- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Hey maşallah Allah bağışlasın :)Eki Görüntüle 2025300 kızımız geliyor bi kizim daha olacak 3 prenses annesiyim elifim geliyor
Kızlar selam.. Kan pıhtılaşmasının olup olmadığı normal yaptırdığımız kan testinde çıkar mı? Hani gebeliğin en başında genel olarak yapılan kan testinde?
Kızlar selam.. Kan pıhtılaşmasının olup olmadığı normal yaptırdığımız kan testinde çıkar mı? Hani gebeliğin en başında genel olarak yapılan kan testinde?
herkes kız bekliyor diyosun yani, şuan kaç haftalıksın.Allah hayırlısıyla kızına da kavuştursun inşallah .19 aylık birde oğlun mu var, benimki 2.5yaşında, ama onunla bile zorlandım,zaten hiç hesapta yoktu baya bi sürpriz oldu bize. sen nasıl geçirdin bulantıları oğlunla, Allah kolaylık versin canım.Allah yardımcımız olsun hepimizin.çok cocuk yapanlara zaten hayranım.cidden zormuşBu sene kiz senesi heralde:) 13 haftalk kontrlmde %99 kiz dedi bana da doktrm.19 aylik bir oglum var rabbim bir de kiz nasip etti cok sukur benmle beraber hamile olan 4 tanidigma da kiza benziyor demisler.Allahm isteyen herkese nasip etsn saglikla gelsin bebisler
canim gelebilir ama goguslerinle oynama ve sıkma.Kızlar göğüslerden su gelmeye başladı
canim benim.ayri tahlil yaoilmisti pihtilasma testi diye.Kızlar selam.. Kan pıhtılaşmasının olup olmadığı normal yaptırdığımız kan testinde çıkar mı? Hani gebeliğin en başında genel olarak yapılan kan testinde?
Canım ben son tup bebek denememde ıgnelerımı vurulacak olsam bıle doktora ısrar ettım gıttım testı yaptırdım ozaman 2016 ocaktı 800 tl ye yaptırdım doktorda bız zaten ıgnenı verıyoruz pahalı dıye yaptırmıyoruz falan demıstı ayrı bir testı var sonracıma yaptırınca degerlerımden bırınde bı deger verdı genetık bısımıs cok kotu değil ama doguma kadar ıgne vurulman lazım demıstı tüp bebek şeysim bu doktorumda degerın normal ecoprin işimizi görür dediKızlar selam.. Kan pıhtılaşmasının olup olmadığı normal yaptırdığımız kan testinde çıkar mı? Hani gebeliğin en başında genel olarak yapılan kan testinde?
Kızz kim pisi dedi bizim kedimizeeBanlandim anacim
Ay ben baska konulara bakmiycam etraf psikopat kayniyo hahah
Ben konumdan hiicc cikmiyim disari.
Yalniz dokturmusunuz okumam baya zaman alicak
Canım sadece plt değeri pıhtılaşma şüphesi için yeterli değil ne yazık ki. Benim plt, trombosit değerlerim normal olduğu halde protein s eksikliği sebebiyle pıhtı şüphesi oluştuğu için clexane kullanıyorum. Kaldı ki faktör 2, faktör 5 mutasyonu gibi gen değerlerine de bakılıyor pıhtı şüphesi olduğunda. Bu şüphe sende niye oluştu canım yani doktorun bişey mi söyledi? Çok aklına takılacaksa bi Hematoloji uzmanına görünmeni tavsiye ederim. Ben iki kayıp sonrası önce romatolojiye yönlendirilmiştim fakat Hematoloji gerçekten bu işin bir dalı. Hematolojiye gitmeseydim clexane başlamayacaktı hiçbir dr. Ki İstanbul'un en iyi hastane/doktorlarına gitmiştim. Ve bugün detaylı ultrasonum vardı ense, burun iç organlar.. çok şey şükür hepsi çok iyi çıktı yalnız benden bebeğe giden sol damarda hafif bir çentik yani kan akışının takıldığı bir yer görüldü ve doktor clexane çok çok doğru bir kararmış dedi. 24.haftaya kadar bu akışın normale dönmesini bekleriz diye de ekledi. Uzun uzun yazdım diye aklın bulanmasın canım ben yaşadığım süreci anlattım sen yine de önce bi doktorunla konuş bu konuyu. Şüphe yoksa da kendini doldurma canımm içini ferah tut :)Kızlar selam.. Kan pıhtılaşmasının olup olmadığı normal yaptırdığımız kan testinde çıkar mı? Hani gebeliğin en başında genel olarak yapılan kan testinde?
