2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar herkese gunaydın,bugun saat 4de doktor randevum var.geçen ay 16. haftada cinsiyet demşti.inşallah bugun öğreneceğiz.saat 4 olurmu etrafında ki herkes erkek diyo ama ben iilk baştan beri kız hissediyorum,bakalım kim kazanacak :))

Ay yemin ederim Bendw herkese dert yanıyorum nefes alamıyorum diye gece ev serin olsa bıle pervane kapalı yatamıyorum burnum tıkalı hasta da dglm ama nefes almak mumkun dgl doktora gidince soracm zorlamaya basladım
Tuzlu su ya da karbonatlı su ile gargara önerildi. Deneyeceğim inşallah. Acaba burun bandı kullanmak sorun olur mu?

seninki de gunes enerjisiyle calisiyomus. bende benimkine diyorum. gunes enerjisiyle calisiyo. gunes cikti mi benim ki ayakta.
Aynen canım beyimiz erkenden uyanıyor bizi de kaldırıyor kendi uyandı diye bizde uyumayacakmışız

Buralar yanıyor yaa su akıyor resmen vücudumdan birde benim sağ dizim ağrıyor hamilelikten beri neden acaba

Sicakta calismak çok zor ben ankarayi şuan bin derece falan hissediyorum
Ankarada bu ne nem demii ıkı gundur yandık yapıştık
Benden bir tane daha:))))
Bayılılımmm yumuklara ama korelilere

Buralar yanıyor yaa su akıyor resmen vücudumdan birde benim sağ dizim ağrıyor hamilelikten beri neden acaba
Olabılır canım benımde heran kramp giricekmıs gibi uzerıne basınca bile acıyor

Ankarada bu ne nem demii ıkı gundur yandık yapıştık

Bayılılımmm yumuklara ama korelilere

Olabılır canım benımde heran kramp giricekmıs gibi uzerıne basınca bile acıyor

Bende de oluyordu
Günde 1 tane maden suyu ve 1 muz çok iyi geliyor

Bu cuma doktorum.inşallah folik asit bıraktirip magnezyum vitamin vsvs verince tamamen bitecek diyorum.:)

Bende de oluyordu
Günde 1 tane maden suyu ve 1 muz çok iyi geliyor

Bu cuma doktorum.inşallah folik asit bıraktirip magnezyum vitamin vsvs verince tamamen bitecek diyorum.:)
bende vıtamıne baslayınca oldu aslında her gun 1 adet soda ve ıcıne lımon sıkıp ıcıyorum ama bu haftamızda olur diyor yazılarda

bende vıtamıne baslayınca oldu aslında her gun 1 adet soda ve ıcıne lımon sıkıp ıcıyorum ama bu haftamızda olur diyor yazılarda

Bütün Hayallerimi yiktinnnnnnnnnnn şu an :)

Neyse bakalım geçer geçer bi şey olmaz hepsi normal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…