2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım progestan jeli lekelenme olunca Allah korusun düşük tehlikesi olunca kullandırıyorlar öle bi durum yok şükür değil mi bence başka doktora danış
Canım 3 dr a danıstım kullanılmasında sıkıntı yok dedi şükür kanama falan yok ama gerginlikten kasıkta agrı var dr da bi hafta kullan dedi. Normalde hap vermişti ama eşim hap istemedi kullanmamı o yüzden jel kullanacagım

Tiroid icin hap kullanan var mı kızlar?

Bu arada sağlık ocagına kontrollere gidiyor musunuz? Ben biraz geç gitsem hemen arıyorlar. Geçen gittiğimde 23 ağustosa tetenoz aşısı için gün verdi toplamda 5 adetmiş 3 tanesi hamilelikte 2 tanesi dogumdan sonra yapılacak ve seni menepoza kadar koruyacak dedi. Onun dısında el doppler ı ile bebeği dinlemeye kalktı ben zayıfım ama cok zorlandım bence mümkünse baktırmayın derim yeni muayene oldum sorun yok fln diyip geçiştirin isterseniz ben bir dahakine öyle yapacagım.

Oda mi kasiktan bakılıyor yoksa vajinal mi

Oda mi kasiktan bakılıyor yoksa vajinal mi
Kasıktan bakılıyor canım normalde 16.haftada bakılmıyor sen zayıfsın bakıyım dedi ama baya bastırdı falan zaten dogru düzgün de duyamadım aletinden mi bilmiyorum ama ben bir daha baktırmam

Ben bir kere gittim hamileliğin 5. Haftasinda

Bir sonraki 16 ağustosta

Ben varım canım euthyrox hafta içi 50lik hafta sonu 25 lik kullanarak dengeliyorum arada en gec ayda 1 kan tahlili yaptırıyorum kontrol için
Seninki farkliymis canım ben günlük ac karna içiyorum levatiron mu ne öyle birşey ismi

Kasıktan bakılıyor canım normalde 16.haftada bakılmıyor sen zayıfsın bakıyım dedi ama baya bastırdı falan zaten dogru düzgün de duyamadım aletinden mi bilmiyorum ama ben bir daha baktırmam
Beni de sadece aşı icin cagirdilar her yerde bakiliyormu bilmiyorum ama aklimda bulunsun doktor bakıyor zaten onlar bakmasada olur

Beni ayda bir cagırıyor işte en son 15inde gittim 23 ünde gel tetenoz aşısı yapacagız dedi

Yok benim toplam 3 kere bi de ilk gittim sayarsan 4

16 ağustos
Ekimin kaçı tam hatirlamadim
Aralıkta bi de

Hepsini yazdı 2 doz tetanoz dedi onu da yazdı zamanını

ben tetanoz asilarimi tamamladim canim.ilk dogumdan sonra. sadecr kilo ve tansiyon takibi dedi. onu da telefonla bildiririm. zaten iki haftada bir dr. ye gidiom gerek var midir vir de aile hekimligine.

Doktorun bence aseksuel. Cinsel iliski dogumu kolaylastirir derler.

Arkadaşlar merhaba ben 2016 temmuz annesiyim bir kızım var ve perşembe günü 13+4 haftalık hamile olduğumu öğrendim hala emzirmeye devam ediyorum benim duumumda olan varmi
:O 13. Haftaya kadar gercekten farketmedinmii. Ay hayalim bende senin gibi ardarda dogururum insallah. Benm kuzenim oyle hamile kaldi sutu bebegi zehirledi. Ama bu onun sutune ozel bi durummuydu bilmiorumsen bebegi takip et yine de ishal kusma falan varsa emzirme

canım agrın tam olarak nasıl? Kasık agrısı mı? bende de var
Kasik agrisi. Ozellikle solda. Karnim sis ve sert. Midem bile sert. Dengem sasti bi bakiorum ishalim bi bakiorum kabiz. Degisik bu aralar

Kızlar 2017 ocak anneleri topigine baktım ordada erkekler kızlardan önde bizde de öyle şuan sanırım ne var bu ocak ayında erkek ayı mi nedir

valla canim. bizde devam o is. dr. de yasak koymadi.

Kızlar selam , nasılsınız ? Ben dünden sonra epey toparladım . Destek olan , yardımcı olan herkese çok çok çok teşekkür ederiz kızımla beraber . 8 ağustos ta Ankara ya geleceğiz eşimin mülakatı var . Ailemde orda yaşıyor ben atanıp Tekirdağ a geldim ama 7 sene oldu . Orada benim bildiğim tanıdığım hiçbir doktor yok şu an . Bana Ankara da işinin ehli bir perinatolog önerebilir misiniz ?

Eyüp Ekici Ankaranın en iyisi diye biliyorum canım ben

Bu arada benim içim senin bebeğin hakkında aşırı rahat. Çok ama çok sağlıklı olduğuna gönülden inanıyorum ben Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…