2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Çok iyi yapmışsın o halde canım benim. Şüphe insanı çok yıpratıyor. Benim de ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu 10.haftada. Yüreğim ağzımda hep ama ikili test sonucu iyi gelince biraz olsun rahatladım. Senin de sonuç çok iyi gelecek gör bak. Bakalım prens mi gelecek prenses mi:))

Kızlar doktorum yokmuş bugün gösteremedim ama anladığım kadarıyla down sendromlu olma riski çok yüksek değil mi bebeğin ?

Canımm trizomi riskin yok, down sendromu riski var gibi görünüyor ama bu testlerde yanılma payı yüksek oluyormuş. İçini ferah tut. Doktorun yarın mı gelecekmiş?

Kızlar geldim doktordan Allaha Şükür her şey iyi dedi kimseye söyleme alışveriş yapma daha ama kız gibi dedi:)
Sonradan senin icin kız hissetmeye baslamistm canım cok sevindim sağlıkla gelsin simdi bir dahakine 16.haftadami gidiceksin

Bu da denenecekler arasina girdi. Sagol canim

Kızlar doktorum yokmuş bugün gösteremedim ama anladığım kadarıyla down sendromlu olma riski çok yüksek değil mi bebeğin ?
Test sonucuna gore risk yuksek horunuyor evet ama bu demek degil ki illa down sendromlu olacak.
Bak benim arkadasimin da riski cok yuksekti. Amniyosentez yaptirdi ve bebekte Allaha sukur hicbisey yoktu. Su an cok tontik bir bebek. Bu sonuclar insani yerle bir ediyor canim gececek insallah geride kalacak ve bebegin saglikla gelecek hep oyle dusun.
Bu durumda dr unun harmony ya da amniyosentez onermesi gerekiyor. Onun yonlendirmeleriyle git

yesa canim hayirli olsun kizin insallah :)

Sonradan senin icin kız hissetmeye baslamistm canım cok sevindim sağlıkla gelsin simdi bir dahakine 16.haftadami gidiceksin

Haftaya perşembe devlete sonuç göstermeye gideceğim canım bi de o bakar artık

Çok emin konuşmadi doktor ben de tam anlayamadım olayı :) tam kızım diyemedim yahuuuu garipmis :)

Sonra da 17. Haftada giderim heralde kendi doktoruma :)

U UgurluKedi çoook Sağol canım benim

Benim oğlumuda sayın:))

Sen de benim gibi olmuşsun.. Benim de %70 erkek ama 22 temmuz da tekrar gel netleştirelim dedi. Ama çok çok büyük ihtimalle erkek diyeceğim yine dedi. Şaka maka erkek anası olcaz valla :)
Senin yakinmis randevun canım benim daha var 10 ağustosta bana da erkekmis kesin gibi geliyor ama bir yanim hala kizda cikabilir diyor çünkü gönlümden geçen kızdı hep hala merakim gecmis degil netlesmedigi icin o değil erkekse diyorm ben kaynanami olcam oglumu kiskanirm evlendirmem gibi manyak manyak dusuncelere giriyorm

Merakimiz gecmedi yine de canım net ogrenemedigimiz için haftaya büyümüş olcak biraz daha arkadasin dedigi gibi cikolata ye git bence daha iyi görünür belki saglikla gelsinler insaAllah ya
Ben yine de oglum diye seviyorum karnimi şimdi birde durup diyorum ya kizsa

Aynen canım ya istatistik bile vermedi ne güzel kiminin doktoru yüzde 99 kız yüzde 80 erkek falan demiş

Benimki bacakları kapalı göstermiyor dedi sonra sanırım kız dedı çok ortada kaldım

Neyse sağlıkla gelsinler de fark etmez :)

Ayy senin bebeğin kız mı? Hayırlı olsun canımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…