- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 46
Onceden almissan bisey olmaz canim. Zaten sera mantari olmayan anlasiliyo. Bi daha ki sefere ambalajki alirsin icin daha rahat ederMarketten aldım ama acık ti canim insallah bisey olmaz daha önce de aldığımız bi marketti
Canm benim doktor temmuz 19 da ayrintili.icin 2 doktor adi verdi. Biri 300 dedi biri 400. O zamandan beri ozel hastanelere de baktim ama en dusuk 150 dediler. Devlete gittim. Ki devlette once kadin dogumcuya gorunuosun o yonlendiriomus. Benm gittigim yonlendirmedi. Ozel hastane onerdi. 150 tl dedigimi. Yok yilmadim inat ettim devlette annemin arkadasi var onu 50 kere aradim. En sonunda bugun dedi ki onumuzdeki 6 ay perinatolog randevusu doluymus dedi. Ama ben yegenim dedim seni araya sikistircak randevun belli oldugunda haber vercem dedi. Beklemedeyim o yuzdenKizlar detayli ultrason hk bilgi sahibi olaniniz varmi. Doktorum farkli doktora gonderdi fakat 2 gundur ulasamiyorum. Tamamlayici saglik sigortam var yinede para aliniyormu.yada devlette yapilma imkani varmi. Yada hic yaptirmamakmi isin icinden cikamiyorum artik
Zorbuisler canım ben çatlak konusuna epey takığım o yüzden fazla araştırdım bu konuyu. Bloglar okudum vloglar izledim içeriklerine baktım çevre araştırması yaptım. Vardığım sonuca göre şu ürünleri kullanacağım: ilk 5-6 ay için palmers kakao yağlı losyon pompalı şişede.(tam bitter kokusu, temiz içerik, nemlendirmesi inanılmaz başarılı, pompalı olduğu için kolay kullanılıyor)
Yine bu aylarda dönüşümlü olarak mustela çatlak öncesi yağı(çabuk emilim, kokusuz sayılır ve güzel içerik)
Aklıma geldikçe duşta bebe yağı(bu sıra pek aklıma gelmiyor)
6-7.aydan sonra:Bella b tummy butter(temiz içerik,kullananların hemen hepsinin memnun kalması, yoğun kıvamı)
Uzun oldu yazı biraz ama faydası olur diye düşündüm canım hamilelik düşünmeden önce bile bu konuyu araştırıyordum öyle diyeyimU UgurluKedi canım sen de bir bak bunları netleştirip kullanmaya başladım.
yok canım sat ı baz al sen. benimde öndendi 1 hafta. sonra baska doktora muayene oldum günümdeydim. bu bence cihazla alakalı olabilir.
seninle aynı günde doğumum görünüyor :) benim bebişim erkek
canım o bendim. ama bu kadar yırtılıyorsan bu da yetersiz kalır bence. sen daha yoğun katı kakao yağı falan kullan bence.
ben pazar aksami yedim ama güzel degildi az yedim esimin teyzesine gitmistik kayin validem yapsa parmaklarimi yerdim :) çok severim mantariKızlar mantar yiyen var mi normalde yerdim ama
Şimdi zehirler mi bilemedim ilk Aylarda yemiştim bisey olmamıştı ama cesaret edemedim suan
Ah cnm zor geçiyor hamilelik. . cuma günü Dr gideceğim. .bakalım ne olacak. .Çok şükür canım. İyi gidiyor ama sicaklarda zor oluyor valla. Ben bu kadar sıcaktan rahatsız olduğumu hatırlamıyorum. Cinsel istek bazı kişilerde bu haftalarda artiyormus galiba. Allah kolaylık versin inşallah. Bende olmadı. Hatta tam tersi hiiiiccc istemiyorum. Benimki de zor. Adamla kanka olduk. Sağlıkla zamanında dogursak da her şey normale dönse.
ben hicbir ilac içmiyorum canım eskiler misali yasıyorum hamileligimiKızlar ya hamilelikte bi kere hap yutmakta sıkıntı yaşadım artık hap yutamıyorum. Vitamin ilaçları da içemiyorum haliyle. Napmam lazım. Aranızda vitamin ilacı kullanmayan var mı.
