2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bence de ekstra sacmalamis ....

Ben kizima heves edip sitelerden baya da bir tuzlu bir rakama oda takimi aldim sonuc 7 yasinda ve bizimle surekli kavga ediyor dolabi falan ev seklinde bebek odasi istemiyorum genc odasi istiyorum diyor evim 3 +1 suan yeni oda da acma imkani yok bi dogsun kizimin park yatagi var 6 ay onu kullanir 6 ay sonra bi cozum buluruz ama tavsiyem size oda takimi almayin sonra begenmiyorlar.......

Cevabini simdi gordum canim simdi anladim

Cevabini simdi gordum canim simdi anladim

Ama onu soylemiyon ki bastan :):) bak cemkiriyoz dr a burda :)
Oteki turlusu gercekten sacma cunku.
Ama emin olmamakla birlikte soyle bisey hatirliyorum;
Ben de pgt yaptirmistim ve dr a bunda hamile kalirsam mantiken hamilelik rutin testlerine gerek yok o zaman demistim.
Yok onlar yine yapilicak demisti diye hatirliyorum canim.
Ama dedigim gibi tam olarak emin degilim.
Cuma sonuc ciksin gor bisey cikmayacak ama insan dedigin ekstra rahatlamayi yasiyor ne olursa olsun valla

cevremdekiler hep bunu dedi bana oglumda. simdi iyiki yapmamisim takim diyorum. mart miydi nisan miydu yatak istedi dedigine gore odasini dolabini yatagini halisini aldik. simdi kosa kosa gidiyo yatagina.

Ben oda takımı alacagım odası olmadan düşünemiyorum açıkçası. Ama çok sade bir sey almayı düşünüyorum düz beyaz yatağı sonra büyüyenlerden. Görümcem de o şekilde bir takım almıstı hatta bnm istediğim kadar sade değil gerçi ama kızı şu an 7 yaşında ve o oda takımını kullanıyor. Bebek park yatakta nasıl rahat edecek sanmıyorum açıkçası.

Canim 100 anneden 99u park yatak oneriyor

Büyüyen yatak karyola tipi sepet tipi öneren 100 anneden olsa olsa 10 anne falan

O yüzden ben onları dinleme taraftarıyım.

Ama tabii ki de senin kendi kararın. En güzel yataklar senin bebişin olsun :)

merhaba arkadaşlar iyi akşamlar
Ben dün gebelik testi yaptırdım 1.20 in altında çıktı sonuç. Dün adet olmam gerekiyordu olmadım ayın 3 unde yumurtladım doktor kontrolünde bir tane daha yumurtam var ama çok büyük değil dedi. onunda büyüyüp çatlaması durumu varmı acaba? geç döllenme felan mi oldu kafam karıştı çok. gebelik olsa kan testinde çıkmaz miydi yada ? bu şekilde sorun yaşayan oldumu ? yani ilk yumurtam döllenmemiş olup 2. gelişen yumurtam döllenmiş olabilirmi ? 28 günde bir adet oluyorum çok nadir 30 günü bulur .

Canım su an icin malesef gebelik yok

1 hafta daha bekle inşallah adet olmazsın eğer olmazsan 1 hafta sonra kan verirsin tekrar

Akşam olunca neden bu kadar sisiyorum ben ya. nefes alamayacak duruma geliyorum.

Şu an Aynen bu durumdayım

Ben genelde aksam yemeklerimi 18den once yemem, o zaman dediginiz gibi feci sis hissediyorum, ve tabi feci de sis gorunuyorum.

Ama bugun aksam yemegimi 16da yedim, sonra 18 gibi bir kase yogurt yedim. Su anda da yine var, ama daha makul bir sisligim var.

Ama ennn rahati sabahlari, degil mi, karnim nasil dumduz, nasil ferah.

Hayır ama ben bebek odası olmadan düşünemiyorum çevremdekiler genel olarak kullanıyor daha park yatak alan görmedim o yüzden şaşırdım açıkçası ama herkesin tercihi tabi

Ben kızıma oda yapmıştım doğumdan önce takım almıştım, iyiki de yapmışım diyorum, çünkü o kadar eşyaları , ıvır zivirlari oluyorki o minik şeylerin, kıyafetleri, battaniyeleri, havlusu , gelen hediyeleri kuculenleri , varda var, anca sigiyo şimdi odasına , ayrıca park yatak da almıştım , 8 Aydan itibaren odasında yatırdım hala da odasında ayrı yatar, benim fikrim evinde ayiracak odasi olan maddi imkani olan yapsın , ayrıca disiplini de öğreniyorlar eşyalarını kıyafetlerini odasına götürmesi gerektiğini öğreniyorlar zamanla

Merhaba hanımlar çok şükür bugün bebeğimizi gördük ikili tarama da 12+6 haftalık çıktı . 12+1 diye gitmiştik ama demekki bebek büyütünce anlaşılıyor kaç haftalık olduğu . Büyük ihtimal erkek dedi ve yarın sonuçlarımız çıkacak inş bir günde sonuçlar veriliyor Hacettepe hast . Tahlil konusunda muhteşem tavsiye ederim . Doktorumda özgür özyüncü çok iyi bir insan Allah herkese şifa bebeklere huzur mutluluk versin . Ne büyük mucizeymiş Allahım sana şükürler olsun. Kim bilir kucağımıza almak nasıl bir duygu inş hepimiz tadarız . Bu arada nt. 1.34 çıktı inş her şey yolundadır

Bende burayi okudukca kafam karisiyo. Bebek odasi olmadan park yatakta nasil yatacak die dusunup duruorum. Benm etrafimdaki herkes ilk 6 ay icin sepet besik ilerisi icin de buyuyebilen besikli sade bebek odalari aldilar. Cocuklar yillardir kullaniolar. Baska turlusunu mantigima kabul ettiremiorum ben

Benim.mantigimda sadece 6 ay kullanılacak bir şeye para vermeyi bir türlü kabul etmiyor. Ama işte herkesin kendi fikri : herkes gönlünden ne geçiyorsa en güzel şekilde onu yapsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…