ınsallah canım bu gıttıgımde gıdebılırım bakalım bı kendıme geleyım de ınsallahDiyetisyene gidince beni de bilgilendirirsin canım bana sadece beyaz ekmek yeme kahvaltida tam bugday ye pirinc pilavı hamr isi yok dedi bol su ic kuru kayısı meyve falan ye dedi belli bir liste vermedi yararli şeyleri yazar sana muhakkak bende bizde bilgilenmis olurz bulantılar bir gecse bende de devam hala
sebebını ogrenemedık canım bakalım on gun sonra tekrar tahlıl yapılacak raporluydum evde uyuyarak kasınarak gecırdım genel de bende bahar alerjısı olur ama bu farklıydı bıraz
bayagı felakettı kuzum benım kı on gun kadar surdu yara gıbı olduıKaşıntım mı var canım? Benim bir yerim kasındığında sivri sinek ısırdığında falan o bölgeye elma sirkesi sürüyorum. Kaşıntı anında geciyor. Tabi buaralar karnım kaşınıyor, o da bebekten, oraya sürmüyorum tabiki :) nasıl bir alerji seninki?
tsk ederım canımÇok geçmiş olsun.
Kızlar Instagram'da emzirenanne diye bi sayfa takip ediyorum , belki biliyorsunuzdur, tavsiye ederim.güzel, mantıklı , faydalı bilgiler veriyor. Bi de süt arttırımı için kuzenim kuru inciri kaynatıp sütünu içiyordu etkisi olmuş. Aklınızda bulunsun
InsaAllah canım :) 120 cc olanda cam falan birşey yazmıyor 150 cc likte cam yazıyor nette . 120 lik alan varsa cam mı onu merak ettim yaaEn iyi biberonlardan biri benim suan baska marka var elimde ama ins gerek kalmaz bol bol sutlerimiz olur ins.
KıZlar deneyimli anneler veya çevreden duyanlar sling kullanan var mı memnun kalınmış mı acaba 15 aylık bi oğlum var 2. De gelince küçüğü sling e koyarım diyorum ikisine birden ilk başlarda çok Zorlanabilirim diye ama alsam mı almasam mı kullananlar veya duyanlar memnun mu acaba çok kararsızım
InsaAllah canım :) 120 cc olanda cam falan birşey yazmıyor 150 cc likte cam yazıyor nette . 120 lik alan varsa cam mı onu merak ettim yaa
Dr browns kullandım kızımda gaz için ideal
Aynen canım bende ondan kullandım biraz büyüdükten sonra philips avent e geçtim
hoşgeldın canımm umarım guzelce dınlenmıssındır. benımde gozum uykuda masada duruyorum ama bır yatasım varkı sorma. doktorun cok espiriliymiş@sibel_ahmet @Diloyraa @Serpilzorlu @Kirmizibalik88 B Belkibiumut @yesa1Cnntksm @Teacher10
Selam kızlarr, yaklaşık 10 gündür falan yokum tatildeydim. O yüzden size doktor macerasını anlatamadım. En son isyan bayraklarını çekiyordukNeyse şükür kontrolde herşey yolundaydı, doktor oğlumuz olacağını kesinleştirdi. Bu saatten sonra cinsiyeti dönerse travesti olur zaten dedi 10 gün sonra gel 4'lü testleri yapalım dedi pazartesi tekrar gideceğim o yüzden.
Cinsellik muhabbetini de sordum. Biz daha ne kadar evde asker arkadaşı gibi takılacağız dedim. Kanalın kapalı herşey yolunda ama ben hamile bir bayanın cinsel ilişkiye girmesini önermiyorum diyip tekrar benim işi baltaladı. Tabii bu cevap içimize su serpmediğinden doktordan sonra da bir gelişme olmadı bende durumlar aynı
Sizler nasılsınız uzun süre siteye girmediğimden yorumları tek tek inceleyemedim :)
değilim ama olmak istiyorum uzun zaman sonra ılk bebegımız karnımda ücretsiz izin alıcam sımdıden nasıl bırakıcam dıyorum bende bırakmamak ıcın sımdıden dua edıyorum bıtmeden tekrar hamıle kalsam ıkısıyle de vakıt gecırsem bı 5 sene ıs yerınde olmam ohhArkadaşlar merhaba ben 2016 temmuz annesiyim bir kızım var ve perşembe günü 13+4 haftalık hamile olduğumu öğrendim hala emzirmeye devam ediyorum benim duumumda olan varmi
ben hıc sağlık ocagına gıtmedım canım kayıtlı bıle degılım doktoruma sorsammıkı yapacakları bısı olurmukı bısı varsa okadar para verıyoruz bızım hocalar bakar heraldeBu arada sağlık ocagına kontrollere gidiyor musunuz? Ben biraz geç gitsem hemen arıyorlar. Geçen gittiğimde 23 ağustosa tetenoz aşısı için gün verdi toplamda 5 adetmiş 3 tanesi hamilelikte 2 tanesi dogumdan sonra yapılacak ve seni menepoza kadar koruyacak dedi. Onun dısında el doppler ı ile bebeği dinlemeye kalktı ben zayıfım ama cok zorlandım bence mümkünse baktırmayın derim yeni muayene oldum sorun yok fln diyip geçiştirin isterseniz ben bir dahakine öyle yapacagım.
