2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bio oil çatlak yağı canım hamilelikte kullanılıyor. Bende kullanıyorum bebe yağı gibi değil çatlaklara özel :)

merhaba kızlar ben bu ay catlatma iğnesi vuruldum bugün 13. günüm.
10. günü beta hcg 3.50 çıktı dün ucuz kitle testlerden yaptım çok silik cizgi çıktı ve midem bulanıyor bu sabah kahvaltı yapamadım.
yarın kan tahlili versem sonuç çıkarmı yoksa bisey yokmu 10. gün 3.50 çıkmıştı.
umutsuzluğa kapılmakta istemiyorum

Kızlar yegane suren kansızlık sorunum var bugun 10.4 cıkmıs cok mu dusuk sizce bastan beri ılac kullanmıyorum ama oncekı Dr gunde bır kullanırdı sımdıkı Dr dusuk dıye 2 kullan dedı

alt sınır 11.5 olması gerekiyor hemogramdaki HGB, bende kan ilacını kullanmama rağmen 11,4 çıktı. Evet senin düşük ilaç kullanmalısın

Canm senin muhtenelen ayin 17si gibi asi olman gerek. Hemen git asi takvimi olustursunlar
Merhaba canim. Ben dogal yolla gebe kaldim. Gecimmenin 2. Gunu test yaptim silik cikti. Ertesi gun kan testi yaptirdim deger dusuk cikti ama gebesin dediler. Evde yapilan testlerde yanlis negatif sonuc verme ihtimali cok yuksek ama yanlis pozitif ben hic rastlamadim

ins. ben de hamileyimdir catlatma iğnesi hcg hormonu içiyor diyorlar di ama 10. günü zaten beta 3.50 çıkmıştı şimdiye kadar etkisi geçer diye düşünüyorum... pazartesiye kadar bekleyeyim yarın tekrar normal bi gebelik testi yaparım.

10. Gün çok erken canım ya iğne etkisi devam eder

14 ideal sanki

İnşallah hamilesin dir

pamukkksekerrr canım normal sanırım, bana da oluyor.daha önce yasamayinca insan bi garip oluyor.ben acaba kasilma mi var diye korkuyorum arada.doktora söyledim evham yapma normal dedi.bi de günde 2 mutlaka magnezyum iç dedi.duzenli içtiğimden beri gayet rahatım. Bebişin tekmeleri,toparlanamalarini hep hissediyorum son 1 haftadır. Hatta dün sırt üstü yatmıştım, eşimle karnıma bakıp sohbet ediyorduk bi tekme attı karnım sivrildi tekmesi çok netti.esim şok oldu:)

Kızlar yegane suren kansızlık sorunum var bugun 10.4 cıkmıs cok mu dusuk sizce bastan beri ılac kullanmıyorum ama oncekı Dr gunde bır kullanırdı sımdıkı Dr dusuk dıye 2 kullan dedı
Canım benimde9.7 ilac kullandığım halde 8 in altına düşerse damardan demir verecekler
Yediklerime ilaclarıma dikkat ediyorum ama hep düsük yine düsük

Bugün gidicem canım doktora unutmam insaAllah sorayım ben o zaman aldığımda reçeteyle vermediler magnezyu al eczaneden dediler almıştım

Herkes hissediyo ben nie hissedemiorum ki bi sorun mu var acaba

Bio oil çatlak yağı canım hamilelikte kullanılıyor. Bende kullanıyorum bebe yağı gibi değil çatlaklara özel :)
Ben bir kaç yağ daha alacagım sanırım daha önceden çatlak olunca korkuyor insan peki bella b yi kullandın mı hiç canım?

Ben bir kaç yağ daha alacagım sanırım daha önceden çatlak olunca korkuyor insan peki bella b yi kullandın mı hiç canım?

Hayır onu hiç kullanmadım onunla ilgili bir yorum yapamayacağım Şimdilik sadece bio oil ve coconat Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Normal vücut nemlendiricisi ile de arada aklıma gelince nemlendiriyorum

Kızlar göğüs ucu için olan kremlere doğumdan 2 ay önce başlamak gerekiyormuş en iyisi olarak da herkes Lansinoh öneriyor. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile de meme ucu koruyucu silikonlardan da aldım. Onun bebeği hastahanede kendi göğüsünü kavrayamamış bu ürün sayesinde emzirebilmiş. Bende kendime küçük ve orta boy edindim. Göğüs pedlerinden de aldım :)

Eklentiler

• lansinoh.webp
    17 KB · Görüntüleme: 67
Kremin ve göğüs pedlerinin çok faydasını gördüm iyi ki almışsın canım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…