2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Benim bi jac gündür kanamam kesildi cok şükür canim. Bugün doktora gidince plasenta yan tarafta demisti. Benim kanama sebebi belli değil sanirim herkesde degisik sebepten kanama oluyor

Canım merhaba benimde plasenta aşağıda..tam kapatmıyor rahim ağzını yani previa değil..hiç kanamam olmadı doktorum genelde 24.hafta dolduğunda yukarı çıktığını söyledi..bu tarz vakalarda ağrısız kanama çok olurmuş. Özellikle tam kapatanlarda..bende dua ediyorum yukarı çıksın diye.cunku normal doğum çok istiyorum. Eğer böyle giderse yukarı çıkmazsa hem kanama ve düşük, erken doğum riski oluyor hemde mecburi sezaryen..
Bakalım benim 21.haftada ayrıntılı ultrason var 24 Ağustos ta..o zaman bi perinatolog da değerlendirir..

canım benimde plesanta asagıda o yuzden 2 haftada bir cagırıyor dr.um yukarı yavas yavas cıkadabilir cıkmayadabilir gorucez dedi endişelenme benim ameliyata girişimi degiştirir dedi zaten asla moral bozmaz dr.um
plesanta asagıda olan zaten normal dogum yapamaz. İnsaAllah ikimizinkide cıkar yukarıya bol dinlenme ve bol su dedi dr.um senin nasıl takiplerin

İnsaAllah asagıda olanların hepimizin yukarıya cıkarda rahat ederiz

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli mükemmelötesi bir Haftasonu geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydınnnnnnnn

Benim de daha önce lekelenmelerim ve kanamam oldu. Benim plesantam aşağıda ama tamamen yolu kapamıyor. Plesantanın ucu rahim yolunun kıyısında. Benimkinin çıkması erken olacakmış. Şu anda sadece çok fazla yorulursam kıl gibi kanamam oluyor. Progestan içiyorum 3x200 mg. 3 günlük depo iğne vereyim dedi ama istemedim. Doktor bana da dedi kanamaların bebeğe zararı yok. Eğer çıkmazsa sezeryanla erkenden alabilirlermiş.

Benim de kanamalarım oldu hala da devam eden kahverengi lekelenmelerim var. Plesantanın yerleşiminde bir sıkıntı yok, rahim ağzında açılma yok yani sebebi bilinmeyen kanama şu an benimkisi canım. Gözün aydın için rahatlamıştır :)

Canım benim de 8. Haftada kanamam olmustu hmen igne vurundum gunde 2 de progestan vermisti ben simdi bir tane iciyorum, aynı sekilde bebegin eşi rahim agzına yakınmış su an bebek icin bi engel degil dedi doktorum acaba neden erken alınıyo ki bebeğe hiçbir zararı vs yokmus illa sezaryen olması gerekiyosa da dogum zamanı beklenemez mi ki degisikmis ürktüm simdi ama nette ben de arastırdıgımda %90 yukarı çıkıyor diye okudum bende 8.haftadan sonra bi daha kanama olmadı o kanama oldugu zamanki gibi adet sancısı hissi de tekrarlamadı umarım düzelir tamamen de rahat ederiz P pamukprenses60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…