Canım sadece plt değeri pıhtılaşma şüphesi için yeterli değil ne yazık ki. Benim plt, trombosit değerlerim normal olduğu halde protein s eksikliği sebebiyle pıhtı şüphesi oluştuğu için clexane kullanıyorum. Kaldı ki faktör 2, faktör 5 mutasyonu gibi gen değerlerine de bakılıyor pıhtı şüphesi olduğunda. Bu şüphe sende niye oluştu canım yani doktorun bişey mi söyledi? Çok aklına takılacaksa bi Hematoloji uzmanına görünmeni tavsiye ederim. Ben iki kayıp sonrası önce romatolojiye yönlendirilmiştim fakat Hematoloji gerçekten bu işin bir dalı. Hematolojiye gitmeseydim clexane başlamayacaktı hiçbir dr. Ki İstanbul'un en iyi hastane/doktorlarına gitmiştim. Ve bugün detaylı ultrasonum vardı ense, burun iç organlar.. çok şey şükür hepsi çok iyi çıktı yalnız benden bebeğe giden sol damarda hafif bir çentik yani kan akışının takıldığı bir yer görüldü ve doktor clexane çok çok doğru bir kararmış dedi. 24.haftaya kadar bu akışın normale dönmesini bekleriz diye de ekledi. Uzun uzun yazdım diye aklın bulanmasın canım ben yaşadığım süreci anlattım sen yine de önce bi doktorunla konuş bu konuyu. Şüphe yoksa da kendini doldurma canımm içini ferah tut :)
Canım ben harmony yaptırdım ikili yerine. Bu durumda yine detaylı ultrason yapılıyor yani ense kalınlığı, burun kemiği iç organlar için. 20. Haftadaki de detaylı ultrason :) çok şükür bebeğimde her şey yolunda :)))) cinsiyet yine öğrenemedik canımCanim detaylı ultrason 20. Haftada değil mi 13. De de detayli ultrason mu olabiliyor
Canım ben harmony yaptırdım ikili yerine. Bu durumda yine detaylı ultrason yapılıyor yani ense kalınlığı, burun kemiği iç organlar için. 20. Haftadaki de detaylı ultrason :) çok şükür bebeğimde her şey yolunda :)))) cinsiyet yine öğrenemedik canım
ilk alınan ka
herkes kız bekliyor diyosun yani, şuan kaç haftalıksın.Allah hayırlısıyla kızına da kavuştursun inşallah .19 aylık birde oğlun mu var, benimki 2.5yaşında, ama onunla bile zorlandım,zaten hiç hesapta yoktu baya bi sürpriz oldu bize. sen nasıl geçirdin bulantıları oğlunla, Allah kolaylık versin canım.Allah yardımcımız olsun hepimizin.çok cocuk yapanlara zaten hayranım.cidden zormuş
Ya canım hastaneyi aradım bugün test çıkmış raporu mail atmalarını istedim ve ne yapmış uyanıklar biliyo musun cinsiyet kısmını bana göndermemişler sinirrrrr oldumm. Doktorum bugün hastanede yok aradım cinsiyeti yazmazlar sana normalde yasak olduğu için belki bana yolladıklarında yazıyordur dedi yarın bakacak bi. Ama buradaki arkadaşlar testten öğrenmişti cinsiyeti. Bu da beni buldu anlaşılan :) bu arada detaylıya gittiğim dr farklı bi doktordu sürekli takipli hastası olmadığım için söylemeye yanaşmadı cinsiyeti bir iki haftaya vs.dedi. Devlet sırrı mübarek :)))Anladım canım. Benim. Maşallah maşallah
