Canım önceden iki kaybım oldu biri kimyasal biri 7 haftalıkken yolk sac gereğinden fazla büyüdü bebek görünmedi kalp atışı da yoktu. Dr um bu testin güvenirliği yüksek bunu yaptırınca şüphe kalmayacak üçlü ve dörtlüye gerek kalmayacak deyince ben de bunu yaptırmak istedim inşallah güzel sonuçlar gelir bekleme işi uzadıkça geriliyorum
Çok iyi yapmışsın o halde canım benim. Şüphe insanı çok yıpratıyor. Benim de ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu 10.haftada. Yüreğim ağzımda hep ama ikili test sonucu iyi gelince biraz olsun rahatladım. Senin de sonuç çok iyi gelecek gör bak. Bakalım prens mi gelecek prenses mi:))
Canımm trizomi riskin yok, down sendromu riski var gibi görünüyor ama bu testlerde yanılma payı yüksek oluyormuş. İçini ferah tut. Doktorun yarın mı gelecekmiş?
Bu arada dün bahsettiğim bebek arabası peg perego si switch. Çift yönlü kullanım özelliği de varmış üstelik. İndirim dönemini takip edip e bebekten almıştı ablam ki ciddi bi indirim yakalamıştı :) aklınızda bulunsun kızlar tek el özelliğinden hafifliğinden ve tekerlek yol tutuş özelliğinden çok memnunmuş. UUgurluKediyesa@Serpilzorlu
Test sonucuna gore risk yuksek horunuyor evet ama bu demek degil ki illa down sendromlu olacak.
Bak benim arkadasimin da riski cok yuksekti. Amniyosentez yaptirdi ve bebekte Allaha sukur hicbisey yoktu. Su an cok tontik bir bebek. Bu sonuclar insani yerle bir ediyor canim gececek insallah geride kalacak ve bebegin saglikla gelecek hep oyle dusun.
Bu durumda dr unun harmony ya da amniyosentez onermesi gerekiyor. Onun yonlendirmeleriyle git
Sen de benim gibi olmuşsun.. Benim de %70 erkek ama 22 temmuz da tekrar gel netleştirelim dedi. Ama çok çok büyük ihtimalle erkek diyeceğim yine dedi. Şaka maka erkek anası olcaz valla :)
cinsiyetini öğrenmeye gitmeden önce çikolata yiyip öyle girin ultrasona. o zaman bebek çok hareketleniyor. doktorun görmeme şansı olmuyor kızlar :) tecrübeyle sabittir.
Sen de benim gibi olmuşsun.. Benim de %70 erkek ama 22 temmuz da tekrar gel netleştirelim dedi. Ama çok çok büyük ihtimalle erkek diyeceğim yine dedi. Şaka maka erkek anası olcaz valla :)
Senin yakinmis randevun canım benim daha var 10 ağustosta bana da erkekmis kesin gibi geliyor ama bir yanim hala kizda cikabilir diyor çünkü gönlümden geçen kızdı hep hala merakim gecmis degil netlesmedigi icin o değil erkekse diyorm ben kaynanami olcam oglumu kiskanirm evlendirmem gibi manyak manyak dusuncelere giriyorm
Merakimiz gecmedi yine de canım net ogrenemedigimiz için haftaya büyümüş olcak biraz daha arkadasin dedigi gibi cikolata ye git bence daha iyi görünür belki saglikla gelsinler insaAllah ya
Ben yine de oglum diye seviyorum karnimi şimdi birde durup diyorum ya kizsa
Merakimiz gecmedi yine de canım net ogrenemedigimiz için haftaya büyümüş olcak biraz daha arkadasin dedigi gibi cikolata ye git bence daha iyi görünür belki saglikla gelsinler insaAllah ya
Ben yine de oglum diye seviyorum karnimi şimdi birde durup diyorum ya kizsa