2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaşlar merhaba ben 2016 temmuz annesiyim bir kızım var ve perşembe günü 13+4 haftalık hamile olduğumu öğrendim hala emzirmeye devam ediyorum benim duumumda olan varmi

Arkadaşlar merhaba ben 2016 temmuz annesiyim bir kızım var ve perşembe günü 13+4 haftalık hamile olduğumu öğrendim hala emzirmeye devam ediyorum benim duumumda olan varmi

Canım. Emin değilim ama 10 aylık ya da 11.aylık bebeği. Olan bi arkadas vardı yazarlar inşallah

Ben su cümleyi kurmaya geldim

Ayyy ikisi bir arada buyur giderler çok rahat edersin

Anneanne cümlesi :)

Canım. Emin değilim ama 10 aylık ya da 11.aylık bebeği. Olan bi arkadas vardı yazarlar inşallah

Ben su cümleyi kurmaya geldim

Ayyy ikisi bir arada buyur giderler çok rahat edersin

Anneanne cümlesi :)
Teşekkür ederim olumlu yaklaştığınız için emziriyorum hala tandem emzirme varmış ikisini birarada emzirme uygulayanlar dan bilgi almak istiyorum

Canım benimde 14 aylık oğlum var benim doktorum hamileliğimi öğrendiğimden itibaren 1 ay içinde kesmemi istedi Rahimde kasılma yapıyormuş her emzirme o yüzden kestim ben

Zor oldumu kesmek kızım çok sık emiyor
Canım zor olmadı azaltarak deneyebilirsin senin doktorun ne dedi peki yani emmek istediğinde oyalayabilirsin emme aralarını uzatarak yavaş yavaş bıraktırabilirsin

Canım benim mi
canım. Benim. De kusmalarım çok olduğu için tok karnına verdi hem vitamini hem kan hapını hatta eczane aç karnına yazarsa bile tok iç dedi çok şükür hiç bulantı yapmadı

Evet canım fiyatı diğerlerine göre pahalı ama indirim zamanında 1800e falan düşmüştü geçen yıl diye hatırlıyorum e bebekte. Takip etmek iyi olur :)
canım agrın tam olarak nasıl? Kasık agrısı mı? bende de var

Kızlar dün bnm randevu günüm değildi ama dr a gittim dün gergindim çok ve dr bana progestan vajinal jel verdi. Günde 2 kez kullan dedi var mı bu jeli kullanan? Bir de eşim aldırtmadı kullanma ilaç bir sey diyor

Kızlar dün bnm randevu günüm değildi ama dr a gittim dün gergindim çok ve dr bana progestan vajinal jel verdi. Günde 2 kez kullan dedi var mı bu jeli kullanan? Bir de eşim aldırtmadı kullanma ilaç bir sey diyor
Bir lekelenme uzerine mi verdi yoksa sadece gerginsin diye mi?
Ben de cok gerginim ve bu haftalarda gerginlige oldukca acigiz galiba

Canım benim mi
canım. Benim. De kusmalarım çok olduğu için tok karnına verdi hem vitamini hem kan hapını hatta eczane aç karnına yazarsa bile tok iç dedi çok şükür hiç bulantı yapmadı

Canım çok sağol mesajın için

Bugün gece yatmadan içip yatayim diyorum farklı farklı deneyecegim artık. Senin dediğin gibi yapan da çok olmadı bende öyle yapacağım

Resmen bulantılarım tekrar geldi perisanladim sabah sabah

Canım progestan jeli lekelenme olunca Allah korusun düşük tehlikesi olunca kullandırıyorlar öle bi durum yok şükür değil mi bence başka doktora danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…