2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Oyy maşaAllah SubhanAllah kuzusuu. kucuk annesıı kıyamamm abı olacak desene.

Bu arada ne soracam sıze bende hazıran temmuz annelerının topiklerini dikizledim az önce bu doğum parası seysı nedir bilen varmı
Evet canım küçük bir arada büyüyecekler Allah ın izniyle neler olacak bekleyip görecez
Canım devlet ilk çocuğa 300 2. çocuğa ve 3 çocuğa doğum parası veriyor 2. ve 3. çocupa ne kadar verdiğini unuttum şimdi ben oğlanda aldım hayırlısıyla bundada başvuracam birde süt parası var oda 2016 da 122 tl idi şimdi ne kadar bilmiyorum ama 2. çocukta veriyorlar mı bilmiyorum süt parasını araştırmak lazım veriyorlar sanırım ama doğumdan sonra yapılıyor o işlemler

bakmak lazım tek 300 se kocamın tepkısını soyluyorum ben vereyım o parayı sana ama benı dılekceyle falan ugrastırma

bakmak lazım tek 300 se kocamın tepkısını soyluyorum ben vereyım o parayı sana ama benı dılekceyle falan ugrastırma
Canım ben aldım niye kalsın oğlumun hesabına yatırdım bu hamileliğimde de alırım kızçemin hesabına yatırırım kimseye kalmasın

Aynen canım insaAllah bol bol emsinler ben emzirebildigim kadar devam etmek istiyorum insaAllahta öyle olur sağlıkla o günleri görelimde

Canım 11.5 Kilo diyor ya yoksa fiyat travel sistem için gayet iyi
Bende inceledim görsel olarak çok şık görünüyor ama kilosu beni düşündürüyor gerçi e bebektekilerin çoğu hep ağır geçen gün gittim bakmaya görüntü güzel ağırlık çok ne yapmak gerek bende güçlü değilim hafifine denk gelmedim bi elimize bebeği bi elimize arabayı alabilmeliyiz öyle kolaylık olur

Aynen canimm ben hafif bir şey arıyorum o yüzden mecbur Eledim

Herkeslere mutlu haftalar diliyorum,
Herşey gönlünüzce olsun, bebişlerimizin hareketlerini hissedelim inşallah

heyecanla o günü bekleyenlerdenim, Rabbim sağsağlim doğurmayı nasip etsin hepimize :)

heyecanla o günü bekleyenlerdenim, Rabbim sağsağlim doğurmayı nasip etsin hepimize :)

Aminnnnnn kırmızı balık inşallah biz de Hissederiz biraz daha bekleyelim 18 20 civarı :)

Ben hissediyorum cok sukur muhtesem otesi bir duygu tarifi kesinlikle yok bence

Bende kızçemi hissediyorum çok şükür gerçekten mükemmel bir duygu oğluşumu 19. Haftada hissetmeye başlamıştım

demir kullanmaya başladıysan ondan olabilir.
ben gebelikle alakalı değil daha önce eksiklik varken kullandığımda aynı durumu yaşamıştım

Selamlar..13+4 bebisim folik asiti 3.ayda birakiyor muyuz kizlar?gecen hafta doktrm elevit vitamin yazdi ama folik asit konusunda bir sey soylemedi.cinsiyetini ogrendk bi de o heyecanla ben de unutmusum sormayi.

Selamlar..13+4 bebisim folik asiti 3.ayda birakiyor muyuz kizlar?gecen hafta doktrm elevit vitamin yazdi ama folik asit konusunda bir sey soylemedi.cinsiyetini ogrendk bi de o heyecanla ben de unutmusum sormayi.

Bana bıraktırdı canim

Verdiği ilaç içinde demir b12 ve folik asit var zaten

Fazla folik asit de sıkıntı her şeyin fazlasının sıkıntı oldugu gibi

Merhaba canım, benim doktorum da 12. Haftadan sonra folik asiti bıraktırdı, şuan oligofer fol ve İmom kullanıyorum.. Oligofer fol'un içeriğinde de folik asit var ama..
Bu arada elevit veriyor bazı doktorlar ama o ilacın içeriği ile ilgili bir sıkıntı vardı diye hatırlıyorum.. Yanlış bilgi vermiş olmayayım şuan tam emin değilim ama sanki içeriğinde domuz katkısı mı ne vardı.. Geçen yıl hamile olan bir kaç arkadaşımdan duymuştum, onlar da bu nedenle kullanmamışlardı eleviti.. Aklında olsun bir araştır istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…