2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aslında ilk hamilelikte 21 haftalıkken hissedildiğini duymuştum. Ne yapalım sabredicez artık birkaç gün daha

günaydın kızlaaaarr.. dün yavrumuzu gördükk, maşallah ne hareketler yapıyor öylee... elini ağzına götürüyor, ayağının tekini karnıma yaslamış diğeri önünde duruyor, dedim ki tekme atmaya hazır bekliyo dr heryerine baktı çok güzel herşey yolunda dedi miniğimiz 311 gr olmuş ablaları

Sizde de sürekli ruh hali değişimleri oluyor mu? Birgün çok sinirliym bir gün çok mutlu. Bugün de sürekli ağlamak istiyorum. Herşeye tirip atıyorum. Allahtan adam mülayim de alttan alıyor. Kafayı yiyeceğim((

Ben suan hastanedeyim detayli ultrason icin.genel olarak iyiyiz ama henuz yuzunu cevirmedigi icin bekliyoruz. Fiyatlari konusunda acibadem bakirkoydeyim ben ama sigortam oldugu icin tam bilgim yok. Sanirin 500 ile 750 arasi.

Hamilelik bende biraz duygusalliga biraz asabiyete sebep oldu. Cok gergin ve her an aglamaya hazir bi haldeyim.
Günaydın kızlar,
detaylı ultrason için randevu aldınız mı? ortalama ücret ne kadar ödediniz?
Ben kadin dogum hastanesinden randevu aldim. 7 eylulde gidecegim. Kayseride 150 ile 400 arasi degisiyo ozelde fiyatlar

U UgurluKedi Canım bir ara gerekli gereksiz bebek eşyaları gibi bir topik paylasmistn adını tam şey edemedim hatirlarsin belki onu tekrar paylasman mümkün mu takip edeyim fırsat buldukca okurum
Canim onu ben de kaybettim. Tum msjlarimi da kontrol edemedim tekrar bulmak icin. Bi ara bakicam tekrar o zaman yollarim

Ya saglikli seylere dondum ben biraz daha karbonhidrati ilk basta ki gibi abartmiyorum. O baslarda ki heralde bir nevi asermeydi bildigin suursuzca saldiriyordum Saglikli beslenelim de artik gelecek kilolari illa ki vericez canim ya rahat olalim

Günaydın kızlar,
detaylı ultrason için randevu aldınız mı? ortalama ücret ne kadar ödediniz?
bende 150 lira verdim gayette herşeyini gördüm..renkli değildi yanlız benimki.. bide radyoloji uzmanı baktı yarım saat falan incelendi böbreklerinden kalbine parmaklarından dudaklarına kadar :)

Aynen canımm duygusal stres altında gibiyim.Ruh hali devamlı değişiyor hamilelik halleri:)

Benim dis eti değilde dişlerimde çürüme başladı. Hamilelğin en zor yanlarından biri ağız problemleri sanırım

Bende ediyorum ama aynisi bende de var. Bi gidip goruncem. Dis tasi yapiyo onu genelde. Temizletip gargara ve dis ipiyle destekleyince duzeliyo

Canım ben diş eti kanama problemi yaşıyorum paradontax kullanıyorum doktor tavsiyesiyle.

Bol bol peynir yoğurt Bebek bizden herşeyimizi alıyor.

Bebişler bayağı bayağı sömürüyor bizi.. Hepinize teşekkürler kızlar önerileriniz için..
Diş ipi hamilelik öncesi kullanıyordum aslında da, bulantıların yoğun olduğu dönemde bıraktım, hatta diş fırçalamak bile çok zordu o dönem.. O arada da olan oldu herhalde

benimde ara ara kanıyodu , bu sabah daha fazla kanadı.
önerileri dikkate almak iyi olucak

Diş etlerinden bahsetmişsiniz benimde en ufak bişeyden kanıyor dişlerim paradontax iyi geliyormuş onu deniyeceğim

Ben sensodyne kullanıyordum ama paradontaxı deneyeyim bir de..

benimde ara ara kanıyodu , bu sabah daha fazla kanadı.önerileri dikkate almak iyi olucak

Önerileri dikkate almak lazım gerçekten, diş eti çekilmesinin geri dönüşü de olmuyor.. Bir an önce durdurmak lazım..
Karbonatlı suyla gargara yapacağım bir kaç gün, iyi geldiği söyleniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…