Ay bunlar cok ehli keyıf yaa masallah. bende korkuyorum bır keyıf beybısıde bende var 5ınde randevum var ıyıce acsa barıhello ocak annelerii :)
dün kontrolüm vardı cinsiyete bakılacaktı açmadı bacaklarını. bağdaş kurmuş ellerini de başının arkasına koymuş yayılıyordu valla keyfine diycek yoktune yapsak açmadı. 2 hafta sonraya kaldı
Oyy kuzum korkma dua et ben sımdıden edıyorum Allahım bolbol gelsın bebısım alsın ıcsın 6 aydan sonra ben ona sütlü muhallebiler yaparım pirinç unundan ama 6 ay bızı emsınler ınsaAllahhhKızlar tecrubeli olanlar bilir de ben bilmiyordum temmuz topigini okuyunca farkettim ogrendim emzirsen bile sütün yeterli miktara gelene kadar mama vermek gerekiyormus doymasi icin Allahin izniyle emzirmek istiyorum süt arttirici şeyler yapar yerim ama yine de yeterli gelmezse mecbur mama gözüküyor evet düşünmek icin erken ama ben simdiden mama arastirmaya da baslicam en iyisini hangisi diye
bende gordum canım ıyıce bakmak gerekıyor aslında baktıkca ınsan farklı farklı modeller goruyor hepsını alası gelıyorkızlar e-bebek de Lelebaby diye bi marka bebek arabası + puseti indirimdeymiş. 1800 TL den 800 TL'ye düşmüş. Almayı düşünenler varsa inceleyebilirler
Gunaydınnlarrr canımmGünaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol enerji dolu bol bol güzel haberli mükemmelötesi bir Hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Canım oğlum bal oğlan görsen yersin gören kzı zannediyor dün AVM de rahat gezemedik durduran durduruna Maşallahhoşgeldın canımm umarım guzelce dınlenmıssındır. benımde gozum uykuda masada duruyorum ama bır yatasım varkı sorma. doktorun cok espiriliymişvalla benımkıde korkuyo senın yuzunden zor doguracam dıyorum
değilim ama olmak istiyorum uzun zaman sonra ılk bebegımız karnımda ücretsiz izin alıcam sımdıden nasıl bırakıcam dıyorum bende bırakmamak ıcın sımdıden dua edıyorum bıtmeden tekrar hamıle kalsam ıkısıyle de vakıt gecırsem bı 5 sene ıs yerınde olmam ohh
ben hıc sağlık ocagına gıtmedım canım kayıtlı bıle degılım doktoruma sorsammıkı yapacakları bısı olurmukı bısı varsa okadar para verıyoruz bızım hocalar bakar heralde
Ay bunlar cok ehli keyıf yaa masallah. bende korkuyorum bır keyıf beybısıde bende var 5ınde randevum var ıyıce acsa barı
Oyy kuzum korkma dua et ben sımdıden edıyorum Allahım bolbol gelsın bebısım alsın ıcsın 6 aydan sonra ben ona sütlü muhallebiler yaparım pirinç unundan ama 6 ay bızı emsınler ınsaAllahhh
bende gordum canım ıyıce bakmak gerekıyor aslında baktıkca ınsan farklı farklı modeller goruyor hepsını alası gelıyor
Gunaydınnlarrr canımmoğlusun nasıll hali vakti keyfi sıhatii göbüşünü görüyormu biliyormu bebek geleceğini
Canım oğlum bal oğlan görsen yersin gören kzı zannediyor dün AVM de rahat gezemedik durduran durduruna Maşallah
Canım anlamıyor ki 14 aylık daha babası severken bize bakıyor ama anlamıyor küçük yaaa
Haklısın canım yanlış anlamadim ki ne kadar planlar stresler dusunceler icine girsekte dediğin gibi onlar yonlendiricek bizi saglikla ilerlesin yeter ki herseyBen abartmamak lazimi sana demedim yanlis anlama lutfen. Her seyi bedenimiz ve bebegimiz belirliyor biz napsak bazen bosa. Sutum olmasina ragmen oglum 9 ay emdi sonra birakti mama ile devam ettik mecburen cokta kafaya takma simdiden daha cok var.
Ayıptır söylemesi o denendi ve onaylandı doktora gittiğimde 2 cm açıklık var dedi yarına doğurursun dedi olduHatta son ana kadar ilişkiyi devam ettirenlerin normal doğum daha kolay olduğunu duymuştum ben.
Dikkat et kendine canım en kisa zamanda toparlarsn insaAllah diyetisyen acil değil nasılsaınsallah canım bu gıttıgımde gıdebılırım bakalım bı kendıme geleyım de ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?