2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ben su an tatildeyim canim. ama zor gunlerde calisiyor olacagim. o gunleri dusundukce fenalik basiyor.

bu aralar su ile rahatliyorum az once kendi kendime diyorum ki at balkona kucuk patca halilari hem yika hem sserinle.bu sicaklar beni öldürecek.
Hahaha geçen gün aynı şeyi bende düşündüm, banyo paspaslarini çamaşır mak iyi yıkamıyor siliyorum sonra atıyorum makinaya, yikayayim, o arada da serinlerim diye düşünmüştüm. Izmirdeyim, zaten sıcagı sevmezdim, hamilelik mi geciriyorum menapoz mu belli degil

ev de durmaktan kafayi yiyecem az kaldi . hersey gozume batmaya basladi. ama bende yapacak guc kuvvet yok. ben baslayayim esime satarim amac su da serinlemek hali yikamak degil.

çok şükür benim hiç mide bulantım olmadı ama cok uylu çökerdi hala biraz oluyor sıcak gercekten bunaltıyor bende neredeyse hiç balık yemiyorum

Kv şimdiden dogumda gelir kalırım yanında diyor hastanede yani ama ben istemiyordum annem kalicakti sadece ne güzel medicalpark fatihte doğum yaparsam annemlere yakın baya kvye uzak anadolu yakasında gece olursa doğum gelemez zaten eve çıkınca geliyorsa gelsin ki zaten annemde kalicam insaAllah çünkü beni cok sinir eder biliyorum zaten yazmistim bebek konusunda baya kırgınim istemiyorum kalmasini allem kallem ederim kaldirmam banane annem çalışıyor bazı günler annemle ikiniz kalırsınız dedim tek kalma hayali kurmasin hemen diye ama annen çalışıyor nasıl olcak falan filan dedim torunu olmus olcak izin alır nolcak ki dedim zor olur vs kiskandi hemen galiba tek kendi hakimiyet kuramiyicagini anlayinca esim askere gidicek olmasa ahh simdiki aklim olsa evlenirmiydm gidip gelmeden aşk kör eder derler beni saftirikte etti o zaman neyse buna şükür yaşayıp sabırla atlaticam insaAllah

bu arada daha cinsiyetini bilmiyorum ama canım öyle limon istiyor tuzlayıp yiyorum

Günaydın kızlar 13.haftada gittim kendi doktorum değildi cinsiyet söylemedi şimdi 15.hafta dayız İnşAllah bu hafta gitsem belli olur mu sizinkiler kaçıncı haftada belli oldu karından ultrosonla mı
Benim 12. Haftada doktorum kesin diyor bakalim erkek

Canım Allah şimdiden yardımcın olsun bende 5 ay 20 gün asker yolu bekledim ne demek olduğunu iyi bilirim. Ah evlenirken herşey tozpembe, sonra hayatın gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kalıyor insan

Tam da o bebek daha once bende yazmıştım sımdı bıraz buyudu ve bu hafta yukarı cıkmaya basladı bebısım

benim ilk gebeliğimde karnım büyüdükçe ceviz büyüklüğünde şişlik oldu fıtık olabilir dendi ultrasonla kaslara bakıldı herhangi bir tahribat yokmuş neden olduğu tespit edilemedi doğumdan sonra kayboldu. bu hamilelliğimde de yine aynı yerde hafif olaraç çıkmaya başladı komik duruyor

Canım Allah şimdiden yardımcın olsun bende 5 ay 20 gün asker yolu bekledim ne demek olduğunu iyi bilirim. Ah evlenirken herşey tozpembe, sonra hayatın gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kalıyor insan
Amin canım Allah razı olsun aynen o zaman tozpembeydi hersey zamanla değişti düşüncelerm o zaman yanımda olsun kocam olsun diyordum simdi biraz daha bekleseymisim ya diyorum neyse basa gelen çekilir bebisim dogsun onla ugrasmaktan gunlerin nasıl geçtiğini anlamam bir bakmisiz babamiz yanimizda Allah bekleyen herkesi kavustursun korusun insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…