2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bu dönemde karın ağrısı hisseden var mı? Alt karında özellikle
Benim bu aralar cok agrim var. Otururken kalkarken donerken her an. Ev tasidim yoruldum ondan dedm ama bi hafta oldu gecmedi. Doktora sordum olur oyle endiselenme dedi

Kizlar kulaklarim ve burnum tikaniyor bazen. Yasayan var mi?
Bu haftalarda kan basinci arttigi icin burun tikanikligi burun kanamasi falan normal canim ama kulakla ilgili fikrim yok

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol enerji dolu bol bol güzel haberli mükemmelötesi bir Haftasonu geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

slingi bilmiyorum ama be yanguru kullandım biraz degişikdi benimki duruyor ben onu kullanırım diye dusunuyorum zira hakkat ben cok severek kullanmısdım

Diğerleri derken kaçıncı geliyor :) ben büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha çocuk yapmam diye düşünüyorum depresifliğimde cabası

evet oluyor bendede
benim cocuk sayım sen de 2 ben diyim 3 sen de ... diye devam ediyor ama net sayı vermek gerekirse 4 cocugum var MasaAllah buda besinci olacak İnsaAllah ve MasaAllah

Kızlar bu dönemde karın ağrısı hisseden var mı? Alt karında özellikle
ben tuhaf tuhaf agrılar hissediyorum hep bazen yanmalı bazen gerilmeli ay tuhaf tuhaf iste agrılarım oluyor ara ara
doguma kadarda olur rahim buyuyor organlarda degişim var vs vs o yuzden takılmamaya calısıyorum laf aramızda yinede içim arada endişe ediyor ama sonra sakinleşiyorum

Tavsiyen için çok teşekkür ederim canım. Bugün çok şükür iyi geçti benim için. İstediğimi yiyebildim. İnşallah böyle devam eder.
canım benim dr.um şöyle izha etti yenen yemek annenin depoları içindir zira bebek neye ihtiyac duyarsa anneden alır anneden bitirir o yuzden anne kendi için yemeli der
ben su anda bile sana bunu yazarken agzımda cubuk kraker var ve bende hiiic saglıklı beslenemem ama hepsinde oyle oldu midem hala kotudur dun o kadar şistifra etmisimki aksam ac yattım artık yorgunlukdan

Günaydın kızlar

İlk gyno ferro sanol deneyimimi aktarıyorum

1. Saat tam 6 ya saat kurdum basucuma ilacı içtim hemen uyudum

2. 7.10 da kalktım nasıl midem bulaniyor ki benim bulantılarım bitti gibi. Ama bu sabah çıkardım aç karnına. Bilmem denk geldi bilmem ilaçtan

3. 3 gun kuralını uygulayacağım :) denemeye devam kalan 2 gün de kusarsam 2. Yönteme geçeceğim :)

Canım Günaydın benide kusturdu ben kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum ilacı içtikten 1-1.5 saat sonrada yemek yiyorum bu arada demir ilacını elinizden geldiğince C vitaminiyle alın canım

Insallah gerek kalmaz dedigin gibi hepimizin bebekleri uslucuk annelerini ugrastirmayan turden olurlar. Eger zaten baslarda kucakta cok tutulmak zorunda kaliniyorsa hele de dedigin gibi o koliklerde elzem oluyor en azindan eller bosluk ta kalir

Canım rahim genişlemesi sonucu normal dedi doktor ama insan endişeleniyor yine de

Canım Günaydın benide kusturdu ben kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum ilacı içtikten 1-1.5 saat sonrada yemek yiyorum bu arada demir ilacını elinizden geldiğince C vitaminiyle alın canım

Cnm. Resmen ilaç sarstı beni ya

Küçük ilaçsın kimsin sen kimsinnnn diye konuştum kendisi ile ama yok yani

Denemek istediğim metodlar söyle

1. Sabah ac KarNina içip süt ve süt ürünleri barındırmayan kahvaltı sonra o ürünleri yemek

2. Senin dediğin gibi kahvaltidan 2 saat sonra içmek

3. GeCe yatmadan içmek

Saat kur iç sonra uyu kalk olayı bende çok fena bulanti yaptı

Canım gece wc ye kalkıyorsan uyuduktan 2-3 saat sonra öyle de deneyebilirsin dediklerin olmazsa

sibel_ahmet Oktivus S Serpilzorlu Kirmizibalik88 B Belkibiumut yesa @ayfreis T Teacher10

Selam kızlarr, yaklaşık 10 gündür falan yokum tatildeydim. O yüzden size doktor macerasını anlatamadım. En son isyan bayraklarını çekiyorduk Neyse şükür kontrolde herşey yolundaydı, doktor oğlumuz olacağını kesinleştirdi. Bu saatten sonra cinsiyeti dönerse travesti olur zaten dedi 10 gün sonra gel 4'lü testleri yapalım dedi pazartesi tekrar gideceğim o yüzden.

Cinsellik muhabbetini de sordum. Biz daha ne kadar evde asker arkadaşı gibi takılacağız dedim. Kanalın kapalı herşey yolunda ama ben hamile bir bayanın cinsel ilişkiye girmesini önermiyorum diyip tekrar benim işi baltaladı. Tabii bu cevap içimize su serpmediğinden doktordan sonra da bir gelişme olmadı bende durumlar aynı

Sizler nasılsınız uzun süre siteye girmediğimden yorumları tek tek inceleyemedim :)

Eklentiler

• oğlus.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 65

Yuh artık ya hamile bayan neden cinsel ilişkiye giremiyor nedennnnnnn nnn nnn nedennnnnnn nnn nnn

Sıkıntı olur 9 ay girmeZsin tamam ama ayyy bilmiyorum yaaa neyse canim ya olsun bebeton sağlıklı olsun da nolcak :)

Yuh artık ya hamile bayan neden cinsel ilişkiye giremiyor nedennnnnnn nnn nnn nedennnnnnn nnn nnn

Sıkıntı olur 9 ay girmeZsin tamam ama ayyy bilmiyorum yaaa neyse canim ya olsun bebeton sağlıklı olsun da nolcak :)

Allah eşlerimize sabır, anlayış, sadakat versin diyelim artık napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…