2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
6.aydan sonrası beni de korkutuyo, tam da kışa denk geliyo ya uzun geceler habire yer dururuz oluruz bin kilo

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Ben hamile kaldıktan sonra 2 kilo verdim ve 4.ayıma girmeme rağmen kilo almadım. Kusmalarım geçti sayılır ama canım hiçbirley yemek istemiyor. Bebeğime ne tür bi zararı olur kızlar. Korkuyorum gelişemicek diye. Ama her kontrole gittiğimde çok şükür herşey normal diyor doktorum. Ne yapmalıyım? Tavsiyeleriniz varmı?

merhaba,kontrollerde iyiyse bence sende icini ferah tut.cok sagliksiz beslenip cok saglikli cocuklari olanlar taniyorum.demir hapi kullaniyomusun.ben kullanmaya basladiktan sonra istahim o kadar cok azildi ki.ustelik demiri uyumadan once aliyorum.

merhaba,kontrollerde iyiyse bence sende icini ferah tut.cok sagliksiz beslenip cok saglikli cocuklari olanlar taniyorum.demir hapi kullaniyomusun.ben kullanmaya basladiktan sonra istahim o kadar cok azildi ki.ustelik demiri uyumadan once aliyorum.

Sağol canm cevabın için.
Yok sadece magnezyım içiyorum. 3 ağustosta kontrolüm var bakalım ne dicek.

Canım demir hapı iştah açar die duymuştum korkuyodum ben de

Kızlar sling kullanımı konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben çok beğeniyorum ve anne-bebek arasındaki bağı güçlendirdiğine inanıyorum ama çevremde daha önce kullanan kimse yok. Tabii bir de işin eş boyutu var. Fotoğrafları gösterdiğimde bebek içerde nefes alamaz ki iki büklüm olur ki tepkisini verdi Acaba kullanabilir miyim ki bağlamakta güçlük çeker miyim bilemedimm. Fikrinizi almak istedim.

Baglamasi cok zor gibi duruyor ya ben de dusundum de. Mesela bi tuvalete gitmen gerekti diyelim hadi tekrar sok tekrar bagla. Bir de kac ay o sekilde tasinabilir bilmiyorum sirta buyuk yuk cunku.
Ama bebisler icinde acaip rahat duruyorlar valla

Diğerleri derken kaçıncı geliyor :) ben büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha çocuk yapmam diye düşünüyorum depresifliğimde cabası

Baglamasi cok zor gibi duruyor ya ben de dusundum de. Mesela bi tuvalete gitmen gerekti diyelim hadi tekrar sok tekrar bagla. Bir de kac ay o sekilde tasinabilir bilmiyorum sirta buyuk yuk cunku.
Ama bebisler icinde acaip rahat duruyorlar valla
Blogları okuyorum şimdi kullanan herkes çok memnun kalmış tabii ilk başlarda bağlamakta zorluk çekmişler. Üstelik bebek anneye en yakın pozisyonda olduğu için daha huzurlu oluyormuş ve gaz sıkıntısı pek olmuyormuş canım. Aslında bildiğimiz anneanne bağı bu :)

Diğerleri derken kaçıncı geliyor :) ben büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha çocuk yapmam diye düşünüyorum depresifliğimde cabası
Kızlar sizde de sinirlenip gerilince kadıgınıxs agrı giriyor mu
evet oluyor bendede

evet oluyor bendede

Yaparsın yaparsın hepsi geçer hepsi unutulur :)

Hatta beraber yaparız yine farklı topiklerde bulusuruz içerik aynı olur da başlık farklı olur :)

Aynen aynen bildigin tarlada ki Afrikada ki kadinin kullandigi turden :)
Hos belki ilk baslarda baglamada zorlanilsa bile alisiliyordur tabi.

Hele bu ara her gün farklı bi kız bebek görüyorum farkında olmadan cinsiyeti çok düşünmeye başlamışım demek ki :)) Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Ben sling alicam ilki gazliydi uykusuzdu almadigima pismanim cok rahatlatiyor bebegi diyorlar ayrica yemek bile yiyemiyordum kucagimda cocuk devamli bari yemek yerim tum zorluklara hazir ve nazir olacagim bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…