Tamam canım ben de bakarım oraya, koku için kapaklar açık bir süre beklemek gerekir malesef belki içine lavanta kesesi asabilirsin. Kapı pencereyi açabilsen daha kolay olurdu tabi ki.
Tamam canım ben de bakarım oraya, koku için kapaklar açık bir süre beklemek gerekir malesef belki içine lavanta kesesi asabilirsin. Kapı pencereyi açabilsen daha kolay olurdu tabi ki.
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Günaydın arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
burun tıkanıklığı sorunu yaşayan var mı? Varsa nasıl bir çözüm buldunuz?
geceleri uyuyamıyorum. Sabahta erkenden dikiliyorum
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar
Ben dün gebelik testi yaptırdım 1.20 in altında çıktı sonuç. Dün adet olmam gerekiyordu olmadım ayın 3 unde yumurtladım doktor kontrolünde bir tane daha yumurtam var ama çok büyük değil dedi. onunda büyüyüp çatlaması durumu varmı acaba? geç döllenme felan mi oldu kafam karıştı çok. gebelik olsa kan testinde çıkmaz miydi yada ? bu şekilde sorun yaşayan oldumu ? yani ilk yumurtam döllenmemiş olup 2. gelişen yumurtam döllenmiş olabilirmi ? 28 günde bir adet oluyorum çok nadir 30 günü bulur .
Merhaba hanımlar çok şükür bugün bebeğimizi gördük ikili tarama da 12+6 haftalık çıktı . 12+1 diye gitmiştik ama demekki bebek büyütünce anlaşılıyor kaç haftalık olduğu . Büyük ihtimal erkek dedi ve yarın sonuçlarımız çıkacak inş bir günde sonuçlar veriliyor Hacettepe hast . Tahlil konusunda muhteşem tavsiye ederim . Doktorumda özgür özyüncü çok iyi bir insan Allah herkese şifa bebeklere huzur mutluluk versin . Ne büyük mucizeymiş Allahım sana şükürler olsun. Kim bilir kucağımıza almak nasıl bir duygu inş hepimiz tadarız . Bu arada nt. 1.34 çıktı inş her şey yolundadır
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
bende hem tikaniklik hem geniz akıntisi oluyordu baslarda. karbonatli su veya tuzlu suyla gargara yapıyordum sabahlari o biraz rahatlatiyordu. bir de yuksek yastik dene.
aksam nerdeyse patlama durumuna geldim. hazimsizlikta var.
bu degerlere gore su an hamilelik görünmüyor canim. ama bekle eger regl olmaz isen yeniden tekrarlarsin testini.
simdi 7 aylik gibiysek 7. ayimiza geldigimizde kucuk dunya olacagiz demektir.
bende cok gec vakit yemem. ama beni sisireb genelde su. saat 9 olmus ve ben 1.litre su icmisim. aksama kadar kac litre olur siz düşünün.
gozun aydin canim. sag salim saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz insallah kuzularimizi.
Gunaydin canim.
bende hem tikaniklik hem geniz akıntisi oluyordu baslarda. karbonatli su veya tuzlu suyla gargara yapıyordum sabahlari o biraz rahatlatiyordu. bir de yuksek yastik dene.
benim ilk gebeliğimde karnım büyüdükçe ceviz büyüklüğünde şişlik oldu fıtık olabilir dendi ultrasonla kaslara bakıldı herhangi bir tahribat yokmuş neden olduğu tespit edilemedi doğumdan sonra kayboldu. bu hamilelliğimde de yine aynı yerde hafif olaraç çıkmaya başladı komik duruyor
Benım dedıgım pozisyona gore degısıyor eminim bebek oldugundan daha cok sabah idrar sıkısıkken cıkıyo meydana eskiden kucuktu sımdı buyudu dokununca Baskasına dokunmuş gibi his oluyor daha cok solda
Ay yemin ederim Bendw herkese dert yanıyorum nefes alamıyorum diye gece ev serin olsa bıle pervane kapalı yatamıyorum burnum tıkalı hasta da dglm ama nefes almak mumkun dgl doktora gidince soracm zorlamaya basladım