canim branscisin kolaylik saglanir. elinde mutlaka raporun olsun. riskli olduğuna dair. hergangi bir olumsuzluk durumunda idare bunu goze alamaz. 15 saatini alırsın. diger kalan dersleri disaridan ogretmenlerle kapaturlar. ben sinifciyim. bizd3 daha zor. ben simdiden kara kara düşünüyorum. nefes darligi basladi . 3. kata verirlerse vay geldi benim başıma. ama bende dile getirecegim. idare anlayislu o konularda. nöbetten ne zaman muaf oluyoruz o da ayri sıkıntı.Devlette öğretmen olan annelerimiz size bir şey danışmak istiyorum: Dün doktorum okulundan mümkün olan en az dersi iste fazla ayakta kalma dedi. Zaten hala istirahat durumum devam ediyor. Şimdi sorum şu biz sadece maaş karşılığı derse giremiyor muyuz? Yani illaki 6 zorunlu ek dersi almak zorunda mıyız? Ya da bu durum idarenin inisiyatifine mi kalmış? Baktım yönetmeliklere pek anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
bende kullanmiyorum canim. sıkma canını.Kızlar ya hamilelikte bi kere hap yutmakta sıkıntı yaşadım artık hap yutamıyorum. Vitamin ilaçları da içemiyorum haliyle. Napmam lazım. Aranızda vitamin ilacı kullanmayan var mı.
İçimi rahatlattınız valla. Vicdan azabı çekiyordum bende.ben hicbir ilac içmiyorum canım eskiler misali yasıyorum hamileligimi
Kizlar detayli ultrason hk bilgi sahibi olaniniz varmi. Doktorum farkli doktora gonderdi fakat 2 gundur ulasamiyorum. Tamamlayici saglik sigortam var yinede para aliniyormu.yada devlette yapilma imkani varmi. Yada hic yaptirmamakmi isin icinden cikamiyorum artik
devlette randevumu aliyorsun canim onceden yoksa dr. mi yonlendirecek. ayin 17 sine randevu aldim doktordan. devlette.nasil isliyor bunlar bilmiyorum. ozelde hemen ayni gün yaptirmistim oglumda.Ben devlette yaptıracagim canım inşallah
devlette randevumu aliyorsun canim onceden yoksa dr. mi yonlendirecek. ayin 17 sine randevu aldim doktordan. devlette.nasil isliyor bunlar bilmiyorum. ozelde hemen ayni gün yaptirmistim oglumda.
randevumu aldim canim devletten. kadin dogumcudan. memlekette burada yaptiratim diyorum. okullar basladiktan sonra hersey sıkıntı oluyor.182 den kadin doğumdan randevu alıp kadin doguma gidip detaylı ultrason için gelmistim diyecegim o da yonlendircek canim
Tabii bu hayaller bi de hayatlar inşallah sıkıntı çıkmaz :)
randevumu aldim canim devletten. kadin dogumcudan. memlekette burada yaptiratim diyorum. okullar basladiktan sonra hersey sıkıntı oluyor.
izinleri sıkma zamanımız basliyor. benim ikinci donemi tumden kapatamıyorum. yarida kalacagim. ya raporlarla ikinci donemi kapatirim..rapor alamazsak gorev basi yapmak zorundayim. bu rapor isini bilen var mi yıllık 40 gun ya hakkimiz. ocakta mi yenileniyor. yoksa bir egitim ogretim yılında mi.Aynen canım en güzelini yapmışsın
Ben de saatlik izin falan alırım artık
Gelecek hafta çarşamba hem 3lu için hem de sağlık ocağı çağırmışti ona gideceğim o yüzden 1 gün yıllık izin kullanacagim
Böyle böyle bir şekilde geçecek artık ne yapalım :)
Yok canım yanlış anlamam sadece yönetmeliği bilmiyorum işleyiş nasıl oluyor bir arkadaşım hiç sebebi yokken 15saate giriyor istemiyorum dedim idare olur dedi diyor. Bizim okulda ders sayısı fazla kesin girerim yani 21e. Rabbim sıkıntısız atlatmayı nasip etsin
yesa seni neden erkenden cagirdi canim saglik ocagi
Devlette öğretmen olan annelerimiz size bir şey danışmak istiyorum: Dün doktorum okulundan mümkün olan en az dersi iste fazla ayakta kalma dedi. Zaten hala istirahat durumum devam ediyor. Şimdi sorum şu biz sadece maaş karşılığı derse giremiyor muyuz? Yani illaki 6 zorunlu ek dersi almak zorunda mıyız? Ya da bu durum idarenin inisiyatifine mi kalmış? Baktım yönetmeliklere pek anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?