- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 46
Canim 14 haftan daha dolmamis yaptir bence. 2 li test 3 lu ve 4 luden daha onemli ve dogrulugu daha yuksek bir test.Kızlar günaydın . Hamileliğimin başından beri biri özel biri devlet olarak 2 doktor ile devam ediyorum . Aslında 6 yıllık takiplim kendi doktorum devlet hastanesinde . Beni 3 kez o ameliyat etti . Tüm tedavi sürecini biliyor filan ama hamileliğin ilk başlarında başka ilçede geçici görevliydi , bir iki kez görüşebildik . Sonra yıllık izne çıktı derken ben özele gitmek zorunda kaldım . Ama artık döndü şükür .
Bugün akşam 4 te kontrolüm var . 13+4 üm . Acaba 2 li test için geç mi kaldım . Özeldeki doktor pozisyondan ötürü ölçüm yapamadı . 4 lüyü yaptırırsın demişti ama benim içimde kaldı .
Canım hiç bilmiyorum ya neden öyle yaptı . Bence de 2-3 gün sonra çağırıp yapabilirdi ama neyse bugün gidip yaptırayım da içim rahat etsin . Doktor bana tüp bebek olduğu için testleri yaptırmana Bile gerek Yok demişti . Zaten en iyi sperm ve yumurta seçildiği için genetik sıkıntı olmaz dedi ama yine de yaptırmak istiyorum .Canim 14 haftan daha dolmamis yaptir bence. 2 li test 3 lu ve 4 luden daha onemli ve dogrulugu daha yuksek bir test.
Hem o gun pozisyon uygun degilse bi sonra ki gun cagirsaydi dr un niye direk yapmayalim diyo ki
Evet bende öyle okudum ama uyuyana kadar dönerm ben. Saçma sapan bir uyuma tarzım var:))sag tarafa yatma zaten canim. mumkun olduğunca sol tarafa yat.
Bu dr un tup bebek dr umu canim.Canım hiç bilmiyorum ya neden öyle yaptı . Bence de 2-3 gün sonra çağırıp yapabilirdi ama neyse bugün gidip yaptırayım da içim rahat etsin . Doktor bana tüp bebek olduğu için testleri yaptırmana Bile gerek Yok demişti . Zaten en iyi sperm ve yumurta seçildiği için genetik sıkıntı olmaz dedi ama yine de yaptırmak istiyorum .
Amin canım inşallah su gibi geçer günler zaten sayılı gün bitiyor bi şekilde. Tecrübe konuşuyorAmin canım Allah razı olsun aynen o zaman tozpembeydi hersey zamanla değişti düşüncelerm o zaman yanımda olsun kocam olsun diyordum simdi biraz daha bekleseymisim ya diyorum neyse basa gelen çekilir bebisim dogsun onla ugrasmaktan gunlerin nasıl geçtiğini anlamam bir bakmisiz babamiz yanimizda Allah bekleyen herkesi kavustursun korusun insaAllah
hadi gozun aydin canim. bir erkek daha geldi desene. benimki de erkek dedim diye hemen alis veris yapma dedi.Sonunda cinsiyet için bugün doktora gidebildimdoktor ben eminim erkek dedi. Ama başkalarına söylemememiz için de uyardı. Bu haftalarda kordonla karıştırıla biliyor kesin emin olmak için bu ayın sonunu bekleyelim diye de ekledi. Ama bayağı bir merakmı giderdi sağolsun:))
Ben her öğlen en az 1 saat uyuyorum canım, yoksa kafam kalkmıyor, ilaçların etkisi herhalde diyorum.Gündüz uyku hali oluyor mu kizlar.
Şükürler olsun. Hepimizin ki sağlıklı sıhhatli kucağımızda ki yerlerini alırlar inşallahh❤❤❤hadi gozun aydin canim. bir erkek daha geldi desene. benimki de erkek dedim diye hemen alis veris yapma dedi.
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prensinSonunda cinsiyet için bugün doktora gidebildimdoktor ben eminim erkek dedi. Ama başkalarına söylemememiz için de uyardı. Bu haftalarda kordonla karıştırıla biliyor kesin emin olmak için bu ayın sonunu bekleyelim diye de ekledi. Ama bayağı bir merakmı giderdi sağolsun:))
Amin canım insaAllah bir bakmisim yanimzda durumunu yaşarım suan zor geliyor zamanla alisicamAmin canım inşallah su gibi geçer günler zaten sayılı gün bitiyor bi şekilde. Tecrübe konuşuyor
Kızlar biz dolabimizi aldık
Hem bebiş kullanacak hem de bir kısmı yüklük gibi olacak saklama alanımız yeteri olmadiği için bayadir düşünüyorduk içimize sindi
Resim de paylaşırım inşallah diğer tarafta
İç dış silindi ama koku ne zaman çıkar ne zaman yerleştireyim sizce
Canımmm güle güle kullanınnnnKızlar biz dolabimizi aldık
Hem bebiş kullanacak hem de bir kısmı yüklük gibi olacak saklama alanımız yeteri olmadiği için bayadir düşünüyorduk içimize sindi
Kaşınan yerlere elma sirkesi sürmeyi deneyebilirsin canim. Ama yara oldu diyorsun, yara olduysa tahris edebilir sirke.Hic öyle bir izlenimde yok sanırım sıcaktan canım kasimam lazım aslında ama duramiyrm
Rabbim annelerimize uzun ömur kaybedenlere de rahmet versin. Ama bizler kendi annelerimizin yanında rahat edebiliriz, gergin olucaz belki, yorgun olucaz. Nazımızı çekecek biri lazım yanimiza. Kv si annesi gibi olanlar şanslı ama yerine koyabilmek çok zor. Zaten bu sebepledir ki genelde çocuklar ananelerine daha düşkün olurlar.Kv şimdiden dogumda gelir kalırım yanında diyor hastanede yani ama ben istemiyordum annem kalicakti sadece ne güzel medicalpark fatihte doğum yaparsam annemlere yakın baya kvye uzak anadolu yakasında gece olursa doğum gelemez zaten eve çıkınca geliyorsa gelsin ki zaten annemde kalicam insaAllah çünkü beni cok sinir eder biliyorum zaten yazmistim bebek konusunda baya kırgınim istemiyorum kalmasini allem kallem ederim kaldirmam banane annem çalışıyor bazı günler annemle ikiniz kalırsınız dedim tek kalma hayali kurmasin hemen diye ama annen çalışıyor nasıl olcak falan filan dedim torunu olmus olcak izin alır nolcak ki dedim zor olur vs kiskandi hemen galiba tek kendi hakimiyet kuramiyicagini anlayinca esim askere gidicek olmasa ahh simdiki aklim olsa evlenirmiydm gidip gelmeden aşk kör eder derler beni saftirikte etti o zaman neyse buna şükür yaşayıp sabırla atlaticam insaAllah
bende ilac yok cnm. ilaclarumi kesti ama 10 dakika da olsa uyumam gerek.Ben her öğlen en az 1 saat uyuyorum canım, yoksa kafam kalkmıyor, ilaçların etkisi herhalde diyorum.
amin canim.Şükürler olsun. Hepimizin ki sağlıklı sıhhatli kucağımızda ki yerlerini alırlar inşallahh❤❤❤
Canım yazım yarım kalmış :) güle güle kullan, uygun olduğunda fotoyu koyarsın bende merak ettim. Bende odayı hazırlamaya başlayacağım ınşallah. Dolapla başlaman doğru olmuş, aldıkça koyarsın içine her şeyi, ortalıkta kalmamış olurKızlar biz dolabimizi aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?