Bence de ekstra sacmalamis ....Bu dr un tup bebek dr umu canim.
Dr unu bence degistirmelisin cok yanlis konusmus.
Ona bakilirsa ben de 2 kez tup bebek yaptirdim bu mantikla embriyolarimin buyuk kismi genetik testten gecemiyordu. Tup bebekte pgt niye var ki o zaman?
Benim ki normal yoldan oldugunda memorialda ki dr normal yoldan oldugu icin, bunda da genetik bozuk olarak gelecek diye dusunme biz burada sperm ve yumurtayi insan gozuyle seciyoruz laboratuar ortaminda da olsa bazi kriterlere uyarak, ama vucut burada ki laboratuarlardan cok daha mukemmel dedi ki katiliyorum.
Ben genetik test yaptirdim Allaha sukur genetigimizde problem yok su an.
Benim yastan dolayi genetik o sekilde cikiyordu canim zaten genetik problemli bebek ilk 3 ayda yuksek oranla dusuyor icin rahat olsun ama dr unun sacmaladigini gostermek icin bu kadar aciklama yaptim.
Cevabini simdi gordum canim simdi anladimCanım ya eksik söylemişim sanırım ondan yanlış anlama oldu . Tüp bebek transferinden önce genetik test yaptırmıştık . O yüzden gerek Yok dedi doktor .
Ama yine de süresi geçmediği için doktorum yaptı testi . Çok sağlıklı bir kız geliyor dedi %95 kız olduğu belirlendi . Suyu iyi , gelişimi iyi şükürler olsun . Boyu Da 7.5 cm olmuş :) Test sonucu cuma günü çıkacak kızlar o Da iyi çıkarsa değmeyin keyfime .
1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı doktor o zaman da 3 lü testi yaparız dedi .
Hayırlısı olsun canım İnşAllah hepimiz için: )Benim 12. Haftada doktorum kesin diyor bakalim erkek
Canım ya eksik söylemişim sanırım ondan yanlış anlama oldu . Tüp bebek transferinden önce genetik test yaptırmıştık . O yüzden gerek Yok dedi doktor .
Ama yine de süresi geçmediği için doktorum yaptı testi . Çok sağlıklı bir kız geliyor dedi %95 kız olduğu belirlendi . Suyu iyi , gelişimi iyi şükürler olsun . Boyu Da 7.5 cm olmuş :) Test sonucu cuma günü çıkacak kızlar o Da iyi çıkarsa değmeyin keyfime .
1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı doktor o zaman da 3 lü testi yaparız dedi .
Cevabini simdi gordum canim simdi anladim
cevremdekiler hep bunu dedi bana oglumda. simdi iyiki yapmamisim takim diyorum. mart miydi nisan miydu yatak istedi dedigine gore odasini dolabini yatagini halisini aldik. simdi kosa kosa gidiyo yatagina.Ben kizima heves edip sitelerden baya da bir tuzlu bir rakama oda takimi aldim sonuc 7 yasinda ve bizimle surekli kavga ediyor dolabi falan ev seklinde bebek odasi istemiyorum genc odasi istiyorum diyor evim 3 +1 suan yeni oda da acma imkani yok bi dogsun kizimin park yatagi var 6 ay onu kullanir 6 ay sonra bi cozum buluruz ama tavsiyem size oda takimi almayin sonra begenmiyorlar.......
Ben oda takımı alacagım odası olmadan düşünemiyorum açıkçası. Ama çok sade bir sey almayı düşünüyorum düz beyaz yatağı sonra büyüyenlerden. Görümcem de o şekilde bir takım almıstı hatta bnm istediğim kadar sade değil gerçi ama kızı şu an 7 yaşında ve o oda takımını kullanıyor. Bebek park yatakta nasıl rahat edecek sanmıyorum açıkçası.Ben kizima heves edip sitelerden baya da bir tuzlu bir rakama oda takimi aldim sonuc 7 yasinda ve bizimle surekli kavga ediyor dolabi falan ev seklinde bebek odasi istemiyorum genc odasi istiyorum diyor evim 3 +1 suan yeni oda da acma imkani yok bi dogsun kizimin park yatagi var 6 ay onu kullanir 6 ay sonra bi cozum buluruz ama tavsiyem size oda takimi almayin sonra begenmiyorlar.......
