2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar Adanada havalar yanıyor o yüzden klimada yatıyoruz midemi üşütmüşüm sanırım ne yapsam iyi gelir

Oku oku anca bitirdim

Bende de olmustu 3 gün sürmüştü hamd olsun gecti dayanamaz duruma geldiginde parol ic dedi doktorum sende sor istersen doktoruna canım ya da buz torbası vs yontemlerle geçirmeyi dene geçmiş olsun

Kizlar ben de su bikac haftadir bas agrisindan cok cekiyorum. Zaten hamilelikten once de migrenim vardi.
Parol icsem zaten gecirmeyecek biliyorum o yuzdrn bosu bosuna ilac ta almayayim dedim.
En son bi yontem okudum o mu iyi gekdi tesaduf mu oldu denk geldi gecti bilmem ama yontem su; 2-3 havlu kagiti ikiye katlayip icine bool limon kolonyasi onun ustune de boool karabiber dokun ve sakaginiza koyup bir bezle siki siki sarin.
Baya bir yanma yapiyor ama bas agrisindan daha kotu degil. Insallah size de iyi gelir aklinizda bulunsun

Bu arada az once ilk kez bebisimin hareketini hissettim kizlar. Oyle guzel bir duygu ki. Ikinci hamileligim oldugu icin surekli tetikteydim ne zaman hissedecegim diye. Az once gercekten emin oldum.
Ben tee 15 temmuzda bebek hareketi oldugundan niyyse cok emin oldugum bir hareket hissettim. Elim karnimin ustundeydi de oyle hissettim. Ama sonra hicbi hareket hissetmedim. Bu normal mi ne bilim hareket bikez hissedilince ondan sonrasinda duzenli olarak hareketlerini hissedebilmek mi gerekiyor?

Aman zaten yazmiycam artik valla ne cok sorunlu insan var yahu.
Ben banlandim ama o da banlandi bikerem :) bizim de elimiz armut toplamiyo heralde hahah

Canim henuz gelmemis miydi harmony testin?

Bu arada haftasinu bebek arabasi isini hallettim. Guzel gunlerde kullanayim insallah. Senin dedigin si switche de baktim ozellikler cok guzel ve rahat ama daha hafif bisey istiyodum ben de yine peg peregonun aria shopper ini aldim.
Oto koltugunu pusete koydugun da aslinda cift yonlu de oluyor ve 6.5 kg.
Surusu acayip rahat yorumlar hep olumlu.
Insallah pratikte de memnun kalirim
Ebebekte 1875 ten 1399 a dusmustu. Bir problem olursa ebebek destegi daha garanti diye eminonune fln sormadim cunku onlar satana kadar ancak esnaflik yapiyolar.
Icin de oto koltugu var ve arastirdim gercekten guvenlikli bicok testi basariyla gecmis bir oto koltugu. Peg perego tum travel system lerini bu koltukla satiyo ki tek satis fiyati nette 800-850 arasi. Allah korusun bir kaza oldugunda oto koltugunun guvenlik testleri vs onem verdigim bi konuydu.
Yalniz ben o anda kirmizisini begenip aldim(biraz da arabalarin dikkatini daha cok ceksin diye dusundum o anda) simdi gri ya da lacivert rengiyle degistirmek istiyorum.
Lacivert renk ileride bir kiz cocugum olursa kiz cocukta pek kullanilamayacak bir renk mi sizce?? Eger oyleyse direkt gri ile degistiricem. Renk konusunu hem bilemedim hem kararsiz kaldim.
yesa sen ne dersin

Yok hayatim bana da laboratuar soylemedi.
Dr a orjinal raporun mail olarak atilmasini soyleyin o kendi insiyatifiyle sizinle cinsiyet bilgisini paylasabilir ama bizim paylasmamiz yasak dendi.
Yani ben dr umdan ogrendim canim.
Meraktan catlatacak bu bebisler :)

3 rengini de paylas da gözümüz gönlümüz acilsin :)

Hayırlı ugurlu olsun canım şimdiden :)

Harmony sonucu cıkmadı mı? Harmony dr cinsiyet belli olur daha fazla beklemezsin inşallah

Canım peg pregonun modelleri çok iyi ve hafif olanı almakla en iyisini yapmışsın bel problemin vardı diye hatırlıyorum. Bence kırmızı da çok hoş ikinci bebeğe de kullanabileceğin bir renk. Lacivert yazın güneşi çok üzerine çekeceği için bence iyi değil :)

Evet canim belim problemli biraz.
Zaten peg perego almaya kesin karar vermistim tanidiklarim da cok memnun ve hem kaliteli hem de fiyatlari daha makul.
Bak kirmizi lacivert ve gri rengin linklerini attim canim bi bakip ta fikrini soylesene sana zahmet. Ama galiba lacivert pek kiza uygun bi renk olmayacak gibi .
Ben ve esim de hep koyu renkci oldugumuz icin kirmiziyi birden yadirgadim sonrasinda :)
Cocugu da es kaza renkli giydirsem cingene pazari olur diye dusundum

Hayırlı olsun güzel günlerde kullan canm. Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun :))
Cok sagol canim insallah guzel gunlerde kullanmak nasip olur.
Ya biz esimle bazen konusuyoruz da bizim icimiz gecmis heralde diye evimizden tut giydiklerimize kadar o kadar koyu renkciyiz ki cocugu da kendimize benzeticez galiba :)

Canım Valla ben de senin gibi laci ve gri beğendim

Ama deneyimli anneler koyu renk almayın güneste soluyor lacivert siyah falan almayın demislerdi

O yüzden gri desem hem kız hem erkek

Ama benim genel olarak kirmizi ile aram yok yoksa o da güzel :)

Canım kırmızı almakla iyi etmişsin bende oğlana kırmzı siyah geldi ablamdan şimdi kıza da rahatlıkla kullanabilecem sende öle yaparsın hayırlısıyla kırmızı daha güzel duruyor iyi günlerde kullan canım

Ikisi arasında kalsaydim Canım ben gri olanı seçerdim gibi. Ama kırmızı dan hiç içini soğutma Bence çok güzel. Güle güle kullansın bebeslerin :)
Cok sagolun kizlar.
Valla bazi konularda ki bu kararsizligim beni olduruyor zaten :)
Bi sakinleyip tekrar dusuneyim en guzeli

Cok sagol canim insallah guzel gunlerde kullanmak nasip olur.
Ya biz esimle bazen konusuyoruz da bizim icimiz gecmis heralde diye evimizden tut giydiklerimize kadar o kadar koyu renkciyiz ki cocugu da kendimize benzeticez galiba :)
Kirmizisinin tonu güzel ama ben griyi secerdim sanırım canım ve güzel günlerde sağlıkla kullanırsın inşaAllah

Canımm şimdi baktım ve gri diyorum çok güzel bi tonu var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…