2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İlgimi çektin :))) maşallahh diyeyim kaç yaşındasın nasıl oldu böyle ikizler mi var aralarda
Bak kimseye deme ama aramizda yasim 39
İlk bebelerim simdinin koca danalari 15 yasinda ikizler sonra kizim var 10 yasinda sonra ufakligim.var 3 yasinda simdide bu karnimdaki heyecanim mutlulugum var hepimiz ve bende saglicakla alirim İnsaAllah kuzumu kucagima

Kan ilaci icmek zor ama.icebiliyorsaniz icin kansizlik zira cook zorluyor hele zaman ilerledikce bende kansizlik var fakat ilacda alamiyorum vaktine karar verildiginde hastaneye yatirip.kan veriyorlar daha oncekilerdede oyle oldu kan almak cook zor bir olay cook hemde o yuzden icebilseniz cok iyi olur

Tiroid icin hap kullanan var mı kızlar?
Ben de kullanıyorum canım.Ama yeni değil 3 yıldır troid hastasıyım aileden genetik Günlük 100 mc kullanıyorum ama en son tahlillerimde yine yüksek çıktı tsh.. Doktor sağlık ocagının sonuçları bazen şaşabiliyor tekrar yapalım ded bekliyoruz bakalım..

Bende kullaniyorum test yaptirdim yeni bakalim.sonu. ne cikacak cikdida aramayi.unutmusum dahiley dr.unu pazartesiye kaldi

Kızlar Pendik bölge hastanesine giden var mı diye bir arkadaş sormuştu kim olduğunu unuttum şimdide ben sorayım var mııı acaba ?

Kızlar hiç progestan jel kullanan yok mu aranızda??? biraz bilgim olurdu
progestanı fitil olarak kullanıyorumda jelini ilk kez duydum..Gecen ay hafif kahverengi lekelenmem vardı oyuzden basladım artık sıkıntım yok ama doktor 1 ay daha kullan dedi diye kullanıyorum..

Maşallah sana çocuk güzel şey bakmayı sevene sende de o enerji bol miktarda var ne güzel inşallah sağlıcakla gelsinler ilerde yaşlandığında kocaman bir ailen olur

Gebelikte Kan verme durumunu hiç bilmiyordum içmeye çalışayım bari

Allahim saglik sifa versin canım ben ilaca devam kan testini onumuzdekir haftaici tekrarlicam benim icin yeterli ama bebek için yeterli degilmis tiroitlerimin çalışması insaAllah duzelmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…