2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bana dua edin alerjim geçmedi suan bi cildiye ye geldim gece hiç uyumadım morallerim sıfır alerji olan yada öyle durumları olan var mi aramızda başka
Kaşıntım mı var canım? Benim bir yerim kasındığında sivri sinek ısırdığında falan o bölgeye elma sirkesi sürüyorum. Kaşıntı anında geciyor. Tabi buaralar karnım kaşınıyor, o da bebekten, oraya sürmüyorum tabiki :) nasıl bir alerji seninki?

kızlar ben 3 haftadır bikini bölgesi sağ kısımda şişkinlik görüyordum elime geliyordu. doktor bebeğe ordan baktı. demek bebeğimin şişkinliği bu minik yumurta gibi duran şey
Tam da o bebek daha once bende yazmıştım sımdı bıraz buyudu ve bu hafta yukarı cıkmaya basladı bebısım

Benimde bacaklarımin üst kısimlari kasiniyor uzun zamandir var sıcaktan dedim ama tam da bilmiyorum neden kasimaktn yara olmus durumda bir iki tane

Kizlar sol tarafima yatamıyorum. bebek solda ama dolasim icin sola yatin deniliyor. ama bayagi rahatsiz oluyorum. ayni durumu yasayan var mi
Ben soluma yatmak zorundayım, sağa yatınca burnumdaki sorun yuzunden nefes alamiyorum. Ama soluma yatınca da bebeğin hareketlerini çok fazla hissediyorum, bu sefer de oyuzden uyuyamiyorum. Niye hareket ediyor, rahatsız mi oluyor gibi. Avantajı da var aslında. Mesela gün içinde hareketlerini hissetmezsem tedirgin olup yatağa gidip soluma yatiyorum. Hmmm tamam hareket var diyip kalkıyorum ayağa :)

yatis seklimi görseniz hald3n hale giriyorum resmen. simdiden yastik kullanmaya basladim. son aylarda 3 yastikla yatarum herhalde.
:) bende öyleyim, hatta okadar çok şekil degistiriyorum ki rahat edemediğim için, sürekli uyanıyorum. Canim sen bir de çalışıyorsun, uykusuz da kalırsın. Allah çalışanlarımıza kolaylık versin,

Amin canım İnşAllah hepimizinkileri :)

kan dolasimi icin sola yatış onemliymis canim. sola yatmaya ozen gosteriyorum. ama bebek solda ve rahatsiz ediyor. oglumda soldaydi ama bu sekilde rahatsiz olmuyordum asagi da daha yukari cikmadi acaba p yuzden mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…