2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canim doktor bana receteledi kullandığım magvital 365 mg. Karnimda kasılma olduğunda karnimin sertlestigini hissediyorum bence bebek de karnimda kasilmayi hissediyordur ya da sertlestiginde sıkışıyor diye panik oluyordum. Yine de doktora sormakta fayda var

Kızlar yegane suren kansızlık sorunum var bugun 10.4 cıkmıs cok mu dusuk sizce bastan beri ılac kullanmıyorum ama oncekı Dr gunde bır kullanırdı sımdıkı Dr dusuk dıye 2 kullan dedı

O ılac mideni bulandırıyor mu ben her ıcmem de mıdem agzımda resmen

Kızlar yegane suren kansızlık sorunum var bugun 10.4 cıkmıs cok mu dusuk sizce bastan beri ılac kullanmıyorum ama oncekı Dr gunde bır kullanırdı sımdıkı Dr dusuk dıye 2 kullan dedı
bende de aynı canım. kendimi bildim bileli kansızım. benimki de ilaç kullanmama rağmen 11.2 çıktı geçen.. maltofer kullanıyorum ben

bende de aynı canım. kendimi bildim bileli kansızım. benimki de ilaç kullanmama rağmen 11.2 çıktı geçen.. maltofer kullanıyorum ben
Kullanıyorum dcktm kullanmıyorum cıkmıs bı aylıktan berı kullanıyorum ılacları oncekı sonucum 8.9mus ılk bebekte de aynı sorun vardı

Kizlar dun gittim poplin kumas aldim. Puset ortusu ve emzirme onlugu dikmek istiyorum. Ama sorunum su ki puset ortusu olculerini bi turlu bulamiyorum. Elinde puset ortusu olan, tanidiginda falan olan, su alti genis oto koltugu olarak kullanilan pusetler icin olanindan allah rizasi icin bana bi olcu versin

Kullanıyorum dcktm kullanmıyorum cıkmıs bı aylıktan berı kullanıyorum ılacları oncekı sonucum 8.9mus ılk bebekte de aynı sorun vardı
hmm benim 11.2 deyince fena değil iyi dedi ama gene de çok iyi sayılmaz. bebekten önce kullanmıyordum ilaç o zaman da 11.5 civarıydı

Kızlar günaydınn.

Ben size aşıları soracam ben hıc olmadım doktorumda bısey demedı ayrıca saglık ocagına kayıt ol gıt falan da demedı kı hala kaydım yok sızı doktorlarınızmı yonlendırdı

Hayir canim kendin gidip görüşüyorsun. Tahlil yapiyorlar ve gebeligini takip etmek icin dosya aciyorlar kilo tansiyon vs bakiyorlar. Senin aşı zamanin da yaklaşmış bence bi git derim. Bu aşılar önemli

Hayir canim kendin gidip görüşüyorsun. Tahlil yapiyorlar ve gebeligini takip etmek icin dosya aciyorlar kilo tansiyon vs bakiyorlar. Senin aşı zamanin da yaklaşmış bence bi git derim. Bu aşılar önemli
hımm doktoruma sorsammıkı neden soylemıyolar acabaa?? baksanıza sızden duymasam kalacam

beni gebe kaldığımda aramışlardı ayda bir çağırıyorlar.. en son gittiğimde de 20 hafta dolunca gel tetanoz aşısı olacaksın dedi canım

beni gebe kaldığımda aramışlardı ayda bir çağırıyorlar.. en son gittiğimde de 20 hafta dolunca gel tetanoz aşısı olacaksın dedi canım

Kimisinde sağlık ocağı sistem de hamile olduğunu görüp arıyormuş. Sizinki gozukmemistir belkide. Ben kendim gitmiştim
evet kızlar ben hıc orayı kullanmadıgım ıcın benı gorememıs olabılırler

hımm doktoruma sorsammıkı neden soylemıyolar acabaa?? baksanıza sızden duymasam kalacam

Canım. Benim de doktorum bir şey demedi

Ama ben ne zaman aile hekimine gitsek yanındaki kadin hamile misin kalınca kesin gel bak hamile misin hamileysen gel haber ver diye başımın etini yerdi
İlk size söylicem bi hamile kalayim da derdim :)

ah canımm nasıl ıstedıyse kalmıssın

ben hicbir ilac içmiyorum canım eskiler misali yasıyorum hamileligimi

Canım kan ilacı içmiyorsan arada kan testi yaptırmanı öneririm. Ben hepsini kullanmama rağmen kan değerim alt sınırda. Hamilelikte kansızlık yaşama bebekler kandan besleniyor. D vitamini ve kalsiyumda önemli ilerde kemik erimesi yaşamaman veya dişlerin dökülmemesi için . İhmal etme lütfen hamilelikte tüm dişlerine yakın dökülenler olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…