Kızlar doktora gittim bebiş 330 gr 23 cm olmuş
Biraz irice dedi bu iki nedenle olurmuş ya gebelik şekeri yada genetik faktörler
İnş şekerim yoktur ya diyet yapmak hiç istemiyorummm istediğini yiyememk hele ki hamilelik döneminde.
Ayrıntılı içinde üç hafta sonra yaptırabilirsin dedi gittiğim yerde 470 tl ikili testi yaptırdığım yere gideceğim sanirim 380 di orasi da bakan dr da perinotolog (böyle yazılıyor galiba;":))
İnsallah sıkıntı yıktır kuzum aklına kötü bisey getirme insallahKızlar doktora gittim bebiş 330 gr 23 cm olmuş
Biraz irice dedi bu iki nedenle olurmuş ya gebelik şekeri yada genetik faktörler
İnş şekerim yoktur ya diyet yapmak hiç istemiyorummm istediğini yiyememk hele ki hamilelik döneminde.
Ayrıntılı içinde üç hafta sonra yaptırabilirsin dedi gittiğim yerde 470 tl ikili testi yaptırdığım yere gideceğim sanirim 380 di orasi da bakan dr da perinotolog (böyle yazılıyor galiba;":))
Ben öğretmen değilim ama yakın arkadaşım öğretmen
O sadece maaş karşılığı girmek istedi ancak yeterli hoca yoktu o yüzden mecburi ek ders verdiler yoksa dersler boş geçecekti.
Her okulun durumu ayrı bence inşallah sizin idare kabul eder
Devlette öğretmen olan annelerimiz size bir şey danışmak istiyorum: Dün doktorum okulundan mümkün olan en az dersi iste fazla ayakta kalma dedi. Zaten hala istirahat durumum devam ediyor. Şimdi sorum şu biz sadece maaş karşılığı derse giremiyor muyuz? Yani illaki 6 zorunlu ek dersi almak zorunda mıyız? Ya da bu durum idarenin inisiyatifine mi kalmış? Baktım yönetmeliklere pek anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende kozmetik ve elektronik te internete güvenmiyorum tavsiye üzerine alınır tabiki bi dahakine dermoeczanem deniyeyimEvet canim ben kullaniyodum hatta elimde ki bitince ben de baska bi urun deneyebilirim. Benim internetten sac urunleri konusunda bikac kez dilim yandi o yuzden bu tarz seyleri internetten almaya guvenemiyorum. Ama lilyum dermoeczanem diye bir site onerdi guvendigji orayi bi denerim belki. Yorumlarda da herkes memnun kalmis.
Orada 130 civarinda. Ben zaten su an banyo sonrasi bio oil gece yatarken bella b yi kullaniyorum ama bio oil u allah ne verdiyse surerken digerini bol bol suremiyorum valla :)
Hiçbir şey yoktur canım içini ferah tut. Bu ara çevremde hep 4kg doğumlar oluyor ve hepsi sağlıklı şeker vs yok tombiş yanaklarla gülümsüyorlar :)Kızlar doktora gittim bebiş 330 gr 23 cm olmuş
Yok canım yanlış anlamam sadece yönetmeliği bilmiyorum işleyiş nasıl oluyor bir arkadaşım hiç sebebi yokken 15saate giriyor istemiyorum dedim idare olur dedi diyor. Bizim okulda ders sayısı fazla kesin girerim yani 21e. Rabbim sıkıntısız atlatmayı nasip etsinCanm okulda ders varsa ve idareciler veriyorsa o 6 saati almak zorundayız.15 saat alıcam diye bir lüksümüz-durumuna lüks demiyorum,yanlış anlaşılmak istemem - yok ama ikna olur da verirlerse 15 saat olur.Ya da ders aZdır 15 saat düşer o da olur
inşallah canım sanmıyorum kabul edeceklerini. Doktorum düşük tehlikesi geçirdiğini ve riskin devam ettiğini raporla belirtirim dedi. Derslerin boş geçmesini zaten ben istemem öğrencilerim de mağdur olmamalı. Allah hepimize kolaylık versin
