2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canımm sen ya da babası yapılı mi eğer öyleyse ondandir bence :) masallah bu arada :)

İnsallah sıkıntı yıktır kuzum aklına kötü bisey getirme insallah

inşallah canım sanmıyorum kabul edeceklerini. Doktorum düşük tehlikesi geçirdiğini ve riskin devam ettiğini raporla belirtirim dedi. Derslerin boş geçmesini zaten ben istemem öğrencilerim de mağdur olmamalı. Allah hepimize kolaylık versin

Canm okulda ders varsa ve idareciler veriyorsa o 6 saati almak zorundayız.15 saat alıcam diye bir lüksümüz-durumuna lüks demiyorum,yanlış anlaşılmak istemem - yok ama ikna olur da verirlerse 15 saat olur.Ya da ders aZdır 15 saat düşer o da olur

Bende kozmetik ve elektronik te internete güvenmiyorum tavsiye üzerine alınır tabiki bi dahakine dermoeczanem deniyeyim

yesa KUMKUM06 saolun kızlar inş şeker yoktur

yesa aşırı yapılı insanlar değiliz ben 170 eşim 178 kiloluda değiliz canım
Net olarak ayrıntılı da çıkar cok detaylı bakıyorlar cünkü orada
Kızımda öyleydi gerçi uştrasyonds on gün ileri çıkardı 3300 doğdu bunu düsünerek biraz rahatlıyorum

Hiçbir şey yoktur canım içini ferah tut. Bu ara çevremde hep 4kg doğumlar oluyor ve hepsi sağlıklı şeker vs yok tombiş yanaklarla gülümsüyorlar :)

oooooo tamam o zaman canım bak kızında da öyleyse hiç sıkıntı yoktur, detaylıdan sonra yazarsın yine :)

Yok canım yanlış anlamam sadece yönetmeliği bilmiyorum işleyiş nasıl oluyor bir arkadaşım hiç sebebi yokken 15saate giriyor istemiyorum dedim idare olur dedi diyor. Bizim okulda ders sayısı fazla kesin girerim yani 21e. Rabbim sıkıntısız atlatmayı nasip etsin

rapor falan da yazarsa belki anlayış gösterirler canım inşalah

Canim kizinda da ayni seyi yasadiysan hicbi sorun yoktur bence de. Demek ki bebikler ilk etapta cabuk semiriyolar karninda

Ay inşallah canım bu hafta cesaretimi toplayıp okulu arayayım bir. Denemedim demem en azından :)
Dusuk riski olduguna dair elinde dr raporu varsa nasil zorla sokabilirler ki mantigini anlayamiyorum saglik bu sonucta. Umarim kabul ederler

Bizim sonraki zamanlarımızı söyler gibisin o da çok korkuyor bebek beni bilmeyecek diye
Ahh zor gercekten ama Allah can sagligi versin yeter ki bir sekilde geciyor. 2 yasina kadar 3 ayda bir geldi. 2 yil dogu bitince tam kavustuk derken yurtdisi gorevi cikti. Nerdeyse 3 yasina kadar baba duvardaki resim, telefondaki sesti. Gelince de biraz iletisim problemi yasandi tabii ama suan 5 yasinda ve son bir yildir artik durumlar daha iyi.

Bizim okulda gecen yil maas karsiligi giren ogretmenler oldu. Okulun durumuyla da ilgili sanirim. Ayni bransta acigi karsilayacak birden fazla ogretmen olunca sorun olmaz diye dusunuyorum.Ben de cok fazla ders istemiyorum ama yine de kendi bransimda maas karsiligi girebilecek bir pozisyon yok okulumda.

Ama gelmezse de allı kalacak merak edecek ne diyeyim ki çok zor seyler seni çok iyi anlıyorum Doğum izni falan oluyor ama alabilirsiniz iyi olur ama
Evet iki türlü de kötü bakalım o zaman nasıl olacak sartlar canım benim gecici sürekli olanlara Allah sabır versin sen dahil

Allah tez zamanda kavuştursun canım
Askere gitmiş eşin
Bir yıl inş cabucak geçer kavuşursunuz
Eve kapatma kendini faal ol arkadaslarınla görüş gez
Amin canım Allah razı olsun insaAllah cabucak geçer bebisime alisverise çıktım dün falan kafa dagittim biraz kendi basima kalıp dusunmemeye çalışıyorum ağlarım yoksa diye bebegim üzülmesin hissetmesin diye

Merhaba canım bende bugün kontrole gittim,seninle aramızda birkaç gün varmış. Dikkatimi çekti, benim kizim da 280 gr çıktı tam.doktor normal dedi.senin bebişimi biraz tombis sanırım, kızında da öyleyse bu genetik faktordendir.
Bende 24 ünde detaylı ya gireceğim. Tam 21 hafta doldugunda

Evet cnm aramızda bir kaç gün var
Nerede gireceksin karar verdin mi eğer İstanbuldaysan?
Dr da bana üç hafta sonra gidersin dedi gününü hesaplıyım bende

Benim kızım da iriydi ultrasonda hatta doktorumuz bu kemiklere bakacak olursak kesin erkek derim ama kız demişti:) hala da iri bir kız, kilolu değil ama kemikleri iri:) ben normal boy ve kilodayım eşim uzun ama iri kemikli değil kime çekti bilmem:) o yüzden hiçççç canını sıkma:) hamileliğin tadını çıkar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…