Merhaba canım, benim doktorum da 12. Haftadan sonra folik asiti bıraktırdı, şuan oligofer fol ve İmom kullanıyorum.. Oligofer fol'un içeriğinde de folik asit var ama..
Bu arada elevit veriyor bazı doktorlar ama o ilacın içeriği ile ilgili bir sıkıntı vardı diye hatırlıyorum.. Yanlış bilgi vermiş olmayayım şuan tam emin değilim ama sanki içeriğinde domuz katkısı mı ne vardı.. Geçen yıl hamile olan bir kaç arkadaşımdan duymuştum, onlar da bu nedenle kullanmamışlardı eleviti.. Aklında olsun bir araştır istersen..
Tesekkurler kendi doktrm yazmadi tatildym 2li tarama icin gittgm bir doktr verdi henuz almamistm soyledgnz iyi oldu kendi doktrmla gorusup ona gore bir yol izlerim
Sağlıkla gelsin annesi kız olursa bizde Elif koyucaktik ismini cok severim
Birde masaAllah göstermiş annesi benim ki sakladı gostermedi birkac arkadasinda öyle oldu gününe göre erken ogrenmis oldun ne güzel
Kızlar merhaba,uzun zamandır yazmamıştım keşke daha güzel bi haber için gelseydim sayfaya.16+3'teyim tüp bebekle hamile kaldım ilk hamileliğim.Geçen haftaya kadar herşey çok güzelken bi gece kalktım peçeteye kan geliyor.Korkuyla apar topar hastaneye gittik iğne yapıldı.Sabah kendi doktoruma gittim o da baktı Progestan verdi.Bebekte kesede ya da rahim ağzında bi sorun yok şükürler olsun ama 4 gündür aralıksız kanama devam ediyor.Adet gibi değil pede akmıyor ama her tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor.Pıhtı gibi minik parçalar da düşüyor.Kaç doktora gittim çözüm yok yat diyorlar sadece.Böyle bi durum yaşayan var mı? Çok üzgünün çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.Lütfen dua edin
Canım hiç tedirgin olma, benim kuzenim her iki hamileliğinde de kanamayla geçirdi. Her iki kanaması da biri 4. Aydan başladı digeride 6.ayda basladi. Ama bebeklerini sağlıkla aldı kucağına, benzer çok örnekler var, korkma hiç, dinlen bol bol. Dualarimiz seninle
selam kızlar çok şükür ikili testimin sonuçlarını aldım doktor aradı ve temiz olduğunu söyledi. allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah. pazartesi kontrolüm var o zaman yazılı çıktısını da alacağım. bakalım
ay ne guzel kızlar bende 2 gecedır genellıkle sağ tarafıma yatıyorum sankı oyle daha rahat edıyorum sonra rahatsız olunca bırden sola donuyorum dontukten sonra karnımda böyle bır hareketlenme oluyor sankı yoksa bebısımın hareketlerımı onlar bilemıyorumkı
Bende soluma yatıp elimi kasigima koyunca birseyler hissediyorum ya da bana öyle geliyor dün gece denedigimde daha cok hissettim umarim yanilmiyorumdur bebisimdir
Valla okuduğum kitap 13. 14. Haftada ilk gebelik hissetmek imkansız diyor :) bağırsak hareketleridir o diyor anneler Hayır hayır bebeğim derler ama tıbben mümkün değil diyor :)
Valla okuduğum kitap 13. 14. Haftada ilk gebelik hissetmek imkansız diyor :) bağırsak hareketleridir o diyor anneler Hayır hayır bebeğim derler ama tıbben mümkün değil diyor :)
3 kız annesi olmak da ayrıcalıktır. bakalım ben kız bebek duygusunu yaşamadım. değişikmidir onu da bilmiyorum.2.si ne olcak bende beklemedeyim Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Kızlar selam.. Kan pıhtılaşmasının olup olmadığı normal yaptırdığımız kan testinde çıkar mı? Hani gebeliğin en başında genel olarak yapılan kan testinde?