Harmony sonucunda xx ya da yx diye de geliyor demi sonuç
Ya canım hastaneyi aradım bugün test çıkmış raporu mail atmalarını istedim ve ne yapmış uyanıklar biliyo musun cinsiyet kısmını bana göndermemişler sinirrrrr oldumm. Doktorum bugün hastanede yok aradım cinsiyeti yazmazlar sana normalde yasak olduğu için belki bana yolladıklarında yazıyordur dedi yarın bakacak bi. Ama buradaki arkadaşlar testten öğrenmişti cinsiyeti. Bu da beni buldu anlaşılan :) bu arada detaylıya gittiğim dr farklı bi doktordu sürekli takipli hastası olmadığım için söylemeye yanaşmadı cinsiyeti bir iki haftaya vs.dedi. Devlet sırrı mübarek :)))
Ben de ilk defa duydum kendimi şartlamıştım bide test çıkınca kesin öğrenicem diye :))Şaka gibi yasak olduğunu da ilk defa duydum.
Ee kaç kişi yazdı xx mis XY mis vs vs diye
Neyse yarın bi daha ara bakalım ne diyecekler
Ben de ilk defa duydum kendimi şartlamıştım bide test çıkınca kesin öğrenicem diye :))
Canım sadece plt değeri pıhtılaşma şüphesi için yeterli değil ne yazık ki. Benim plt, trombosit değerlerim normal olduğu halde protein s eksikliği sebebiyle pıhtı şüphesi oluştuğu için clexane kullanıyorum. Kaldı ki faktör 2, faktör 5 mutasyonu gibi gen değerlerine de bakılıyor pıhtı şüphesi olduğunda. Bu şüphe sende niye oluştu canım yani doktorun bişey mi söyledi? Çok aklına takılacaksa bi Hematoloji uzmanına görünmeni tavsiye ederim. Ben iki kayıp sonrası önce romatolojiye yönlendirilmiştim fakat Hematoloji gerçekten bu işin bir dalı. Hematolojiye gitmeseydim clexane başlamayacaktı hiçbir dr. Ki İstanbul'un en iyi hastane/doktorlarına gitmiştim. Ve bugün detaylı ultrasonum vardı ense, burun iç organlar.. çok şey şükür hepsi çok iyi çıktı yalnız benden bebeğe giden sol damarda hafif bir çentik yani kan akışının takıldığı bir yer görüldü ve doktor clexane çok çok doğru bir kararmış dedi. 24.haftaya kadar bu akışın normale dönmesini bekleriz diye de ekledi. Uzun uzun yazdım diye aklın bulanmasın canım ben yaşadığım süreci anlattım sen yine de önce bi doktorunla konuş bu konuyu. Şüphe yoksa da kendini doldurma canımm içini ferah tut :)
Puhaha haklısın canım tam aksiyon oldu bu iş :) FBI devreye girmese bari :))Neyse action olmuş sana da ileride anlatırsin senin cinsiyetin benden saklandı bebetom diye hahaha:)
O zaman hiç sıkma güzel canını. Ama sen yine de limonlu su içmeye çalış limonun kan inceltici özelliği var. Bir de tuzun kan kalınlaştırıcı özelliği var yani tuzu kullanmamaya çalış eğer kullanıyorsan canım:)Canım merhaba,
Cevabın için çok teşekkürler. Pıhtılaşma şüphesi hiç yok. Ben sadece kendi kendime acaba diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?