2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bu arada

Gyno ferro sanol verdi

Folik asit bıraktim

Aç karnina ve sonra 1 sat süt ve süt ürünleri peynir falan yok

Kafam basmadi sabah kalkar kalmaz içtim diyelim eeee kahvaltı yapcam peynir yemeden nasıl olacak yaaaaa

Aynı durumu yasamisiz canım bana bir sayisal şey soylemedi ne hissediyorsun diye sorup erkege benziyor ama net degil gostermiyor dedi edepli yavrularimiz acmiyorlar mahremlerini doktora napalim agustosu beklicez mecbur o zaman cikolata yiyip gitcem zaten hareketli biraz daha hareket ederse yakalar belki doktor

yesa bir sen kaldın galiba canım cinsiyet öğrenmeyen, merakla bekliyorum

Ben de öğrenemedim daha ..Meraktan çatlayacağım.. Normalde 10 Ağustos'ta 16.haftamız doluyor ama, sırf merakımdan acaba haftaya gitsem mi bir diye düşünüyorum..

Bebek arabası konusunda ben de bayağı araştırma yapıyorum.. Hatta hamileliğimi öğrendiğim günden beri en çok araştırdığım şey bebek arabası sanırım :) Araştırmalar sonucu aklıma en çok yatan İnglesina idi benim de, ama geçen hafta bir mağazada Pierre Cardin Twist Exclusive'i inceledik.. Bayağı kullanışlı geldi gözümüze.. Ama internette pek bi yorum bulamadım onunla ilgili.. O yüzden kararsızlığım devam ediyor tabi kii...

Kızlar geldim doktordan Allaha Şükür her şey iyi dedi kimseye söyleme alışveriş yapma daha ama kız gibi dedi:)

Tebrik ederim canım.. :)

Ben ac karna icmiyorm canım kahvaltidan 2 saat sonra iciyorum benimki öyle söyledi süt ürünleri mevzusunuda dedi

Aç karnina dene baktın çok miden bulanıyor o zaman kahvaltıdan 2 saat sonra dedi :)

Canım ben şöyle yapıyorum.. 7.30 da uyanıp içip uykuya devam ediyorum... Böylece midemi bulandırdığını da anlayamadan uyuyorum tekrar.. sonra 8.30 da kalkıyorum tekrar

Canım hapı içtikten 1 saat sonra tüket süt ve süt ürünlerini. O zaman problem olmuyor. Yoksa ilacın etkisi kalmıyor maalesef. Wc ye kalkıyoruz ya sık sık, sabaha karşı kalktığında iç hapını. Sonra kahvaltıya kdr baya geçmiş olur ztn.

Canım ben şöyle yapıyorum.. 7.30 da uyanıp içip uykuya devam ediyorum... Böylece midemi bulandırdığını da anlayamadan uyuyorum tekrar.. sonra 8.30 da kalkıyorum tekrar

Ben 7ye çeyrek kala kalkıp 7.15 gibi kahvalti 8 de evden çıkıyorum 8.30 mesai başlıyor.

Ama 6ya saat kurup hemen ilaç içip yatmak mantıklı geldi :)

Ben de öyle düşündüm canım şüphede kalmaktansa böylesi daha iyi olur umarım. Geçmiş olsun kaybın için cennette bekliyordur miniğin inş. İnşallah sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz bebeklerimizi annelik ne zor fırtınalı duyguymuş yeni yeni anlıyorum canım

Karnını nasıl ölçtün merak ettim ben göbeğimi ölçtüm tam 12 cm kalınlaşmış ağlasam mı gülsem mi bilemedim üst kattakiler zaten almış başını gidiypr 75Dye geçtik
Hahah yok yok kız mezroda 18 cm e getirip karnıma koydum mezroyu, bi garip geldi. Tabi gelişimi iyidir umarım daha 1 ay önce gittim doktora, her şey yolundaysa bu pazartesi gittiğimizde 16 veya 18 cm civarı olması bekleniyor hafta hesabına göre, internette öyle yazıyor: ) benim göğüsler kücücuktü, şimdi kadına benzedim, ama uçları 3 gündür feci sızlıyor

Canim o internette yazanlarla benim muayene olculerim hiic tutmadi hepsi birbirinden farkli olabiliyor. Tutmazsa sen de canini sikma diye soyluyorum.
Bak mesela burada ki takvimine gore de olcusu 10 kusur bisey yaziyor benim muayenemde kk nin olcusune yakin cikti.
Ben o hataya dusmuss yaa niye cucuk kadar benim bebisim diye dr uma endiseli sekilde sormustum ama hersey normaldi aslinda

Yok yok çok haklısın canım, aldanmamak lazım, ben doktora gittiğimde hep 1 hafta ileriden gidiyorsun diyordu, pazartesi randevum var,gene aynısını söylerse o tarihe göre baktım ölçüye, halbuki şuanda daha kucuktur. Tabi 10cm derse üzülürüm, çünkü 1 ay önce 5,5cm idi. 1 ayda daha bir büyümesi gerek sanıyorum: / ay ne bileyim yaaa.. pazartesi günü hayırlı haberlerle gelirim inşallah,

Gelirsin gelirsin canim rahat ol. Benim kontrolume de daha 2 hafta var gecmiyor zaman valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…