2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canm benim doktor temmuz 19 da ayrintili.icin 2 doktor adi verdi. Biri 300 dedi biri 400. O zamandan beri ozel hastanelere de baktim ama en dusuk 150 dediler. Devlete gittim. Ki devlette once kadin dogumcuya gorunuosun o yonlendiriomus. Benm gittigim yonlendirmedi. Ozel hastane onerdi. 150 tl dedigimi. Yok yilmadim inat ettim devlette annemin arkadasi var onu 50 kere aradim. En sonunda bugun dedi ki onumuzdeki 6 ay perinatolog randevusu doluymus dedi. Ama ben yegenim dedim seni araya sikistircak randevun belli oldugunda haber vercem dedi. Beklemedeyim o yuzden

Bende bebe yağı ve h.cevizi yağı var onları kullanayım dedim genetik valla bizde cok fena karnmda göğsümde flan bisey yok kasıntı da yok ama basenlerim fena bari karnım yırtılmasın bella yı da hic duymamıştım koku konusunda nasıl bi de eczanelerden bulunmaz mı acaba o? Bi Fırt koklayım kardeş desem eczacıya :))

Kızlar mantar yiyen var mi normalde yerdim ama
Şimdi zehirler mi bilemedim ilk Aylarda yemiştim bisey olmamıştı ama cesaret edemedim suan
ben pazar aksami yedim ama güzel degildi az yedim esimin teyzesine gitmistik kayin validem yapsa parmaklarimi yerdim :) çok severim mantari

Ah cnm zor geçiyor hamilelik. . cuma günü Dr gideceğim. .bakalım ne olacak. .

Kızlar ya hamilelikte bi kere hap yutmakta sıkıntı yaşadım artık hap yutamıyorum. Vitamin ilaçları da içemiyorum haliyle. Napmam lazım. Aranızda vitamin ilacı kullanmayan var mı.

canim branscisin kolaylik saglanir. elinde mutlaka raporun olsun. riskli olduğuna dair. hergangi bir olumsuzluk durumunda idare bunu goze alamaz. 15 saatini alırsın. diger kalan dersleri disaridan ogretmenlerle kapaturlar. ben sinifciyim. bizd3 daha zor. ben simdiden kara kara düşünüyorum. nefes darligi basladi . 3. kata verirlerse vay geldi benim başıma. ama bende dile getirecegim. idare anlayislu o konularda. nöbetten ne zaman muaf oluyoruz o da ayri sıkıntı.

Kızlar ya hamilelikte bi kere hap yutmakta sıkıntı yaşadım artık hap yutamıyorum. Vitamin ilaçları da içemiyorum haliyle. Napmam lazım. Aranızda vitamin ilacı kullanmayan var mı.
bende kullanmiyorum canim. sıkma canını.

Ben devlette yaptıracagim canım inşallah

devlette randevumu aliyorsun canim onceden yoksa dr. mi yonlendirecek. ayin 17 sine randevu aldim doktordan. devlette.nasil isliyor bunlar bilmiyorum. ozelde hemen ayni gün yaptirmistim oglumda.

182 den kadin doğumdan randevu alıp kadin doguma gidip detaylı ultrason için gelmistim diyecegim o da yonlendircek canim

Tabii bu hayaller bi de hayatlar inşallah sıkıntı çıkmaz :)

182 den kadin doğumdan randevu alıp kadin doguma gidip detaylı ultrason için gelmistim diyecegim o da yonlendircek canim

Tabii bu hayaller bi de hayatlar inşallah sıkıntı çıkmaz :)
randevumu aldim canim devletten. kadin dogumcudan. memlekette burada yaptiratim diyorum. okullar basladiktan sonra hersey sıkıntı oluyor.

randevumu aldim canim devletten. kadin dogumcudan. memlekette burada yaptiratim diyorum. okullar basladiktan sonra hersey sıkıntı oluyor.

Aynen canım en güzelini yapmışsın

Ben de saatlik izin falan alırım artık

Gelecek hafta çarşamba hem 3lu için hem de sağlık ocağı çağırmışti ona gideceğim o yüzden 1 gün yıllık izin kullanacagim

Böyle böyle bir şekilde geçecek artık ne yapalım :)

izinleri sıkma zamanımız basliyor. benim ikinci donemi tumden kapatamıyorum. yarida kalacagim. ya raporlarla ikinci donemi kapatirim..rapor alamazsak gorev basi yapmak zorundayim. bu rapor isini bilen var mi yıllık 40 gun ya hakkimiz. ocakta mi yenileniyor. yoksa bir egitim ogretim yılında mi.

İdare kabul ederse hiç sıkıntı yok canm.Ne yazık ki bazımızın sebebi varken istediğimz olmuyor bazılarının da sebepsiz oluyor.

Canım eşim zorunlu ek dersler idarecinin inisiyatifine kalmış dedi umarım sana yardımcı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…