2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
BiZim doğum tarihimizde aynı seninle canımmm aynı gün kucaklarımıza alırız belki insallah
Canım benimki gec döllenme olduğu ici tarih ne olur bilemiyorum gününü yakalarsa ayni olabilir saglikla alalimda kucağımiza hayali bile heyecanli dogumlarimizi anlattigimiz günlern

Evet canım ikinci ben testleri gereksiz buluyorum canım sadece endiselendiriyorlar boşuna Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Canim şimdi benim haftamla uyumlu degil o yüzden benim aşım 13 eylule falan denk geliyor 20.haftam yani ama doktora sorucam adettenmi yoksa ultrasondan cikandanmi hesaplamaliyim aşıyı diye

Sağlık ocağı SAT'tan hesaplıyor canım. Zaten 18 ile 20.haftalar arasında yapılıyormuş ya sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Sağlık ocağı SAT'tan hesaplıyor canım. Zaten 18 ile 20.haftalar arasında yapılıyormuş ya sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Bayramdan sonra gidicem ben o zaman canım bu haftaici ararım söylerim gün verirler

Bugün aşımı yaptırdım şükür çok sorun olmadı. Hafif yanma dışında birşey yaşamadım. Hemşire buz takviyesi yaparsan şişme falan olmaz dedi onu da uygulayınca hiçbir sorun olmadı. Birde üzerine basa basa o kolunun üstüne yatma dedi.

Kızlar yakın zamanda kan değerlerine baktıran oldu mu?ben hap kullanmama rağmen hemoglabin 9.9 a düşmüş...sizde durumlar nasıl?

Nasıl bir fiziki yapıya sahipsin Çok merak ettim. Ben henüz iki gündür o da çok hafif hafif hissediyorum bebeğimin hareketlerini. Acaba göbek yüzünden mi diye düşünmeden edemiyorum. Acaba sen zayıf olduğun için o kadar hissediyor olabilir misin? Bu arada bebeğine maşallah❤ biran kendimi öyle düşününce ben bile senin yerine mutlu oldum :)

Canım benimki gec döllenme olduğu ici tarih ne olur bilemiyorum gününü yakalarsa ayni olabilir saglikla alalimda kucağımiza hayali bile heyecanli dogumlarimizi anlattigimiz günlern
ayneb benimde gec döllenme ama doktorum söledi geneliğimin baslarında mesela benim 3 nisan olması gerek sat tarihimi 15 nisana cekti simdi ona göre gidiyorum yani dogum öle olunca 20 ocaka denk gelıyor senin doktrorunda döllenmenin olduğu günü söler sana sordunmu ?

Kızlar yakın zamanda kan değerlerine baktıran oldu mu?ben hap kullanmama rağmen hemoglabin 9.9 a düşmüş...sizde durumlar nasıl?

Benim de gebelik başında 12.7 ymis

4 gun önce 11.7 ye düşmüş

Ben de ilaç kullanıyorum ama referans aralığından az düşük ikimizin de sonucu. O yüzden bir şey olmaz bence :)

Ben hala hissedemiyorum:)

Yani bir şeyler var gibi ama yok gibi de

Ama öyle kumanda sallanmasi falan eşimle Beraber göbeğimi sallarsak anca öyle olur Hahahaah :)

Beklemeye devam :)

Canim kiloyla alakasi yok bende 90 kilocugum ama ama gostermiyom :))) hissediyorum kirip geciriyor beni yaramaz oglusum

Benimkide bayaga yuksekti ama 11 lere dusmustu en son bi ara gidince tekrarlaticam senin bayaga dusmus kan yapici seyler yesen belki etki eder.

Canım ben yazmıştım baska arkadasin adi çıkmış yazan kiside ilginc birsey olmus benden alintilamana ragmen neyse
Detaylida doktorda beni sat 15 nisan olmasina ragmen 22 nisan yazmis kağıda haftasi onla uyumlu diye öyle olursa 27sine geliyor sanırım tahmini doğum kendi doktorumda senin başından beri oyleydi dedi ben sorun varmi böyle gec olmasinda falan diyince yok herkesin erken olucak degil seninki gec dollenme dedi burda degistirsemmi bilemedim dogun yapmis bir kuzenim satla gününu yakaliyorlar sonra sen ultrasondakine takılma bendede öyle oldu dedi o yüzden onu baz alıyorum 5aydan sonra falan gününe geliyor dedi seninkide öyle olur belki

Detaylinin cdsini anca bugün izleyebildim annemlerde bilgisayar yok diye canım yavrum ya nasılda bir o yana bir bu yana dönüyor ayaklarını kollarini oynatiyor yüzünü kapatıyor kurban olduğum yalnız bacaklari dedigi gibi kısa durmuyor ki neden öyle yazdi olctu anlamadım birde kolunu kivirmisken olctu gibi geldi bana izlerken farkettim yüzüne kapatıyor sonra olcme cizgisi çıkıyor pek anlamasamda doktora kıl oldum kızım gayette iyi yok kolu bacagi kısa kromozm bozuklugu olabilir faln filan olsa ikilide cikardi heralde 24.hfta bu adama gidicegimi sanmıyorum onerilere acigim detaylı için avrupa yakasında birde kadın olursa iyi olur olmadı erkege giderim bunda mecbur kaldım ama şimdi kendim secicegm için eleme yapabilirim sonuc izleyince icim rahatladı bana hatali olcum yaptı izlenimi uyandirdi tamam haftasından geri geliyor gec dollenme diye başından öyleydi ama bacak kol onlarda sorun yok gördüğüm anladigim kadarıyla cok şükür

Anladım canım olabilir bakalım yaşayarak öğrencez saglıkla gelsinlerde insallah

İyi akşamlar Kızlar,
Benim diş etlerimde bayağı çekilme olmuş ( dipleri hassaslaştı iyice.. Yani önceden de zaten hassastı diş etlerim ama, çekilme iyice artmış.. Var mı bu problemi yaşayan? Yumuşak fırça kullanıyorum, dikkat ediyorum fırçalarken filan ama yine de olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…