıntılı kabarcıklar cıkarmıştım senin gbi haliyle çok endişelendim.Ama tahliller temzi çıktı cildiye uzmanına gittim oda büyüteçle yakından baktı alerjik dedi krem verdi.Onu da bir kere sürdüm kendi kendine geçti sonra.Sende rahat ol bunlar normal gebelik döküntüsü bile olabilir.Kızlar bana dua edin alerjim geçmedi suan bi cildiye ye geldim gece hiç uyumadım morallerim sıfıralerji olan yada öyle durumları olan var mi aramızda başka
Bende aynı şey sağ tarafta var. Sağıma yatamıyorum. Birşey batıyor gibi, sağa yatınca nefes almakta zorlanıyorum hatta.Kizlar sol tarafima yatamıyorum. bebek solda ama dolasim icin sola yatin deniliyor. ama bayagi rahatsiz oluyorum. ayni durumu yasayan var mi
Şimdi aradım canım doktoru ferrum fort ve decavit verdibende yumurta ve süt tüketemiyorum
vicdan azabım çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?