Canım ben komfer fol günlük şurup şeklinde olanlardan kullanıyorum demir ilacını ve berbat bi tadı var mide yanması, bulantı yapıyo. Gece yatmadan önce içiyorum direkt uykuya dalınca şikayetleri hissetmiyorum umarım sende de faydalı olur
Canım ben komfer fol günlük şurup şeklinde olanlardan kullanıyorum demir ilacını ve berbat bi tadı var mide yanması, bulantı yapıyo. Gece yatmadan önce içiyorum direkt uykuya dalınca şikayetleri hissetmiyorum umarım sende de faydalı olur
benim cocuk sayım sen de 2 ben diyim 3 sen de ... diye devam ediyor ama net sayı vermek gerekirse 4 cocugum var MasaAllah buda besinci olacak İnsaAllah ve MasaAllah
Kizlar ben demir hapi olarak feramat kullaniyorum herhangi bir zorlugunu gormedim simdiye kadar.
Eger kullandiginiz ilaclar sizi hep kusturup kotu etkiliyorsa dr unuzla konusup muadili fakat sizi bu kadar kotu etkilemeyen ilaclarla degistirin.
Biraz deneme yanilma yontemiyle illa sizi en az etkileyen ilac bulunur
Kizlar ben demir hapi olarak feramat kullaniyorum herhangi bir zorlugunu gormedim simdiye kadar.
Eger kullandiginiz ilaclar sizi hep kusturup kotu etkiliyorsa dr unuzla konusup muadili fakat sizi bu kadar kotu etkilemeyen ilaclarla degistirin.
Biraz deneme yanilma yontemiyle illa sizi en az etkileyen ilac bulunur
Banada Demir ve kan hapı verdi doktor almadım henüz bulantımı arttırır diye geçen ay vericekti çok yoğun bulantın var sonraki ay başlatalım dedi bu sefer gittiğimde biraz daha azaldı dedim o zaman bulantılarına tekrar merhaba diyebilirsin diyip ilaçları yazdı azaldı derken günde 2 kere hala çıkarıyorum bu durumda ben nasıl içeyim bu ilaçları daha baştan bulantı yapıcak düşüncesi oldu olmayacağı varsada psikolojik olarak olacak içmesem ne olur acaba
ben özel doktorumda yaptırdım. muhtemelen öyle bir sistem yoktur. ben seni arayacağım dedi. pazartesi bekliyorum heyecanla. bu arada kızın hayırlı olsun. kız evlat başka
ben özel doktorumda yaptırdım. muhtemelen öyle bir sistem yoktur. ben seni arayacağım dedi. pazartesi bekliyorum heyecanla. bu arada kızın hayırlı olsun. kız evlat başka
Selam kızlarr, yaklaşık 10 gündür falan yokum tatildeydim. O yüzden size doktor macerasını anlatamadım. En son isyan bayraklarını çekiyorduk Neyse şükür kontrolde herşey yolundaydı, doktor oğlumuz olacağını kesinleştirdi. Bu saatten sonra cinsiyeti dönerse travesti olur zaten dedi 10 gün sonra gel 4'lü testleri yapalım dedi pazartesi tekrar gideceğim o yüzden.
Cinsellik muhabbetini de sordum. Biz daha ne kadar evde asker arkadaşı gibi takılacağız dedim. Kanalın kapalı herşey yolunda ama ben hamile bir bayanın cinsel ilişkiye girmesini önermiyorum diyip tekrar benim işi baltaladı. Tabii bu cevap içimize su serpmediğinden doktordan sonra da bir gelişme olmadı bende durumlar aynı
Sizler nasılsınız uzun süre siteye girmediğimden yorumları tek tek inceleyemedim :)
Bence doktorunuzun cinselliğe karşı önyargıları var
Hatta bebeğin nasıl oluştuğu kısmını bile belki bilmiyor leylekler getiriyor
Benim doktorum rahim ağzı kapalı haftada 2 kez olur dedi.
Zaten ilk aylar düşük riski vardı ve asker arkadaşıydık :)
Son aylarda da Allah nasip ederse çok rahat olmayacak bu muhabbet hele bide erken Doğum tehlikesi olursa hiç olmayacak.
Bilemedimki şimdi ben size niye bu kadar ambargo koyuyor
Bence doktorunuzun cinselliğe karşı önyargıları var
Hatta bebeğin nasıl oluştuğu kısmını bile belki bilmiyor leylekler getiriyor
Benim doktorum rahim ağzı kapalı haftada 2 kez olur dedi.
Zaten ilk aylar düşük riski vardı ve asker arkadaşıydık :)
Son aylarda da Allah nasip ederse çok rahat olmayacak bu muhabbet hele bide erken Doğum tehlikesi olursa hiç olmayacak.
Bilemedimki şimdi ben size niye bu kadar ambargo koyuyor
Selam kızlarr, yaklaşık 10 gündür falan yokum tatildeydim. O yüzden size doktor macerasını anlatamadım. En son isyan bayraklarını çekiyorduk Neyse şükür kontrolde herşey yolundaydı, doktor oğlumuz olacağını kesinleştirdi. Bu saatten sonra cinsiyeti dönerse travesti olur zaten dedi 10 gün sonra gel 4'lü testleri yapalım dedi pazartesi tekrar gideceğim o yüzden.
Cinsellik muhabbetini de sordum. Biz daha ne kadar evde asker arkadaşı gibi takılacağız dedim. Kanalın kapalı herşey yolunda ama ben hamile bir bayanın cinsel ilişkiye girmesini önermiyorum diyip tekrar benim işi baltaladı. Tabii bu cevap içimize su serpmediğinden doktordan sonra da bir gelişme olmadı bende durumlar aynı
Sizler nasılsınız uzun süre siteye girmediğimden yorumları tek tek inceleyemedim :)
Yav ne acımasız bir doktormuş ya, sorun yoksa cinselliği niye yasaklıyor :/ öyle hayat mı olur hem sen de mutluluk hormonu salgılayacaksın, bebeğine de geçecek o hormon, neyse çaresiz doktoru dinleyeceksin sanirim
kendi adıma fena değilim canım. Bulantılar bende devam ediyor, yogaya başladım, iyi geldi gibi. Ama çok zormuş hareketler :) ufaktan alışverişe başladık, yarın bebek arabası alacağız. Bir iki cici aldım. Buarada oğluşun ne tatlı gözüküyor öyle fındık burun, masallahhhhh.. benim kızın burnu büyüktü ultrasonda :) :)