Ben oda takımı alacagım odası olmadan düşünemiyorum açıkçası. Ama çok sade bir sey almayı düşünüyorum düz beyaz yatağı sonra büyüyenlerden. Görümcem de o şekilde bir takım almıstı hatta bnm istediğim kadar sade değil gerçi ama kızı şu an 7 yaşında ve o oda takımını kullanıyor. Bebek park yatakta nasıl rahat edecek sanmıyorum açıkçası.
Şu an Aynen bu durumdayımAkşam olunca neden bu kadar sisiyorum ben ya. nefes alamayacak duruma geliyorum.
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar
Ben dün gebelik testi yaptırdım 1.20 in altında çıktı sonuç. Dün adet olmam gerekiyordu olmadım ayın 3 unde yumurtladım doktor kontrolünde bir tane daha yumurtam var ama çok büyük değil dedi. onunda büyüyüp çatlaması durumu varmı acaba? geç döllenme felan mi oldu kafam karıştı çok. gebelik olsa kan testinde çıkmaz miydi yada ? bu şekilde sorun yaşayan oldumu ? yani ilk yumurtam döllenmemiş olup 2. gelişen yumurtam döllenmiş olabilirmi ? 28 günde bir adet oluyorum çok nadir 30 günü bulur .
Bende de var. Karnım yedi aylık gibi valla.Akşam olunca neden bu kadar sisiyorum ben ya. nefes alamayacak duruma geliyorum.
Akşam olunca neden bu kadar sisiyorum ben ya. nefes alamayacak duruma geliyorum.
Şu an Aynen bu durumdayım
Hayır ama ben bebek odası olmadan düşünemiyorum çevremdekiler genel olarak kullanıyor daha park yatak alan görmedim o yüzden şaşırdım açıkçası ama herkesin tercihi tabiCanim 100 anneden 99u park yatak oneriyor
Büyüyen yatak karyola tipi sepet tipi öneren 100 anneden olsa olsa 10 anne falan
O yüzden ben onları dinleme taraftarıyım.
Ama tabii ki de senin kendi kararın. En güzel yataklar senin bebişin olsun :)
Hayır ama ben bebek odası olmadan düşünemiyorum çevremdekiler genel olarak kullanıyor daha park yatak alan görmedim o yüzden şaşırdım açıkçası ama herkesin tercihi tabi
Bende burayi okudukca kafam karisiyo. Bebek odasi olmadan park yatakta nasil yatacak die dusunup duruorum. Benm etrafimdaki herkes ilk 6 ay icin sepet besik ilerisi icin de buyuyebilen besikli sade bebek odalari aldilar. Cocuklar yillardir kullaniolar. Baska turlusunu mantigima kabul ettiremiorum benBen oda takımı alacagım odası olmadan düşünemiyorum açıkçası. Ama çok sade bir sey almayı düşünüyorum düz beyaz yatağı sonra büyüyenlerden. Görümcem de o şekilde bir takım almıstı hatta bnm istediğim kadar sade değil gerçi ama kızı şu an 7 yaşında ve o oda takımını kullanıyor. Bebek park yatakta nasıl rahat edecek sanmıyorum açıkçası.
Bende burayi okudukca kafam karisiyo. Bebek odasi olmadan park yatakta nasil yatacak die dusunup duruorum. Benm etrafimdaki herkes ilk 6 ay icin sepet besik ilerisi icin de buyuyebilen besikli sade bebek odalari aldilar. Cocuklar yillardir kullaniolar. Baska turlusunu mantigima kabul ettiremiorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?