2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhabalar Ocak anneleri.. Bende nasipse Ocak annesi olucam.. Sohbet muhabbet bilgi alış verişi için aranıza katılmak istiyorum bi mahsuru yoksa :)

Hoşgeldin canım..

Beni de Cuma günü aradılar, senin gibi hem kan değerlerini sordular hem de aşıya çağırdılar.. "Daha 17hafta doldu erken değil mi?" dedim..17-20 hafta arasında yapılıyor aşı dediler.. Ben de bu hafta içi bir gün gideceğim..

Beni de Cuma günü aradılar, senin gibi hem kan değerlerini sordular hem de aşıya çağırdılar.. "Daha 17hafta doldu erken değil mi?" dedim..17-20 hafta arasında yapılıyor aşı dediler.. Ben de bu hafta içi bir gün gideceğim..[/QUOTE]
aynı gün hem aşı Hem kan vermek ay ne bilim tırstım valla :)

Aynı gün hem aşı Hem kan vermek ay ne bilim tırstım valla :)

Doktora geldim duramadim erken geldim hatta doktor yaklasik 25 dakka bakti ayrintili gibiydi. Ne yarik dudak ne yarik damak ne omurda aciklik hicbisi yok dedi. 22 cm 312 gr olmus. Ozlemisim
Ay gozun aydın canım gordun demek kuzunu okadar uzun bakılıyormu heyoo pekı kendı doktorunamı gıttın onun ıcın ayrı ucret öduyormuyuzkı acep?

Benim aşı günüm de cuma günü ama ben sizden farklı olarak 4. Dozu vurulacam kalacak geriye 1 doz onuda vurduracam zamanı gelince ondan sonra 10 yıl kafam rahat
Aşııımıı ben hala sormadım doktora saglığada kayıt yapmadım bıdahakı gıttıımde sorayım bari

Canım en son 7 haftalıkken gittim doktora bı dahakine doğuma giderim dedim ama bı gidip sormak lazım meraklandım sizin yüzünüzden herkes cinsiyeti öğrenmiş bende ogrenecem inş
Aaa ondan sonra hıc gıtmedınmııı 2 lıde yapmadın ozaman ay kız nasıl dayandın ben ayda bıre gun saydım ama senın ıkıncımıydı bu bana kalsa eve cıhaz alıcam git git haberlerle dön bıze bakalım kızmı erkekmi

kızlarr dua edin bana güzel haberlerle döneyim, öğleden sonra dr da olucaz inşallah
Güzel haberlerle dön canım doya doya bak kuzuna
Merhabalar Ocak anneleri.. Bende nasipse Ocak annesi olucam.. Sohbet muhabbet bilgi alış verişi için aranıza katılmak istiyorum bi mahsuru yoksa :)
Hosgeldın nerden katılıyorsun aramıza guzel anne

selam kızlar ...bende bu sabah tetenoz aşımı oldum geldim korktum önce şişiyor acıyor falan diyenler olmuştu hiç bişi hissetmedim bile bu saat oldu şişme falan da olmadı sadece dokunduğumda hafif acı var morarmış yere basar gibi ..korkmayın yani hiç bişey olmuyormuş :) :)
veeeee bende bebğimi hissediyorum artık baya baya vuruyor bana önceleri seyirme gibiydi..eğer net hissetmek istiyorsanız tatlı bişiler yedikten sonra sırt üstü uzanın karnınıza kumandayı koyun nasıl vuruyor sallıyor kumandayı varya çok acayip bi hismiş ..eşimde şehir dışında kameraya çekip ona yolluyom ikimizde gülmekten ölüyoz ..yok böle bir mutluluk

DARISI BİZLERE İŞALLH

Canım benim de öyle ya. Dün defalarca tekme attı, bugün tık yok. Pazartesi sendromu mu yaşıyor acaba o da:)

kızlar merhaba,aranızda omega 3 kullanan var mı?ben kullanmadım hiç ama bu ara nette çok fazla omega 3 yazısı okuyorum.kullanmaya karar verdim.kullananlar ne marka kullanıyor acaba?bi yardımcı olsanız.

kızlar merhaba,aranızda omega 3 kullanan var mı?ben kullanmadım hiç ama bu ara nette çok fazla omega 3 yazısı okuyorum.kullanmaya karar verdim.kullananlar ne marka kullanıyor acaba?bi yardımcı olsanız.
Canım ben Ocean kulanıyorum doktor tavsiyesiyle

Benim doktorum tetenoz vurulmayacaksin dedi nedenini sormadim herseyin bin kez kurcalayan ben doktorum bisey soylediginde sormuyorum bile guveniyorum sanirim ondan...

Normalde bu kadar uzun bakmaz ama ben gittigimde baska hastasi yoktu sanirim ondan bakti uzun uzun. Bide benim cok agrim vardi iki gundur kasiklarimda. Ondan bakmis da olabilir. Enfeksiyonum varmis yine bu sefer ilac yazdi tabi bi hafta kullan gecicek dedi kendi doktoruma gittim normal muayene ucretiyle bakti

Ben imom kullaniorum. Balik falan hic yemedigim icin. Bana folik asitten sonra bi ay decavit verdi. Biraz koku hassasiyetim vardi o yuzden bi ay sonra omega 3 e gecirdi. Smdi sadece imom kullaniorum

Banada doktorum regeneses max diye bi multivitamin verdi icinde decavit gibi butun takviyeler ve arti olarak omega da var sadece bunu kullanıyorum artik

Canım seninle günlerimiz aynı :) Senin aşı ne zaman?
Canim şimdi benim haftamla uyumlu degil o yüzden benim aşım 13 eylule falan denk geliyor 20.haftam yani ama doktora sorucam adettenmi yoksa ultrasondan cikandanmi hesaplamaliyim aşıyı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…