- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 31
Benim dis eti değilde dişlerimde çürüme başladı. Hamilelğin en zor yanlarından biri ağız problemleri sanırımİyi akşamlar Kızlar,
Benim diş etlerimde bayağı çekilme olmuş( dipleri hassaslaştı iyice.. Yani önceden de zaten hassastı diş etlerim ama, çekilme iyice artmış.. Var mı bu problemi yaşayan? Yumuşak fırça kullanıyorum, dikkat ediyorum fırçalarken filan ama yine de olmuş..
Bende ediyorum ama aynisi bende de var. Bi gidip goruncem. Dis tasi yapiyo onu genelde. Temizletip gargara ve dis ipiyle destekleyince duzeliyoİyi akşamlar Kızlar,
Benim diş etlerimde bayağı çekilme olmuş( dipleri hassaslaştı iyice.. Yani önceden de zaten hassastı diş etlerim ama, çekilme iyice artmış.. Var mı bu problemi yaşayan? Yumuşak fırça kullanıyorum, dikkat ediyorum fırçalarken filan ama yine de olmuş..
Canım ben diş eti kanama problemi yaşıyorum paradontax kullanıyorum doktor tavsiyesiyle.İyi akşamlar Kızlar,
Nasıl bir fiziki yapıya sahipsin Çok merak ettim. Ben henüz iki gündür o da çok hafif hafif hissediyorum bebeğimin hareketlerini. Acaba göbek yüzünden mi diye düşünmeden edemiyorum. Acaba sen zayıf olduğun için o kadar hissediyor olabilir misin? Bu arada bebeğine maşallah❤ biran kendimi öyle düşününce ben bile senin yerine mutlu oldum :)
Bende kiloluyum ve baya göbegim vardi zaten hamilelikten önce 79 dum son kontrolde 80 kilo cıktim bebegim göbegimde yer buluyo kaziya kaxıya galiba :))Ben hala hissedemiyorum:)
Yani bir şeyler var gibi ama yok gibi de
Ama öyle kumanda sallanmasi falan eşimle Beraber göbeğimi sallarsak anca öyle olur Hahahaah :)
Beklemeye devam :)
canım benim benim feracem dar gelmeye basladi komsum kilo aldi nerdeyse hiç giymediği feracesini bana verdi kışa kadar onunla idare ederim, inşallah çok kilo almayız..Belli olmadı diyince öyle sandım canım kizlarimiz sağlıkla dogsun insaAllah benim kizimin adida Elif olcak kismetse ben hala tereddutteyim tabi erkege donermi acaba diye saglikli olsun yeter ki öyle oluncada adı belli
Bende hamile pantolonu esofmani tunik falan aldım normalde ferace giydigim için altina pantolon rahat oldu bakalım sonra sonra nasıl olucak
Ben havalar soguyunca yagmurluk gibi pardesum var beli lastikli onla idare ederim isimi görür insaAllah almayiz cok canım bize gelmesin bebislerimize yarasin yediklerimizcanım benim benim feracem dar gelmeye basladi komsum kilo aldi nerdeyse hiç giymediği feracesini bana verdi kışa kadar onunla idare ederim, inşallah çok kilo almayız..
kızlarımız Elif olacak ozaman :) inşallah saglikla kucağınıza almak nasip olsun..
senin doğumla benim doğum denk gelebilir bana doktor 15/20 si arasi olabilir dedi sezeryan olduğu icin allahtan birsey cikmazsan ocak ortasinda geliyor kizim tabi karar vermedim doktoruma hangi doktora gideyim hem ozele hem devlete gidiyorum
canım benim normal doğum çok rahat inşallah normal olur dogumun kolay olur inşallah benim ilk bebegim normaldi ve dogumdan sonra rahatliyorsun ikinci tersdi ve suyum geldi onun icin sezeryan oldu bir hafta çok zorlanmistim yatsan kalkamiyorsun yavaş yavas ihtiyaclarini karsilayamiyorsunBen havalar soguyunca yagmurluk gibi pardesum var beli lastikli onla idare ederim isimi görür insaAllah almayiz cok canım bize gelmesin bebislerimize yarasin yediklerimiz
Eliflerimiz oyy yenir onlar ya anne kuzulari cok heyecanliym ilk kucağıma alicagim ani dusundukce
Sezeryan olacaksa belki denk geliriz canım sağlıkla erelim o günlere ben karar verdim şuan için mecburi bir degisim veya aksilik olmazsa normal istiyorum insaAllah nasip olur korkularim var ama yapabilirim diye kendimi cesaretlendiriyorum
insaAllah canım dua ediyorum saglikla bir ikinmada kolayca dogurabiliyim diye ama kismette ne varsa artık saglikli olsunlarda sezeryan olanlarda bebek onlarda anne mecbur kalınca acisina katlanilir birinin o anda digerinin sonradan çıkıyor işte herseyin zorluğu ayrı annelik kolay olması mümkün degil zatencanım benim normal doğum çok rahat inşallah normal olur dogumun kolay olur inşallah benim ilk bebegim normaldi ve dogumdan sonra rahatliyorsun ikinci tersdi ve suyum geldi onun icin sezeryan oldu bir hafta çok zorlanmistim yatsan kalkamiyorsun yavaş yavas ihtiyaclarini karsilayamiyorsun
inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur herseyden onemlisi acilar geciyor hamdolsun
Ya yemeyi asiri abartmadikca ve saglik acisindan problem olmadigi muddetce ben cok asiri takmiyorum kilo alma mevzusunu. Bebek olunca dogumla emzirmeyle az biraz dikkat etmeyle verilir. Beni gordugunde kilolu demezsin bu aldigim kilo ile su an balik etli oldum o yuzden saglik acisindan zararli olacagini dusunmuyorun
triphop 72 kiloydum bu halimden bayaga zayiftim suan 90 kiloyum allahtan yazdan hamile kaldim sicaktan yiyemiyorum bile birsey kisa şisecegiz :))) napalim bebisler saglikli olsun yeter
Ben de cok dikkat etmeme ragmen 3 kilo aldim.gece yemiyorum,aksam 6 dan sonra yemiyorum tatli asla yemiyorum.doktorum toplamda 7 8 kilo almalisin dedi nasil olacak bilemiyorum.
Valla ben sureklı acım hıc doymuyorum ama sımdıden 4 kılo aldım benım de kafam bozuk
Benim doktorum tetenoz vurulmayacaksin dedi nedenini sormadim herseyin bin kez kurcalayan ben doktorum bisey soylediginde sormuyorum bile guveniyorum sanirim ondan...
İyi akşamlar Kızlar,
Merhaba kızlar bende Ocak annesi olacağım inşallah katılabilir miyim?Bu arada ben bigun bebisi hissediyorum bigun hissetmiyorum normaldir diye geçiyorum ama inşallah normaldir
Ayy al bendende o kadar. Bizim yavrular tembelmi yoksa bizde mi iş yok anlamadım:)))
Bende bugün tartıldim 80 olmuşum:) oğlan uslu mu olacak yoksa tembel mi anlamadım. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?