2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bugün kontrol vardı canım kız gibi dedi ama emin olamadı pek gösterMedi bacaklarını açarsa Göreceğiz dedi ama emin olamadı

Nazlı olunca kız diyorlar ama hadi hayırlısı bakalim:)
canım, gönlüne göre sağlıkla gelsin ınşallah, güzel haberlerle geldin fındık kurdunu opuyorummm :**

Kızlar dün kontrolum vardı , kızım olacakmış yüzde 90 kız dedi , bütün hesaplamalar erkek diyordu ben de erkek hissediyordum ama neyse sağlıkla gelsin de kuzum , iki kız anası olcam, bı de artık saçlarımı boyaticam 3 ayı doldurdum, boya tavsiyesi olan var mı

Benimki de yüzde söyleseydi çok heveslenmistim yüzde bekliyordum :)

P pinkbrain canım senin haberini de merak ettim şimdi, sağlıkla gelsinler inşallah ama insan yine de merak ediyor işte, önceden 9ay bekle cinsiyeti görmek için ayy çok zor
yesa canım deneme yanılma yoluyla gece yatmadan önce içmeye karar verdim ben

Canım ilk başta saat kurup sabah içmeyi denesek mi ki

Gece yatmadan ben hiç aç olmuyorum ağzım boş durmadıgi için :)

Hayırlısı olsun canım, 2kız da güzel olur bi ara boya ben de düşündüm ama beyazlarım yok nasılsa diye vazgeçtim, tamamen bitkisel boya öneriyorlar, bildiğim bi isim yok ama sürekli gittiğin kuaförün varsa o önerir mutlaka

Canım ilk başta saat kurup sabah içmeyi denesek mi ki

Gece yatmadan ben hiç aç olmuyorum ağzım boş durmadıgi için :)
Aslında ben de yemek yedikten sonra meyve faslı yapıyorum. 12 gibi falan içiyorum 4-5 gündür. Sabah saat kursam geri uykuyu tutturamam sanki bilemedim

Kızlar devlet hastanesindeki doktorum yoktu . Özele gittim , özeldeki doktor Da gebeliğin başından beri takip ediyordu . 2 doktor ile devam ediyordum . Doktor bunlar sadece bir veri , rakamsal şey kesinlikle teşhis değil dedi. Ama evet risk yüksek gözüküyor dedi . Ama şöyle düşün dedi 1/2 bile olsa %50 sağlıklı olma ihtimali var dedi . Ultrason ile tekrar baktı . Her şeyi çok iyi gelişimi mükemmel dedi . Mide cebini gördü , idrar kesesini , böbreklerini ... Sıkıntılı olsa kalp aritmisi olurdu , ya da böbrekleri büyük olurdu dedi . Ense kalınlığında da sıkıntı Yok dedi . Bence sıkıntı Yok çok sağlıklı bebek dedi .
3 yol var önünde dedi . Ya hiçbir şey yapmayacaksın . Ya amniosentez yaptıracaksın ki önermem bu kadar istenen , aranan , uğraşılan bir bebek dedi . Ya da kromozom testi yaptıracaksın dedi .
Eğer ağlamayı kesersem salim kafayla bir düşünceğim . Bu arada amniosentez 1500 lira , kromozom testi 3500 lira

Canım çok zor biliyorum ama sakin olmalısın. Kuzenime risk çok yüksek dediler neler neler söylediler ama çok sağlıklı bi kızı var şimdi. Lütfen içini ferah tutmaya çalış dualarım seninle

bekle canim. bu haftalarda karisiklik olabiliyor. bana da dr erkek dedi ama sakin alisveris yaoma yine de dedi. bazen kordonla.karistiriliyor dediydi.hakkimizdan hayırlısı neyse o olsyn.

istanbul izmir yapicam alisveris yaparim oralardan diyordum gitmeden bi dra daha giderim belki

Canım 1/ kaç gözüküyo net göremedim resimde ama doktorun çok güzel yaklaşmış, çok güzel anlatmış bence,Benim çok yakın bi arkadaşımın da çok yüksekti oranı,ense kalınlığı 2,9du. Ama çok sağlıklı oldu bebeği, güzel düşün sen, uğraşılan bi bebek diyosun aklına olumsuz birşey getirme bence, Rabbim en hayırlısını vermiştir emin ol. İçim rahat etmez merak ederim öğrenmek isterim dersen yaptır tabi ama kromozom testi yaptır bence, amniyoantez biraz riskli diye biliyorum.

Bu dojtorlar cok enterasan gercekten hormony sadece down sendromu bakiyor birde trizomi 18 dusugun bir milyon sebebi var bosuna stres yapma tertemiz gelecek sonuclarin

Benimki 17 cmdi 16+0 da 50cm lere kadar cikacak ins

Bu dojtorlar cok enterasan gercekten hormony sadece down sendromu bakiyor birde trizomi 18 dusugun bir milyon sebebi var bosuna stres yapma tertemiz gelecek sonuclarin
Canım düşükle bağdaştırmadı dr um yanlış anlaşılmasın ben hikayemden bahsettim kısaca :) inşallah güzel gelir sonuçlar sabırla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…