2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaslar hala mide hassasiyeti surenler parodontax almasin bence. Hayatimda kullandigim tadi en kotu dis macunudur kendisi

Aynen inşallah ondandır bu cuma aile hekiminde tahlil ve aşım olacak orda belki kalp atışını dinlerim de rahat ederim

Hoşbuldum canım bu arada

Diş eti probleminden bahsedilmiş hepimizin basında aynı dert sanrım benim eczacımda rocs adından bir diş macunu önerdi gebelikte kullanılan bir dişmacunu cocuga zararı yokmus gayet memnunum he yine kanama yok mu derseniz tabiki var hepsindede olucak cünkücok hassas dis etlerimiz suan.

Hoşbulduk arkadaşlar.. Anadolu'nun küçük bi şehrindeyim.. 26 aylık bi kızım var ikinci oglan olacak nasipse.. Kamu çalışanıyım 32 yaşına girdim 3 yıllık evliyim :)
Ne guzel ozetlemıssın canım maşallah bende öyle ıstıyorum kızım az buyusunde kardesıde olsun dıye bende memurum ne sorcam sana sabah bısey okudum dogum ıznıne ayrılıyoruz ya ücretsiz izin. eskıden o sure zarfında kademe derece ılerlemesı dururdu. 2016 da cıkan bır kanunla o kalkmıs galıba haberın varmı

ahh ahh kardess etinden ziyade yemınle elmacık kemıklerım sızlıyor oyuyorlar boyle kemıklerımı ama elımden hıcbişey gelmıyor sabaha kadar cekıyorum. kanal dedı doktor onada aklım cıktı

Kızlar bana doktor detaylıdan bahsetmedi bu cumartesi soyler mı acaba ztn ilk kızım da cok gec yapılmış yine mi oyle olur acaba kafam karıstı

Arkadaslar hala mide hassasiyeti surenler parodontax almasin bence. Hayatimda kullandigim tadi en kotu dis macunudur kendisi
Ben bayılıyorum onun bıraktığı ferahlığa ama diş macununun arkasında bile yazıyor "tadına alışmanız 14 günü bulabilir" diye tabii adamlar direkt yazamamış tadı berbat gelebilir diye ben biraz anormalim galiba çünkü kimse sevmiyor tadını

Ben de kademe ve derece ilerlemesi devam ediyor diye biliyorum son çıkan torba yasayla.

Kızlar bana doktor detaylıdan bahsetmedi bu cumartesi soyler mı acaba ztn ilk kızım da cok gec yapılmış yine mi oyle olur acaba kafam karıstı
Canim daha zamanin var 20. Haftayla 24. Hafta arasi yapiliyo. Ne kadar gec o kadar buyumus bebis demektir

Ben imom kullaniorum. Balik falan hic yemedigim icin. Bana folik asitten sonra bi ay decavit verdi. Biraz koku hassasiyetim vardi o yuzden bi ay sonra omega 3 e gecirdi. Smdi sadece imom kullaniorum
bende sadece imom kullanıyorum canım ıyı gelıyor demekkı bole beslenmeye hala ayaktaysam. buarada her gun süt ıcıyormusunuz ben onlara hıc dıkkat etmıyorum ya dahası mıdem almıyor ılla her sabah yumurta hergun sut cevız vesayre mıdemın kabul ettıgı seylerı yıyorum

Evet canım ikinci ben testleri gereksiz buluyorum canım sadece endiselendiriyorlar boşuna Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Bizde doktora sonuc ne olursa olsun kararımız degısmeyecek dedık yaptırmasakkı dedı sonra hadı dedık dosyada dursun sonrasını demedı bıle

Ben de kademe ve derece ilerlemesi devam ediyor diye biliyorum son çıkan torba yasayla.
ay evet öle galıbaa gurban böle torbaya ben sımdı 7 nin 3 üyüm 2018 şubatta 6/1 olacam 2019 izindeykene 6/2 2020 6/3 olacam eger vermeseydı izin dönüşü sonrakıne 5/1 olacam ozaman ıyı ya yoksa dusunsene baslayınca 6/2 siyle baslıcaktım iyi iyi oldu. bide canım ben sımdı dogum ıznı kullancam pesıne ızınlerımı bıtıecem 40 gun pesıne doktor ayarlarsam eger rapor alıcam artık hazıran yada temmuzda 2 senelık ucretsızı baslatırım pekı bu ızınde bıtınce bızım yarım gun hakkımız varmı yoksa ben bısı okudum bu dogum ıznınden donunce 1 bebege 2 ay 2. bebege 4 ay 3. bebeğe 6 ay yarım gun calısma hakkı varmıs sadece bukadarmı yoksam ucretsızden donuncede alabılermıyımkı 4 yasında krese gıderdı okula baslayana kadar o kresten donene kadar yarım gun calısırdım okula baslayınca bırakırdım ay ben heran ıstıfada edebılırım baksana hıc bırakasım yok hehe
Gecmiş olsun cookk oo cok zordur eminim
öyle canım yemek yemeye korkuyorum bı tarafa bastırdıgım an sızı bır baslıyor bıtmıyor. dıger yerde kotu ıskence oldu yemek yemek ama bunada şükür onlar sağlıklı olsunlarda ben dıslerımden olayım dıs taktırırm artık

Bende cok dikkatli diilim beslenme konusunda canim.

Dun aksam enfeksiyon icin bi ilaca basladim. Piyeloseptyl. Sabah aksam ic dedi. Bugun de ictim. Bundan kullanan idrarinin rengi degisen arkadaslar var mi. 26 yillik omrumde ilk defa bu kadar degisik bi renk isiyorum afedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…