2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben de ogretmenim ayni sekilde rapor tasasi sardi simdiden heyet raporu alabilsek super olur da psikiyatri falan veriyormus ozelde

Canım inşallah dediğin gibi karşılar idare. Evet sınıf öğretmenlerinin işi daha zor hem yaş grubu çok hareketli hem saatler sıkıntılı. Allah sabır versin. Nöbetten 24.haftada muaf oluyormuşuz.

Canım ocakta yenileniyor izin ve raporlarımız. Ben de kapatamıyorum dönemi haliyle bir ocak annesi olarak.

Ocakta yenileniyor

Ben de konuşamadım ama öncelikle açlık ve tokluk şekerine baktıracağım vücudumda bir belirti Yok zaten şeker tğketemiyorum midem almıyor çikolata bile yiyemiyorum şekerli su hiç içemem bence birazda belirtileri sonrası baktırmak lazım . Baktırmayacağım ama hep dikkat etmeye çalışacağım inş

Canım aynı kasılmalardan bende de oluyordu. Doktor magnezyum başlattı..
Ben başlarda icmistim canım ama şimdi gerek varmı bilmiyorum onlarda olmasa Bebeğimin varlığını hissedemicem büyüyor normal sanırım fazla olursa o zaman icerim recetesiz alınıyor zaten tabi yinede sorarım doktoruma

canım ben basenlerindeni yırtılma yeni oldu sandım.

bella b yi bilmiyorum ben onu 1 ay sora kullanmaya başlıycam jelatini açıp denemedim. eczanede de yoktur bence açığı. ama inş. bulursun :)

ben hicbir ilac içmiyorum canım eskiler misali yasıyorum hamileligimi

bende aynen :) ama kan verdim kansızlık çıkarsa kan ilacına başlıycam.

Bende 1 ay sonra gireceğim ama arayıp bir sorayım eğer daha uygun fiyat verirseler yazarım buraya kızlar aklınızda olur en azından

Ben de ogretmenim ayni sekilde rapor tasasi sardi simdiden heyet raporu alabilsek super olur da psikiyatri falan veriyormus ozelde
özellerden alacagiz artik canim. 10 gun aile hekiminden alırım. gerisini bir sekilde tamamlayacagiz.

Canım inşallah dediğin gibi karşılar idare. Evet sınıf öğretmenlerinin işi daha zor hem yaş grubu çok hareketli hem saatler sıkıntılı. Allah sabır versin. Nöbetten 24.haftada muaf oluyormuşuz.
cok nöbet tutmayacagiz o zaman. bizde nobet işi sıkıntı olacak.

Canım ocakta yenileniyor izin ve raporlarımız. Ben de kapatamıyorum dönemi haliyle bir ocak annesi olarak.
ekimde düğünümüz var 1 hafta rapor alacaktim. alma sonra laxim olur dediler. iyi o zaman sikinti yok.

Ocakta yenileniyor
tesekkurler canim.

Kızlar günaydın, bella b kullananlar butter olanı mı tüp olanı kı kullanıyor? Sanırım butter olan daha etkili okuduklarıma göre? Bi de bio oil bebek yağı gibi bir sey mi pek anlayamadım? Güzel sağlıklı günler olsun hamişler

bizim de 2000-2250 canım :)

ayy hadi hayırlısı sağlıkla sıhhatle inşallah :)

Benim gittiğim hastane de 1300-1700 arasında değişiyor normal ve sezeryana göre sigortalıya fiyatlar. Sanırım yarısını devlet karşılıyor özel hastanelerde ben daha yüksek meblalar düşünüyordum uygun geldi duyunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…