2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Tamam canım ben de bakarım oraya, koku için kapaklar açık bir süre beklemek gerekir malesef belki içine lavanta kesesi asabilirsin. Kapı pencereyi açabilsen daha kolay olurdu tabi ki.

Tamam canım ben de bakarım oraya, koku için kapaklar açık bir süre beklemek gerekir malesef belki içine lavanta kesesi asabilirsin. Kapı pencereyi açabilsen daha kolay olurdu tabi ki.

Canım. Sorma mantolama yapılıyor kapı pencerede rahat acamiyorum ama kapaklar hep açık dur bakalım çıkar inşallah kokusu

Bugün resmi paylaşıp seni de etiketlerim:)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
burun tıkanıklığı sorunu yaşayan var mı? Varsa nasıl bir çözüm buldunuz?
geceleri uyuyamıyorum. Sabahta erkenden dikiliyorum

Bende var ben iki yastık koyup öyle yatıyorum o zaman nefes alabiliyorum

Bende çok şükür ilk hamileliğimdede olmadı inşallah bunda da olmaz ben zaten oğlum sayesinde 6 demeden ayaktayız

Şu an Aynen bu durumdayım
aksam nerdeyse patlama durumuna geldim. hazimsizlikta var.

bu degerlere gore su an hamilelik görünmüyor canim. ama bekle eger regl olmaz isen yeniden tekrarlarsin testini.

Bende de var. Karnım yedi aylık gibi valla.
simdi 7 aylik gibiysek 7. ayimiza geldigimizde kucuk dunya olacagiz demektir.

bende cok gec vakit yemem. ama beni sisireb genelde su. saat 9 olmus ve ben 1.litre su icmisim. aksama kadar kac litre olur siz düşünün.
gozun aydin canim. sag salim saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz insallah kuzularimizi.

Gunaydin canim.

bende hem tikaniklik hem geniz akıntisi oluyordu baslarda. karbonatli su veya tuzlu suyla gargara yapıyordum sabahlari o biraz rahatlatiyordu. bir de yuksek yastik dene.

Öyle yapayım bari. Sümkürmekten kan gelmeye başladı

Kan hacmi arttigi icin burun tikanikligi burun kanamasi normalmis. Ole diollaaa

çok rahatsız ediyorsa bi kulak burun boğaza görün istersen

Benım dedıgım pozisyona gore degısıyor eminim bebek oldugundan daha cok sabah idrar sıkısıkken cıkıyo meydana eskiden kucuktu sımdı buyudu dokununca Baskasına dokunmuş gibi his oluyor daha cok solda

Ay yemin ederim Bendw herkese dert yanıyorum nefes alamıyorum diye gece ev serin olsa bıle pervane kapalı yatamıyorum burnum tıkalı hasta da dglm ama nefes almak mumkun dgl doktora gidince soracm zorlamaya basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…