Aynı durumu yasamisiz canım bana bir sayisal şey soylemedi ne hissediyorsun diye sorup erkege benziyor ama net degil gostermiyor dedi edepli yavrularimiz acmiyorlar mahremlerini doktora napalim agustosu beklicez mecbur o zaman cikolata yiyip gitcem zaten hareketli biraz daha hareket ederse yakalar belki doktorAynen canım ya istatistik bile vermedi ne güzel kiminin doktoru yüzde 99 kız yüzde 80 erkek falan demiş
Benimki bacakları kapalı göstermiyor dedi sonra sanırım kız dedı çok ortada kaldım
Neyse sağlıkla gelsinler de fark etmez :)
hayirli olsun canim. saglikli bir sekilde kucaklarimizda da goruruz insallah.
Ayy senin bebeğin kız mı? Hayırlı olsun canımm:)
Kızlar bugün bikaç işim vardı çarşıda, hep dikkatimi bebekli aileler çekiyor artık araba markalarına bakıyorum, inceliyorumprego gördüm herkeste araştırayım ben de merak ettim, duymamıştım önceden. Yazan arkadaşa teşekkürler
Kızlar geldim doktordan Allaha Şükür her şey iyi dedi kimseye söyleme alışveriş yapma daha ama kız gibi dedi:)
Ben ac karna icmiyorm canım kahvaltidan 2 saat sonra iciyorum benimki öyle söyledi süt ürünleri mevzusunuda dediKızlar bu arada
Gyno ferro sanol verdi
Folik asit bıraktim
Aç karnina ve sonra 1 sat süt ve süt ürünleri peynir falan yok
Kafam basmadi sabah kalkar kalmaz içtim diyelim eeee kahvaltı yapcam peynir yemeden nasıl olacak yaaaaa
Ben ac karna icmiyorm canım kahvaltidan 2 saat sonra iciyorum benimki öyle söyledi süt ürünleri mevzusunuda dedi
Ac karna icince ne kadar süre bekleyip yiyiceksn peki 1 saat miAç karnina dene baktın çok miden bulanıyor o zaman kahvaltıdan 2 saat sonra dedi :)
Aç karnina dene baktın çok miden bulanıyor o zaman kahvaltıdan 2 saat sonra dedi :)
Ac karna icince ne kadar süre bekleyip yiyiceksn peki 1 saat mi
Kızlar bu arada
Gyno ferro sanol verdi
Folik asit bıraktim
Aç karnina ve sonra 1 sat süt ve süt ürünleri peynir falan yok
Kafam basmadi sabah kalkar kalmaz içtim diyelim eeee kahvaltı yapcam peynir yemeden nasıl olacak yaaaaa
Canım ben şöyle yapıyorum.. 7.30 da uyanıp içip uykuya devam ediyorum... Böylece midemi bulandırdığını da anlayamadan uyuyorum tekrar.. sonra 8.30 da kalkıyorum tekrar
Canım hapı içtikten 1 saat sonra tüket süt ve süt ürünlerini. O zaman problem olmuyor. Yoksa ilacın etkisi kalmıyor maalesef. Wc ye kalkıyoruz ya sık sık, sabaha karşı kalktığında iç hapını. Sonra kahvaltıya kdr baya geçmiş olur ztn.
ilk olarak ac dene baktn olmuyor tok karna denersin canım arkadasn dediği gibi icip geri yatarsn farketmeden gecmis olur zamanAynen 1 saat 1.5 kadar
Ben de öyle düşündüm canım şüphede kalmaktansa böylesi daha iyi olur umarım. Geçmiş olsun kaybın için cennette bekliyordur miniğin inş. İnşallah sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz bebeklerimizi annelik ne zor fırtınalı duyguymuş yeni yeni anlıyorum canımÇok iyi yapmışsın o halde canım benim. Şüphe insanı çok yıpratıyor. Benim de ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu 10.haftada. Yüreğim ağzımda hep ama ikili test sonucu iyi gelince biraz olsun rahatladım. Senin de sonuç çok iyi gelecek gör bak. Bakalım prens mi gelecek prenses mi:))
Heyecan dorukta bekliyorumm canım :))Ben de kız hissediyordum ama rüyamda erkek görmüştüm. Erkekmiş. Rüyalarına güven derim
Hahah yok yok kız mezroda 18 cm e getirip karnıma koydum mezroyu, bi garip geldi. Tabi gelişimi iyidir umarım daha 1 ay önce gittim doktora, her şey yolundaysa bu pazartesi gittiğimizde 16 veya 18 cm civarı olması bekleniyor hafta hesabına göre, internette öyle yazıyor: ) benim göğüsler kücücuktü, şimdi kadına benzedim, ama uçları 3 gündür feci sızlıyorKarnını nasıl ölçtün merak ettim ben göbeğimi ölçtüm tam 12 cm kalınlaşmışağlasam mı gülsem mi bilemedim üst kattakiler zaten almış başını gidiypr 75Dye geçtik
Canim o internette yazanlarla benim muayene olculerim hiic tutmadi hepsi birbirinden farkli olabiliyor. Tutmazsa sen de canini sikma diye soyluyorum.Hahah yok yok kız mezroda 18 cm e getirip karnıma koydum mezroyu, bi garip geldi. Tabi gelişimi iyidir umarım daha 1 ay önce gittim doktora, her şey yolundaysa bu pazartesi gittiğimizde 16 veya 18 cm civarı olması bekleniyor hafta hesabına göre, internette öyle yazıyor: ) benim göğüsler kücücuktü, şimdi kadına benzedim, ama uçları 3 gündür feci sızlıyor
Sibeeelll, hamile olduğumu öğrendiğimden beri mezro hep ortalıkta : ) cok heyecanliyim pazartesi kontrol var :/ay güldüm serpil. daha neleri merak edecegiz degil mi.
Yok yok çok haklısın canım, aldanmamak lazım, ben doktora gittiğimde hep 1 hafta ileriden gidiyorsun diyordu, pazartesi randevum var,gene aynısını söylerse o tarihe göre baktım ölçüye, halbuki şuanda daha kucuktur. Tabi 10cm derse üzülürüm, çünkü 1 ay önce 5,5cm idi. 1 ayda daha bir büyümesi gerek sanıyorum: / ay ne bileyim yaaa.. pazartesi günü hayırlı haberlerle gelirim inşallah,Canim o internette yazanlarla benim muayene olculerim hiic tutmadi hepsi birbirinden farkli olabiliyor. Tutmazsa sen de canini sikma diye soyluyorum.
Bak mesela burada ki takvimine gore de olcusu 10 kusur bisey yaziyor benim muayenemde kk nin olcusune yakin cikti.
Ben o hataya dusmuss yaa niye cucuk kadar benim bebisim diye dr uma endiseli sekilde sormustum ama hersey normaldi aslinda
Gelirsin gelirsin canim rahat ol. Benim kontrolume de daha 2 hafta var gecmiyor zaman vallaYok yok çok haklısın canım, aldanmamak lazım, ben doktora gittiğimde hep 1 hafta ileriden gidiyorsun diyordu, pazartesi randevum var,gene aynısını söylerse o tarihe göre baktım ölçüye, halbuki şuanda daha kucuktur. Tabi 10cm derse üzülürüm, çünkü 1 ay önce 5,5cm idi. 1 ayda daha bir büyümesi gerek sanıyorum: / ay ne bileyim yaaa.. pazartesi günü hayırlı haberlerle gelirim inşallah,
Ne kadar oldu kanı vereli canım?Ben de varım cinsiyeti öğrenemeyen :) şu harmony test çıksa bi hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?