2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar sol tarafima yatamıyorum. bebek solda ama dolasim icin sola yatin deniliyor. ama bayagi rahatsiz oluyorum. ayni durumu yasayan var mi
Benim dr her sekil yatabilirsin 6. Aya kâdar dedi ama ne yatmak ne uyumak.mumkun olmuyor daha bu ayda napcam bilmiyorum sola yatamiyorum.bende carpintim oluyor.

Arkadaslar ikili test icin ultrasonda doktor %90 bir sorun yok dedi ama ben emin olmak icin kan testide yaptirdim. Sonuclarm cikmis doktoruma mesaj attim henuz donmedi. Siz biliyorsaniz yorumlayabilirmisiniz?

Eklentiler

• IMG_7900.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 52
11+0 da yaptirmistim testi. Sonuçlarda sadece bunlar yaziyordu ense kalinligi falan normal cikti burnu olusmus dedi doktor. Onlarida belirteyim.

Bana drum regenesis verdi icinde yok yok kan ilacini bulantilarin gecince ic dedi daha kotu yapmasin diye.

Benim dr her sekil yatabilirsin 6. Aya kâdar dedi ama ne yatmak ne uyumak.mumkun olmuyor daha bu ayda napcam bilmiyorum sola yatamiyorum.bende carpintim oluyor.
yatis seklimi görseniz hald3n hale giriyorum resmen. simdiden yastik kullanmaya basladim. son aylarda 3 yastikla yatarum herhalde.

kızlar 3 ay bitmesine rağmen doktor halen bana folik asit kullandırıyor siz bıraktınız mı
bende hala kullanıyorum genelde herkese bıraktırmışlar .doktoru dinlemekte fayda var ama herkes farklı sonuçta
4 .aydayım haftaya bakalım ne dicek

Günaydın kızlar 13.haftada gittim kendi doktorum değildi cinsiyet söylemedi şimdi 15.hafta dayız İnşAllah bu hafta gitsem belli olur mu sizinkiler kaçıncı haftada belli oldu karından ultrosonla mı
benim 13 .haftada erkek dedi bugün yine gittim yine erkek sanırım erkek olunca erken belli oluyor..hayırlısı olsun :)

Yok kızım bende seksenlerden ne yazık kı 87 ile hamile kaldım suan 84 um benim De risk olur zor olur dedi doktor diyetine dikkat et dedi hatta diyetisyen desteği bile alabilirsin dedi bulantılar geçince bakalım canim
Diyetisyene gidince beni de bilgilendirirsin canım bana sadece beyaz ekmek yeme kahvaltida tam bugday ye pirinc pilavı hamr isi yok dedi bol su ic kuru kayısı meyve falan ye dedi belli bir liste vermedi yararli şeyleri yazar sana muhakkak bende bizde bilgilenmis olurz bulantılar bir gecse bende de devam hala

canım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum
bide çalışıyorum ama napalım hayatın bu temposuna alışmak lazım artık
En güzelini yapıyorsun canım şimdiden alistirmaliyiz kendimizi ben calismadigm için biraz agirdan gidiyorum hayatta

Arkadaslar ikili test icin ultrasonda doktor %90 bir sorun yok dedi ama ben emin olmak icin kan testide yaptirdim. Sonuclarm cikmis doktoruma mesaj attim henuz donmedi. Siz biliyorsaniz yorumlayabilirmisiniz?

Canım ben bilmiyorum inşallah kızlar yardimci olur

Sadece oğlun mu olacak diye sormaya geldim

Kızlar yumurtayı haşlama yiyemeyenler Derneği olarak yağda yapıp mi yesek ? Aynı vitamini minareli alır mıyız

Günaydın kızlar 13.haftada gittim kendi doktorum değildi cinsiyet söylemedi şimdi 15.hafta dayız İnşAllah bu hafta gitsem belli olur mu sizinkiler kaçıncı haftada belli oldu karından ultrosonla mı

Ben ilk kalp atışını 6,5 haftada karından ultrasonla duyduğumdan beri, hep karından bakıldı.
12. haftamda kız dedi, iki hafta sonra kesin söyleyeceğim dedi, 14.haftada kesin kız dedi :)ü

Allah gönlüne göre versin senin de, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah

Çarşamba ikili testin sonucu çıkacak kızlar ultrasonda da bakarsa ki sanırım bakılıyor insaAllah cinsiyeti söyler 13+4 oluyor minigim o günü tabi birde göstermesi meselesi var nazlı olursa saklar bende beklerim mecbur 16.haftayı zaten kesin birsey demezse her türlü beklicem ayy merak içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…