2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim dis eti değilde dişlerimde çürüme başladı. Hamilelğin en zor yanlarından biri ağız problemleri sanırım

Bende ediyorum ama aynisi bende de var. Bi gidip goruncem. Dis tasi yapiyo onu genelde. Temizletip gargara ve dis ipiyle destekleyince duzeliyo

Canım ben diş eti kanama problemi yaşıyorum paradontax kullanıyorum doktor tavsiyesiyle.

İyi akşamlar kızlar süper bir hafta sonu geçirdim annemin yanındaydım çokk iyi geldi.. Kızıma bir sürü hediye almışlar. Bu akşam da kızlarla toplandık geçen sene doğum yapmış iki arkadaş da olunca tüm akşam bebek doğum konuları konuşuldu. Bebek arabası ana kucağı gibi malzemelerini bana verecekler.. Alışveriş yapmak için ölüyorum ama sağdan soldan çok gelir o yüzden kendimi zor tutuyorum. Şimdiden yelekler elbiseler ayakkabılar bir sürü hediye geldi zaten..

Ben hala hissedemiyorum:)

Yani bir şeyler var gibi ama yok gibi de

Ama öyle kumanda sallanmasi falan eşimle Beraber göbeğimi sallarsak anca öyle olur Hahahaah :)

Beklemeye devam :)
Bende kiloluyum ve baya göbegim vardi zaten hamilelikten önce 79 dum son kontrolde 80 kilo cıktim bebegim göbegimde yer buluyo kaziya kaxıya galiba :))
Inanin 3 gün öncesine kadar hiç bisi anlamıyordum hic bi his yoktu seyirmeler bile acaba gaz mi diyordum emin degildim ama simdi tepikleri hissediyom 21+2 oldum ben bu arada...kumandayı koyuyom karnima nasil vuruyo bi görseniz ..hihih tabi öle sürekli sürekli degil bi kere iki kere en fazla ama icimde pit pıtları hep duyuyorum....cok sükuŕ rabbimeee
Sabredin kizlarr az kaldii

Slm kizlar bugun bebegimin cinsiyetini ogrenmeye gittim kiza benziyor dedi kesin konusmadi suphe icindeyim boyle bisi yasayan oldumu sonradan degisir mi acaba onemli olan saglikli olmasi tabi ama artik bisiler almak istiyorum cinsiyeti kesin olunca

Bi de bebegin esi biraz kalin dedi boyle bisi duydunuz mu sikinti olmaz diyorlar ama icime kurt düştü

canım benim benim feracem dar gelmeye basladi komsum kilo aldi nerdeyse hiç giymediği feracesini bana verdi kışa kadar onunla idare ederim, inşallah çok kilo almayız..
kızlarımız Elif olacak ozaman :) inşallah saglikla kucağınıza almak nasip olsun..
senin doğumla benim doğum denk gelebilir bana doktor 15/20 si arasi olabilir dedi sezeryan olduğu icin allahtan birsey cikmazsan ocak ortasinda geliyor kizim tabi karar vermedim doktoruma hangi doktora gideyim hem ozele hem devlete gidiyorum

Ben havalar soguyunca yagmurluk gibi pardesum var beli lastikli onla idare ederim isimi görür insaAllah almayiz cok canım bize gelmesin bebislerimize yarasin yediklerimiz
Eliflerimiz oyy yenir onlar ya anne kuzulari cok heyecanliym ilk kucağıma alicagim ani dusundukce
Sezeryan olacaksa belki denk geliriz canım sağlıkla erelim o günlere ben karar verdim şuan için mecburi bir degisim veya aksilik olmazsa normal istiyorum insaAllah nasip olur korkularim var ama yapabilirim diye kendimi cesaretlendiriyorum

canım benim normal doğum çok rahat inşallah normal olur dogumun kolay olur inşallah benim ilk bebegim normaldi ve dogumdan sonra rahatliyorsun ikinci tersdi ve suyum geldi onun icin sezeryan oldu bir hafta çok zorlanmistim yatsan kalkamiyorsun yavaş yavas ihtiyaclarini karsilayamiyorsun
inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur herseyden onemlisi acilar geciyor hamdolsun

U UgurluKedi Canım bir ara gerekli gereksiz bebek eşyaları gibi bir topik paylasmistn adını tam şey edemedim hatirlarsin belki onu tekrar paylasman mümkün mu takip edeyim fırsat buldukca okurum

insaAllah canım dua ediyorum saglikla bir ikinmada kolayca dogurabiliyim diye ama kismette ne varsa artık saglikli olsunlarda sezeryan olanlarda bebek onlarda anne mecbur kalınca acisina katlanilir birinin o anda digerinin sonradan çıkıyor işte herseyin zorluğu ayrı annelik kolay olması mümkün degil zaten

sen daha şanslısın. ben balıktım dobikleştim :)

bende kilo slmaktan korksam da önce bebeğimin sağlığını düşünüyorum hiç kısmıyorum boğazımı. aç bırakamam kendimi kilo sonraki iş :)

triphop 72 kiloydum bu halimden bayaga zayiftim suan 90 kiloyum allahtan yazdan hamile kaldim sicaktan yiyemiyorum bile birsey kisa şisecegiz :))) napalim bebisler saglikli olsun yeter

evet bebişler sağlıkla gelsin. kilo alınır da verilir de

Ben de cok dikkat etmeme ragmen 3 kilo aldim.gece yemiyorum,aksam 6 dan sonra yemiyorum tatli asla yemiyorum.doktorum toplamda 7 8 kilo almalisin dedi nasil olacak bilemiyorum.

o kadar aç kalman da iyi değil sanki canım bilemedim. doktorun çok abartmış 13 kg hatta zayıfsan 16 kg almk normalmiş. takma kafanaa :))

Valla ben sureklı acım hıc doymuyorum ama sımdıden 4 kılo aldım benım de kafam bozuk

ben de doymuyorum Allah doyursun bizi o zaman
takmamaya çalışıyom kendime dobikliği kabullendiriyom. bebişler iyi olsun yeter

Benim doktorum tetenoz vurulmayacaksin dedi nedenini sormadim herseyin bin kez kurcalayan ben doktorum bisey soylediginde sormuyorum bile guveniyorum sanirim ondan...

Nedeni muhtemelen; artık eskisi gibi samanlık yada evde doğurmuyor olmamız.
İlk doğumumda olmadım bunda da olmayı düşünmüyorum.artık özel hastanede en azından özel olmasa bile ameliyathane ortamında doğuyor benekler bu nedenle kullanın makas , bıçak gibi şeylerin paslı olma ihtimali çok düşük bide aşı 3 doZ 3. Doz Doğumdan sonra onu olmazsak diğer ikisinin hiç önemi kalmıyor.

Bol bol peynir yoğurt Bebek bizden herşeyimizi alıyor.

Merhaba kızlar bende Ocak annesi olacağım inşallah katılabilir miyim? Bu arada ben bigun bebisi hissediyorum bigun hissetmiyorum normaldir diye geçiyorum ama inşallah normaldir

Hoşgeldin?
Arada yatışa geçiyorlar Hele bide ilk Doğum ise bazen hareketlerin bebekten geldiğine anlam veeeöştor insan

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli güzel mi güzel mükemmelötesi bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…