2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sağlıkla gelsin annesi ablasiyla beraber sağlıkla büyüsünler
Çalışmak zor oluyordur ben evde oldugum halde zorlanıyorum bazen Allah kolaylik versin

teşekkür ederim allah razı olsun,rabbim yavrularımızı bize bağışlasın şuan zor değil ama ilerleyen dönemlerde zor olacak eminim:::::::::

Bence doktor raporu etkili olur, ilçe milli eğitime gidip durumunu anlatabilirsin de. İdarenin anlayışına kalmış biraz canım, branş öğretmeni miydin?
Evet canım edebiyat öğretmeniyim. Bu tarz konuların idare anlayışına kalması can sıkıcı deneyeceğim şansımı ama pek anlayışlı değiller başka örneklerden gördüğüm kadarıyla

umarım canım da hiç sanmıyorum ne yazık ki. Yani bir arkadaşımız riskli durumdaydı nöbet tutamaz raporu olduğu halde 24.haftayı doldurmadığı için nöbet verdiler idare edin diyerek

Evet cnm aramızda bir kaç gün var
Nerede gireceksin karar verdin mi eğer İstanbuldaysan?
Dr da bana üç hafta sonra gidersin dedi gününü hesaplıyım bende

Ben normalde bahcelievler medikal park a gidiyorum,aynı hastaneden aldım randevuyu ücreti 500 TL.
Yalnız dünden beri arayışa girdim daha uygun başka bir perinatolog bulabilirmiyim diye. Kucukcekmece de doğan hastanesini aradım orada fiyat 350 dediler.daha birkaç yere de sorucam bakalım daha uygun bi fiyat bulursam hepsi aynı zaten.
Sen nereye gidiyorsun?

Bizde de kimse istemiyor 21saat üstü o yüzden maaş karşılığı hayal benim için şu durumda

Evet canım edebiyat öğretmeniyim. Bu tarz konuların idare anlayışına kalması can sıkıcı deneyeceğim şansımı ama pek anlayışlı değiller başka örneklerden gördüğüm kadarıyla
Branş öğretmeni olmanız açısından daha kolay olabilir aslında , yerinize görevlendirme öğretmen verebilirler. Sınıf öğretmeni olsaydınız zor olurdu.

Kızımda gittiğim perinatolog u öneririm bana uzak olduğu için gidemedim avrupa yakasında
Google a fehmi yazıcıoğlu yaz canım baya iyi ve tsnınmış yanlış haturlamıyorsam 350 tl idi 500 cok fazla medical park birden uçurdu fiyatlarını
Hisar int.gidiyorum ama ayrıntılıyı farklı biyerde yaptıracağın

Branş öğretmeni olmanız açısından daha kolay olabilir aslında , yerinize görevlendirme öğretmen verebilirler. Sınıf öğretmeni olsaydınız zor olurdu.
Canım görevlendirme hiç aklıma gelmemişti biliyor musun çok sağolasın tüm alternatifleri zorlayacağım gerisi vicdan meselesi...

Bizde de kimse istemiyor 21saat üstü o yüzden maaş karşılığı hayal benim için şu durumda
Insallah gonlunuze gore olur yine de. Ben de 21 saate sukredecegim bu yil. Saglikla gecer umarim hepimizin hamileligi ve bebislerimizi de saglikla kucaklarimiza aliriz.

Sık idrara çıkma enfeksiyona mi isaretti anneler bugün kac kere girdim lavobaya sayamadim azcik azcik yapıyorum sanki cok varmış gibi sıkıştıriyor ama insaAllah tekrarlamaz enfeksiyon ya gecmisti bol suda içiyorum bilemedim
Birde bugün kendimi kötü hissediyorum bedenende duygusal olarakta boslukta gibiyim annemlerdeyim ama yok esimi cok özledim cok alismisim ona 2011den beri hayatımda parcam oldu artık evet annemler apayri ama oda baska ya neyse gecicek biz sectik bu yolu katlanmaliyim aglamicam ifadelerde agliyim sadece
Aa yarın persembe bebegimi görücem kismetse oglummu kizimmi onu ogrenicem buna sevinmeliyim silkelen bakalım diyorum kendime duygudan duyguya gecis delirdim galiba

Kızlar mantar yiyen var mi normalde yerdim ama
Şimdi zehirler mi bilemedim ilk Aylarda yemiştim bisey olmamıştı ama cesaret edemedim suan
Hic yemedim halime olalı canım aslında hatırlamıyorumda diyebilirm ilk baslarda yemis olabilir bence icin rahat etsin istiyorsan yeme aklin kalicagina ya da doktoruna sorup öyle yersin daha sağlıklı olur he birde guvendigin bir yerden aliyorsan

Kızlar mantar yiyen var mi normalde yerdim ama
Şimdi zehirler mi bilemedim ilk Aylarda yemiştim bisey olmamıştı ama cesaret edemedim suan
İki defa yedım canım ambalajlı olanlardan
Tedirgin olmadım değil ama
Eğer güvendiğin sürekli aldığın yer varsa alıp pişirebilirsin

Kizlar detayli ultrason hk bilgi sahibi olaniniz varmi. Doktorum farkli doktora gonderdi fakat 2 gundur ulasamiyorum. Tamamlayici saglik sigortam var yinede para aliniyormu.yada devlette yapilma imkani varmi. Yada hic yaptirmamakmi isin icinden cikamiyorum artik

Kızlar ben telefon kafayı yedi cvp yazdığımı düşünüp yazamadığım varsa kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…