2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim 14 haftan daha dolmamis yaptir bence. 2 li test 3 lu ve 4 luden daha onemli ve dogrulugu daha yuksek bir test.
Hem o gun pozisyon uygun degilse bi sonra ki gun cagirsaydi dr un niye direk yapmayalim diyo ki

Kızlar gebeliğimin ilk başından beri o kadar rahatım ki anlatamam sizlere . Midem hiç bulanmadı , hiçbir şeyden tiksinmedim . Hiçbir şey aşermedim . Bende inanılmaz sırt ağrısı oldu hala da devam ediyor . Sırt ağrım olmasa hamile olduğumu Bile unutacağım . Ama son zamanlarda o kadar halsizliğim var ki resmen ayağa kalkınca bayılacak gibi oluyorum . Memurum bir de mecbur sabah kalkıp işe geliyorum , çok zorlanıyorum . Doktorum sıcak havalar bizi bile mahvetti , gebelikte bu halsizlik çok normal dedi . Bir de nerdeyse 3 haftadır akşamları tencere yemeği pişiremiyorum . Canım çorba , pilav , salçalı yağlı yemek istemiyor . Bulanmayan midem bulansın istemiyorum . Kahvaltılık , menemen , yumurta , biber yoğurtlaması , yoğurtlu makarna filan yiyorum hep . Sonra üzülüyorum, kötü mü beslendim diye ama doktorum buna da normal dedi . Yediğin şeyler sağlıksız değil . Sıcakta yemek yemek mümkün değil dedi . O yüzden üzülmeyin beslenme konusunda sadece sağlıksız olmasın yediğiniz şeyler yeterli kızlar :)

Canim 14 haftan daha dolmamis yaptir bence. 2 li test 3 lu ve 4 luden daha onemli ve dogrulugu daha yuksek bir test.
Hem o gun pozisyon uygun degilse bi sonra ki gun cagirsaydi dr un niye direk yapmayalim diyo ki
Canım hiç bilmiyorum ya neden öyle yaptı . Bence de 2-3 gün sonra çağırıp yapabilirdi ama neyse bugün gidip yaptırayım da içim rahat etsin . Doktor bana tüp bebek olduğu için testleri yaptırmana Bile gerek Yok demişti . Zaten en iyi sperm ve yumurta seçildiği için genetik sıkıntı olmaz dedi ama yine de yaptırmak istiyorum .

Kızlar biz dolabimizi aldık

Hem bebiş kullanacak hem de bir kısmı yüklük gibi olacak saklama alanımız yeteri olmadiği için bayadir düşünüyorduk içimize sindi

Resim de paylaşırım inşallah diğer tarafta

İç dış silindi ama koku ne zaman çıkar ne zaman yerleştireyim sizce

Bu dr un tup bebek dr umu canim.
Dr unu bence degistirmelisin cok yanlis konusmus.
Ona bakilirsa ben de 2 kez tup bebek yaptirdim bu mantikla embriyolarimin buyuk kismi genetik testten gecemiyordu. Tup bebekte pgt niye var ki o zaman?
Benim ki normal yoldan oldugunda memorialda ki dr normal yoldan oldugu icin, bunda da genetik bozuk olarak gelecek diye dusunme biz burada sperm ve yumurtayi insan gozuyle seciyoruz laboratuar ortaminda da olsa bazi kriterlere uyarak, ama vucut burada ki laboratuarlardan cok daha mukemmel dedi ki katiliyorum.
Ben genetik test yaptirdim Allaha sukur genetigimizde problem yok su an.
Benim yastan dolayi genetik o sekilde cikiyordu canim zaten genetik problemli bebek ilk 3 ayda yuksek oranla dusuyor icin rahat olsun ama dr unun sacmaladigini gostermek icin bu kadar aciklama yaptim.

Amin canım inşallah su gibi geçer günler zaten sayılı gün bitiyor bi şekilde. Tecrübe konuşuyor

Sonunda cinsiyet için bugün doktora gidebildim doktor ben eminim erkek dedi. Ama başkalarına söylemememiz için de uyardı. Bu haftalarda kordonla karıştırıla biliyor kesin emin olmak için bu ayın sonunu bekleyelim diye de ekledi. Ama bayağı bir merakmı giderdi sağolsun:))

hadi gozun aydin canim. bir erkek daha geldi desene. benimki de erkek dedim diye hemen alis veris yapma dedi.

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prensin

Erkek bebisler önde şuan bakalim benim minigiminkinide bir ogrensem insaAllah sağlıkla kızların arasına katılır Allah gönlümden geçeni nasip eder hayırla amin

Hadi hayırlı olsun canım, Bize de o tarz bişey lazım , yüklük yapmalık hem de bebeğin eşyalarını alabilecek. Fotoğrafını paylaşırsan belki ben de aynısından alabilirim. Fikir olur hem.

Kızlar bugün 3 arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim , Üniversiteden sınıf arkadaşlarım , kuzenim ve bi arkadaşım yeni doğum yaptı daha 2 gün oldu, okuldan yine bir öğretmen arkadaşımın da 2 hafta sonra doğumu var, her yer bebiş her yer hamiş :)

Canımmm güle güle kullanınnnn
Hic öyle bir izlenimde yok sanırım sıcaktan canım kasimam lazım aslında ama duramiyrm
Kaşınan yerlere elma sirkesi sürmeyi deneyebilirsin canim. Ama yara oldu diyorsun, yara olduysa tahris edebilir sirke.

Rabbim annelerimize uzun ömur kaybedenlere de rahmet versin. Ama bizler kendi annelerimizin yanında rahat edebiliriz, gergin olucaz belki, yorgun olucaz. Nazımızı çekecek biri lazım yanimiza. Kv si annesi gibi olanlar şanslı ama yerine koyabilmek çok zor. Zaten bu sebepledir ki genelde çocuklar ananelerine daha düşkün olurlar.

Canım yazım yarım kalmış :) güle güle kullan, uygun olduğunda fotoyu koyarsın bende merak ettim. Bende odayı hazırlamaya başlayacağım ınşallah. Dolapla başlaman doğru olmuş, aldıkça koyarsın içine her şeyi, ortalıkta kalmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…