2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ben bu aksam memlekete geciyorum kizlar. ama.icime korku düştü. yolda birsey olur mu diye. gerci sıkıntılı haftalari atlattik.sukurler olsun

Bu arada dün bahsettiğim bebek arabası peg perego si switch. Çift yönlü kullanım özelliği de varmış üstelik. İndirim dönemini takip edip e bebekten almıştı ablam ki ciddi bi indirim yakalamıştı :) aklınızda bulunsun kızlar tek el özelliğinden hafifliğinden ve tekerlek yol tutuş özelliğinden çok memnunmuş. U UgurluKedi yesa S Serpilzorlu

Benimde geneligim ikiz basladi kaybolan ikiz sendromu diyolarmos....

Kızlar bugün bikaç işim vardı çarşıda, hep dikkatimi bebekli aileler çekiyor artık araba markalarına bakıyorum, inceliyorum prego gördüm herkeste araştırayım ben de merak ettim, duymamıştım önceden. Yazan arkadaşa teşekkürler

Canım peg perego si switch de cok ucuz değil 2300 fln ebebekte ben mi yanlıs modele baktım acaba

Canım peg perego si switch de cok ucuz değil 2300 fln ebebekte ben mi yanlıs modele baktım acaba
Evet canım fiyatı diğerlerine göre pahalı ama indirim zamanında 1800e falan düşmüştü geçen yıl diye hatırlıyorum e bebekte. Takip etmek iyi olur :)

ya canım inşallah enerjin bizede bulaşır maşallah bende sen gibi İnşallah hep pozitif olurum:):):)bide canım senin cinsiyet bellimi bizimki göstermedi dr uğrastı baya ama nazlandı bizimki :)

yesa randevun kaçta canım

yesa bir sen kaldın galiba canım cinsiyet öğrenmeyen, merakla bekliyorum

yesa L Lilyumm_ bakalım siz hangi kervana katılacaksınız :)

Kızlar geldim doktordan Allaha Şükür her şey iyi dedi kimseye söyleme alışveriş yapma daha ama kız gibi dedi:)

ya canım inşallah enerjin bizede bulaşır maşallah bende sen gibi İnşallah hep pozitif olurum:):):)bide canım senin cinsiyet bellimi bizimki göstermedi dr uğrastı baya ama nazlandı bizimki :)

Bugün kontrol vardı canım kız gibi dedi ama emin olamadı pek gösterMedi bacaklarını açarsa Göreceğiz dedi ama emin olamadı

Nazlı olunca kız diyorlar ama hadi hayırlısı bakalim:)

Canım konuyu kaçırmış olabilirim, sen neden harmony test yaptırdın? Doktor mu önerdi, sen mi yaptırmak istedin?
Canım önceden iki kaybım oldu biri kimyasal biri 7 haftalıkken yolk sac gereğinden fazla büyüdü bebek görünmedi kalp atışı da yoktu. Dr um bu testin güvenirliği yüksek bunu yaptırınca şüphe kalmayacak üçlü ve dörtlüye gerek kalmayacak deyince ben de bunu yaptırmak istedim inşallah güzel sonuçlar gelir bekleme işi uzadıkça geriliyorum

Kızlar doktorum yokmuş bugün gösteremedim ama anladığım kadarıyla down sendromlu olma riski çok yüksek değil mi bebeğin ?

Eklentiler

• IMG_9621.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…