2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canımmm güle güle kullanınnnn

Kaşınan yerlere elma sirkesi sürmeyi deneyebilirsin canim. Ama yara oldu diyorsun, yara olduysa tahris edebilir sirke.
Yaralar geçtiginde kaşımadan sirke sürerim şuan yakar canım önce onları geçirici şeyler sürmeliyim

Aynen öyle canım amin ama dediğin gibi kendi annemle daha rahat olurmda neyse çoğunluk annemle olucağım için bir gece sabredebilirm gönlü olsun bari onunda torunu napiyim mecbur eğer beni kırmasaydı bu konuda daha farklı olurdu kırdı kırdı annem gibi göremiyorm anlaşıyorz sıkıntı yok cogu zaman ama içten içe soğugm ona karsı batıyor çoğu sözü davranışı bebeğim ve kendimden baska kimseyi hele onu önemsemicem küser kırılır umrmda değil o beni düşünmedi kırdı hep kendi etti ayy baya yazdım dolu olunca bu konuda kusura bakma canım

Canım bende katılıyorum 2li test diğer testlerden daha güvenilir sen güvendiğin başka bir dr a hatta mümkünse perinatolog a git onlar bu işin uzmanı. Henüz zamanı da geçmemiş istanbuldaysan memorial şişli cihangir yılanlıoğlu nu öneririm

Hadi hayırlı olsun canım, Bize de o tarz bişey lazım , yüklük yapmalık hem de bebeğin eşyalarını alabilecek. Fotoğrafını paylaşırsan belki ben de aynısından alabilirim. Fikir olur hem.

Tabii ki canım ikea dan aldık içinin tasarımı biz çizdik şuraya sepet şuraya raf şuraya çekmece şeklinde

İç dış güzelce silindi ama koku devam cami da acamiyorum mantolama yapılıyor inşallah çıkar kokusu da yerleştirmeye başlarım

Çok teşekkürler canım benim

Biz oda yapmayacağız aslında hani şu full takım 3 bin civari öyle bir şey almayacagiz

Ama dolap falan da gelince acaba perde ve aydınlatma bebeğimıze göre mi alsam diyorum

Yani oda söyle olacak 1 tek kişilik bazali yatak 1 dolap 1 park yatak ( normalde yatak odasında olacak ) bebelere uygun Stor ve bebelere uygun aydınlatma

Nasıl olur sence yoksa aydınlatma perde falanda mi kalsın ?

ben simdilik oda yapmayacagim. oglumda da yapmadim. gerekli olan parcalari almistim sadece
simdi ogluma oda yaptim kendi isteğine gore. yeni gelecek olan da büyüdüğünde. oturma odasiyla cocuk odasının yerlerini degistirip ona da bir takim aldim mi tamamdir. şayet 4+1 ev alip cikma ihtimalimiz var . yeni eve cikarsak ikisinin de ayri odasi olur. ona gore dosenir artik odalari.belirli bir yasa geldiler mi istekleri basliyor kizlar. bunlari goze alarak alis veris yapin.

Canım şimdi ben 1 dolap aldım. Ki aşırı ihtiyacti saklama alanım 0 gibi bir şey bir de park yatak alıp mobilya alışverişi bitti

Peki aydınlatma ve perde Stor olayına ne dersin ?

Canım şimdi ben 1 dolap aldım. Ki aşırı ihtiyacti saklama alanım 0 gibi bir şey bir de park yatak alıp mobilya alışverişi bitti

Peki aydınlatma ve perde Stor olayına ne dersin ?
dolap bende aldiydim canim. besik olarak park yatak aldim. chicconun. söküp kaldirdim bazanin altinda. onu cikartip temizlemem yikamam gerekecek.sicaklar.gecmeden onu da hallederim. perdeyi stor yaptirabilirsin. aydinlatma da sana kalmis ilk başta sari mi beyaz mi tam hatırlamıyorum lamba taktirmislardi bana sarılık icin. bozde sarilik cikmisti.sonra degistirdik. tavana yansiyan hareketli aydinlatmalar var gece guzel oluyo hele 5.ve 6. aydan sonra.

Anladım canım sende benim kafadansin çok sağol

Dolap (alindi)
Park yatak (alinacak)
Stor perde (alinacak)
Bebeğe uygun aydınlatma (alinacak)

İle mobilya alışverişini tamamlayacagim inşallah :)

Adana yanıyor kızlar yaaa bu yaz geçer mi Allah dışarda çalışanların yardımcısı olsun
Bizde ablamdan park yatak geldi Çınar da zaten park yatakta yatıyor Çınar babasının tarafında kızım da benim tarafımda yatar ama bir şifonyer almam lazım

Dolap (alindi)
Park yatak (alinacak)
Stor perde (alinacak)

Canim bence cok dogru karar.
Ben de su bu olsun diye kafamda kuruyorum sonra ne kadar basit o kaar mantikliya dogru yol aliyorum

Dolap (alindi)
Park yatak (alinacak)
Stor perde (alinacak)

Ben sadece yatağını alıcam yerim ancak buna müsait eşyalarınıda kendi dolabımda yer açıp oraya koyucam

Dolap (alindi)
Park yatak (alinacak)
Stor perde (alinacak)

inan canim zamani gecenleri nereye koyacagima bazen sasip kaliyorum. sonra anladim ki herseyde pratik olmak gerek. söküp kaldirabilecegim şeyleri aldim hep. su an ikinci oglumun nerdeyse herseyi tamam. arabasindan tutup besigine varana kadar. benimle beraber oda alanlar nornal besik alanlar tekrardab park yataga donduler. 6.7 aydan sonra hareketlenmeye basladilar. bacago basi mobilyanin yanindaki o korumalara takilmalar mi dersin. yere dusmeler mi dersin herseyi duydum. 7. aydan sonra kademesini asagi indirdim.işim oldu ocine.oyuncakları doldurdum o oyalanirken ben isimi hallettim. gozum arkada kalmadi.

Bende oda konusunda kararsızım. Bebek odalarını görünce hevesleniyorum ama bir yandanda bebeklerin çabuk büyüdüğünü görünce hevesim kaçıyor. Sonuçta birkaç yıl içinde o beşiği falan kullanamayacak. Şimdilik park yatak alırım biraz daha büyüyünce güzel bir oda yaparız diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

Kızlar bu bel ağrısı çok yoruyor beni bel ağrısı için yaptığınız bişi var mı

Canım ya eksik söylemişim sanırım ondan yanlış anlama oldu . Tüp bebek transferinden önce genetik test yaptırmıştık . O yüzden gerek Yok dedi doktor .
Ama yine de süresi geçmediği için doktorum yaptı testi . Çok sağlıklı bir kız geliyor dedi %95 kız olduğu belirlendi . Suyu iyi , gelişimi iyi şükürler olsun . Boyu Da 7.5 cm olmuş :) Test sonucu cuma günü çıkacak kızlar o Da iyi çıkarsa değmeyin keyfime .
1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı doktor o zaman da 3 lü testi yaparız dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…