2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Güzel canım hiç korkma 3 altı güzeldir

Kan çıkınca sonuç paylas bakalım :)

Bi de 12 ile 14 hafta arası 2li test niye kendi kendini yedin kii anlamadım ben
canım cevap verdiğin için çok saol valla ben biraz evhamlıyım :) ya bide şimdi dr crl boyu 56.9 demişti yanındakı asistanı 59.6 yazmış ikili test kağıdına hastaneye gidip yada arayıp düzelttirimmi yalnış yazmış ay yine moralim bozuldu napim bişey olurmu

Benimde Kız Bebis

Canım evham yapılacak konu değil valla hiç yapma bak sen rahat ol ki bebeğin rahat olsun 2li test süresi belli o süre içinde yaptırdıktan sonra evham falan duymayim:)

Ara düzelttir için rahat eder :)

Canım evham yapılacak konu değil valla hiç yapma bak sen rahat ol ki bebeğin rahat olsun 2li test süresi belli o süre içinde yaptırdıktan sonra evham falan duymayim:)

Ara düzelttir için rahat eder :)
ay cok saol ya tamamen ben stres olmim diye demiyon dimi gercekten normal yani ayyy saol gercekten bak inanıyorum sana :) peki burun kemiği o nolucak sölemedi

ay cok saol ya tamamen ben stres olmim diye demiyon dimi gercekten normal yani ayyy saol gercekten bak inanıyorum sana :) peki burun kemiği o nolucak sölemedi
Burun kemiğine de bakmıştır canim, ama söylememiş olabilir, ense kalınlığı çok önemli diye biliyorum, o da iyi cikmis zaten. Yesa dogru söylüyor, hiç dert etme,

Burun kemiğine de bakmıştır canim, ama söylememiş olabilir, ense kalınlığı çok önemli diye biliyorum, o da iyi cikmis zaten. Yesa dogru söylüyor, hiç dert etme,
ayyy kızlarr çok saolun valla su serpildi içime böyle yorumlar alınca çok mutlu oluyorum yesa sende saol bide ben aradım asistanıyla görüştüm pc dede öle yazıyomuş yapcak bişi yok ben yalnış hatırladım herhalde bide öyle bile olsa 56.9 u 59.6 ile karıştırsalar bile çok bişey farketmez dimi:)ay kafamdaa deli sorular

bide burun kemiği ile ilgili bişey demedi dr çok önemlimi oda ense kalınlıgı gibi ya????

Benimde Dr ense kalinligini söyleyip herşey yolunda dedi burun kemiğini söylemedi..çıktıktan sonra aklıma geldi ama önemsemedim sonuçta Dr bi sorun olsa söylerdi diye düşündüm Sende sıkıntı yapma canım :))

ya kızlar bide bişey daha sorucam şimdi kahvaltı yaparken geldi aklıma gecen hafta farklı dr gittim bana 2li teste tok gelmemi söyledi sabah açtım kendi dr bişi demedi sormayı unuttu herhalde ayy bişey olurmu siz nasıl yaptırdınız

Ayyyy canım valla billa ama sen böyle panik olursan olumsuz olursan olumsuzluklar seni bulur yapma böyle hep pozitif hep iyi mutluyum mutlusun mutlu

Burun kemiği oluşmuştur ama söylemeyi ya da yazmayı unutmuştur benim sonuçlarda da öyle bak paylaşıyim istersen seni rahatlatmak için yazmıyorum :)

Sonuçlari göstermeye gidince doktoruma soracağım o da bi bakalim ultrasonda diyecek sonra da evet oluşmuş ama yazmayı unutmuslar diyecek :)

Ense kalınlıgı normal çıkınca burun kemiği ini ikinci plana atıyorlar Allah korusun 3 üstü ciksaydi o zaman özellikle dikkat ederek bakacaklardi

Farketmez aç tok canım ikisi de aynı sonucu veriyor

Bi de şu kafa sallayan Üzgün surat kullanmak yasak diyorlar :) onun yerine şunu kullan :)

Dediğin şey baş popo mesafesi canım, bende 12.haftamda ölçümümde 5,39cm 'di. Seninkine yakın yani. Ayrıca 5.9 ile 5.6 arasında 3mm var. Bebeğinin boyu gelişimi ile orantılı demek oluyor. Yani rahat ol

Fark etmez canım 56 yerine 46 yazsa neyse ama bir şey olmaz :)

Kızlar dün misafirim vardı hamilelikten beri uzun zamandır yapmadığım işlere giriştim. Kalçama yel attı bacağımın üstüne basamıyorum resmen. Geçmesi için Napabilirm hiç bilmiyorum

Kızlar dün misafirim vardı hamilelikten beri uzun zamandır yapmadığım işlere giriştim. Kalçama yel attı bacağımın üstüne basamıyorum resmen. Geçmesi için Napabilirm hiç bilmiyorum

Bende de olmuştu kendimi inanılmaz enerjik hissettiğim bir gün mantolama sonrası batan balkon cam önleri ve cam lara giriştim derdim neyse :)

1. Öncelikle eşimden bir güzel azar yedim :)

2. Bol bol uzandim uyudum

3. Muz yedim ve maden suyu ictim

Geçti :)

anladım canım çok saolun gercekten ay içime su serpiliyo yeminle galiba biraz fazla takıntılıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…