SSerpilzorluyesaDDemet94
kızlar çok saolun Allah ne muradınız varsa versin baya mutlu oldum İnşallah bebeklerimiz çok sağlıklıdır Allahın izniyle ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza Alırız İnşallah (Amin) :):):):)
Kızlar şimdi internetten baktım, 17. Haftada bebeğin boyu ortalama 18 cm oluyormuş, elime bir mezro alıp karnıma tuttum :)) minigim ınşallah güzel büyümüştür ama inanamadım karnımda 18 cm lik bir canlı olduğuna :)
Kızlar şimdi internetten baktım, 17. Haftada bebeğin boyu ortalama 18 cm oluyormuş, elime bir mezro alıp karnıma tuttum :)) minigim ınşallah güzel büyümüştür ama inanamadım karnımda 18 cm lik bir canlı olduğuna :)
Karnını nasıl ölçtün merak ettim ben göbeğimi ölçtüm tam 12 cm kalınlaşmış ağlasam mı gülsem mi bilemedim üst kattakiler zaten almış başını gidiypr 75Dye geçtik
ya canım inşallah enerjin bizede bulaşır maşallah bende sen gibi İnşallah hep pozitif olurum:):):)bide canım senin cinsiyet bellimi bizimki göstermedi dr uğrastı baya ama nazlandı bizimki :)
Bi arkadaşımın önce erkek deyip deyip sonra 20.haftada başka bi dr kız olduğunu iddia etmişti kız tüm alışverişi erkeğe göre yapmıştı çoktan. Tabii ki erkek çıktı yine :)
bekle canim. bu haftalarda karisiklik olabiliyor. bana da dr erkek dedi ama sakin alisveris yaoma yine de dedi. bazen kordonla.karistiriliyor dediydi.hakkimizdan hayırlısı neyse o olsyn.