Ay inşallah canım bu hafta cesaretimi toplayıp okulu arayayım bir. Denemedim demem en azından :)rapor falan da yazarsa belki anlayış gösterirler canım inşalah
Bence doktor raporu etkili olur, ilçe milli eğitime gidip durumunu anlatabilirsin de. İdarenin anlayışına kalmış biraz canım, branş öğretmeni miydin?Ay inşallah canım bu hafta cesaretimi toplayıp okulu arayayım bir. Denemedim demem en azından :)
Canim kizinda da ayni seyi yasadiysan hicbi sorun yoktur bence de. Demek ki bebikler ilk etapta cabuk semiriyolar karninda
Dusuk riski olduguna dair elinde dr raporu varsa nasil zorla sokabilirler ki mantigini anlayamiyorum saglik bu sonucta. Umarim kabul ederlerAy inşallah canım bu hafta cesaretimi toplayıp okulu arayayım bir. Denemedim demem en azından :)
Ahh zor gercekten ama Allah can sagligi versin yeter ki bir sekilde geciyor. 2 yasina kadar 3 ayda bir geldi. 2 yil dogu bitince tam kavustuk derken yurtdisi gorevi cikti. Nerdeyse 3 yasina kadar baba duvardaki resim, telefondaki sesti. Gelince de biraz iletisim problemi yasandi tabii ama suan 5 yasinda ve son bir yildir artik durumlar daha iyi.Bizim sonraki zamanlarımızı söyler gibisin o da çok korkuyor bebek beni bilmeyecek diye
Bizim okulda gecen yil maas karsiligi giren ogretmenler oldu. Okulun durumuyla da ilgili sanirim. Ayni bransta acigi karsilayacak birden fazla ogretmen olunca sorun olmaz diye dusunuyorum.Ben de cok fazla ders istemiyorum ama yine de kendi bransimda maas karsiligi girebilecek bir pozisyon yok okulumda.Devlette öğretmen olan annelerimiz size bir şey danışmak istiyorum: Dün doktorum okulundan mümkün olan en az dersi iste fazla ayakta kalma dedi. Zaten hala istirahat durumum devam ediyor. Şimdi sorum şu biz sadece maaş karşılığı derse giremiyor muyuz? Yani illaki 6 zorunlu ek dersi almak zorunda mıyız? Ya da bu durum idarenin inisiyatifine mi kalmış? Baktım yönetmeliklere pek anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evet iki türlü de kötü bakalım o zaman nasıl olacak sartlar canım benim gecici sürekli olanlara Allah sabır versin sen dahilAma gelmezse de allı kalacak merak edecek ne diyeyim ki çok zor seyler seni çok iyi anlıyorum Doğum izni falan oluyor ama alabilirsiniz iyi olur ama
Amin canım Allah razı olsun insaAllah cabucak geçer bebisime alisverise çıktım dün falan kafa dagittim biraz kendi basima kalıp dusunmemeye çalışıyorum ağlarım yoksa diye bebegim üzülmesin hissetmesin diyeAllah tez zamanda kavuştursun canım
Askere gitmiş eşin
Bir yıl inş cabucak geçer kavuşursunuz
Eve kapatma kendini faal ol arkadaslarınla görüş gez
Kızlar doktora gittim bebiş 330 gr 23 cm olmuş
Evet cnm aramızda bir kaç gün varMerhaba canım bende bugün kontrole gittim,seninle aramızda birkaç gün varmış. Dikkatimi çekti, benim kizim da 280 gr çıktı tam.doktor normal dedi.senin bebişimi biraz tombis sanırım, kızında da öyleyse bu genetik faktordendir.
Bende 24 ünde detaylı ya gireceğim. Tam 21 hafta doldugunda
Benim kızım da iriydi ultrasonda hatta doktorumuz bu kemiklere bakacak olursak kesin erkek derim ama kız demişti:) hala da iri bir kız, kilolu değil ama kemikleri iri:) ben normal boy ve kilodayım eşim uzun ama iri kemikli değil kime çekti bilmem:) o yüzden hiçççç canını sıkma:) hamileliğin tadını çıkar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?