2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ınsallah canım bu gıttıgımde gıdebılırım bakalım bı kendıme geleyım de ınsallah

bayagı felakettı kuzum benım kı on gun kadar surdu yara gıbı olduı

Ben kuru incir kürünü kızımda yapmıştım ben de çok işe yaramıştı. Bunda da doğar doğmaz yapacağım humanadan çok daha faydalı geldi bana

En iyi biberonlardan biri benim suan baska marka var elimde ama ins gerek kalmaz bol bol sutlerimiz olur ins.
InsaAllah canım :) 120 cc olanda cam falan birşey yazmıyor 150 cc likte cam yazıyor nette . 120 lik alan varsa cam mı onu merak ettim yaa

Ergobaby kullanıyorum yani kullandım
İkincide de yine kurtarıcım bu olacak

Şimdiden hiç emzirme işine takılmayın kızlar
Son haftalarda sütümüz gelmeye başlatacak damlayacak yani doğduğunda da öyle çok süt olmaz ama anneden gelen süt her zaman bebeğe yeter onun emmesi ile artacak

Benim kızım sarılık oldu hiç işim yokmuş gibi kendimi suçladım.
Gece alarm kurup helvalar , bozalar ; reçeller , tatlılar yedim süt yapsın diye hepsi de kilo yaptı normale dönünce sütüm de gelmeye başladı.
Su en güzel süt yapan şey

Günaydın arkadaslarr

Dün cok kötüydü benim için baş dönmesi halsizlik baş ağrısı aksam dr a gittim kan ve idrar testi yapıldı trmiz çıktı kanım değerim 9.7 ye düşmüş kan ilacı da kullanıyorum ama düşüyor yükseleceğine bunun için bir önerisi olan var mı?

Birde ultrasyonla baktı bebeğe cinsiyetini sordum bir anlayamadı koca bebeğin cinsiyetini özel hastsne hemde
Daha belli olmaz diyor 16 /17 haftalık bebek için hay Allahım yarabbim
Normal kontrlum haftaya inş orada da böyle bir durumla karşılasmam

Kızlar iki gündür çok afedersiniz gaitam koyu siyah renkli. Çok korkuttu beni ama kullandığımız vitamin ve kan ilaçları yapıyormuş bu durumla karşılaşırsanız bilginiz olsun. dün doktora msj attım sordum içim rahatladı ama zaten prospektüs de de yazıyormuş :))

hoşgeldın canımm umarım guzelce dınlenmıssındır. benımde gozum uykuda masada duruyorum ama bır yatasım varkı sorma. doktorun cok espiriliymiş valla benımkıde korkuyo senın yuzunden zor doguracam dıyorum

Arkadaşlar merhaba ben 2016 temmuz annesiyim bir kızım var ve perşembe günü 13+4 haftalık hamile olduğumu öğrendim hala emzirmeye devam ediyorum benim duumumda olan varmi
değilim ama olmak istiyorum uzun zaman sonra ılk bebegımız karnımda ücretsiz izin alıcam sımdıden nasıl bırakıcam dıyorum bende bırakmamak ıcın sımdıden dua edıyorum bıtmeden tekrar hamıle kalsam ıkısıyle de vakıt gecırsem bı 5 sene ıs yerınde olmam ohh
ben hıc sağlık ocagına gıtmedım canım kayıtlı bıle degılım doktoruma sorsammıkı yapacakları bısı olurmukı bısı varsa okadar para verıyoruz bızım hocalar bakar heralde

Ay bunlar cok ehli keyıf yaa masallah. bende korkuyorum bır keyıf beybısıde bende var 5ınde randevum var ıyıce acsa barı

Oyy kuzum korkma dua et ben sımdıden edıyorum Allahım bolbol gelsın bebısım alsın ıcsın 6 aydan sonra ben ona sütlü muhallebiler yaparım pirinç unundan ama 6 ay bızı emsınler ınsaAllahhh

kızlar e-bebek de Lelebaby diye bi marka bebek arabası + puseti indirimdeymiş. 1800 TL den 800 TL'ye düşmüş. Almayı düşünenler varsa inceleyebilirler
bende gordum canım ıyıce bakmak gerekıyor aslında baktıkca ınsan farklı farklı modeller goruyor hepsını alası gelıyor

Gunaydınnlarrr canımm oğlusun nasıll hali vakti keyfi sıhatii göbüşünü görüyormu biliyormu bebek geleceğini

Canım oğlum bal oğlan görsen yersin gören kzı zannediyor dün AVM de rahat gezemedik durduran durduruna Maşallah
Canım anlamıyor ki 14 aylık daha babası severken bize bakıyor ama anlamıyor küçük yaaa

Canlar tabloda düzenleme yaptım bilgileri olmayan ÖZEL den msj atarsa burada kaynamamış oluyor eksikler olan özelden yazsın lütfen

Canım oğlum bal oğlan görsen yersin gören kzı zannediyor dün AVM de rahat gezemedik durduran durduruna Maşallah
Canım anlamıyor ki 14 aylık daha babası severken bize bakıyor ama anlamıyor küçük yaaa

Oyy maşaAllah SubhanAllah kuzusuu. kucuk annesıı kıyamamm abı olacak desene.

Bu arada ne soracam sıze bende hazıran temmuz annelerının topiklerini dikizledim az önce bu doğum parası seysı nedir bilen varmı

Ben abartmamak lazimi sana demedim yanlis anlama lutfen. Her seyi bedenimiz ve bebegimiz belirliyor biz napsak bazen bosa. Sutum olmasina ragmen oglum 9 ay emdi sonra birakti mama ile devam ettik mecburen cokta kafaya takma simdiden daha cok var.
Haklısın canım yanlış anlamadim ki ne kadar planlar stresler dusunceler icine girsekte dediğin gibi onlar yonlendiricek bizi saglikla ilerlesin yeter ki hersey

Hatta son ana kadar ilişkiyi devam ettirenlerin normal doğum daha kolay olduğunu duymuştum ben.
Ayıptır söylemesi o denendi ve onaylandı doktora gittiğimde 2 cm açıklık var dedi yarına doğurursun dedi oldu eğersuyun gelmediyse ağrın yoksa rahat ol ilişki kasları daha da çalıştırıyor doğum çok kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…