- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 45
Hoşgeldin canım..
..
Hoşbulduk arkadaşlar.. Anadolu'nun küçük bi şehrindeyim.. 26 aylık bi kızım var ikinci oglan olacak nasipse.. Kamu çalışanıyım 32 yaşına girdim 3 yıllık evliyim :)Hosgeldın nerden katılıyorsun aramıza guzel anne
Hoşbulduk arkadaşlar.. Anadolu'nun küçük bi şehrindeyim.. 26 aylık bi kızım var ikinci oglan olacak nasipse.. Kamu çalışanıyım 32 yaşına girdim 3 yıllık evliyim :)
Canm ben istanbulda doktorumun onerisiyle bir doktora gidicem. 400 tl verdim. Eylul icin randevu aldim.Günaydın kızlar,
detaylı ultrason için randevu aldınız mı? ortalama ücret ne kadar ödediniz?
Aynen inşallah ondandır bu cuma aile hekiminde tahlil ve aşım olacak orda belki kalp atışını dinlerim de rahat ederimNedeni muhtemelen; artık eskisi gibi samanlık yada evde doğurmuyor olmamız.
İlk doğumumda olmadım bunda da olmayı düşünmüyorum.artık özel hastanede en azından özel olmasa bile ameliyathane ortamında doğuyor benekler bu nedenle kullanın makas , bıçak gibi şeylerin paslı olma ihtimali çok düşük bide aşı 3 doZ 3. Doz Doğumdan sonra onu olmazsak diğer ikisinin hiç önemi kalmıyor.
Bol bol peynir yoğurt Bebek bizden herşeyimizi alıyor.
Hoşgeldin?
Arada yatışa geçiyorlar Hele bide ilk Doğum ise bazen hareketlerin bebekten geldiğine anlam veeeöştor insan
Hoşbuldum canım bu aradaNedeni muhtemelen; artık eskisi gibi samanlık yada evde doğurmuyor olmamız.
İlk doğumumda olmadım bunda da olmayı düşünmüyorum.artık özel hastanede en azından özel olmasa bile ameliyathane ortamında doğuyor benekler bu nedenle kullanın makas , bıçak gibi şeylerin paslı olma ihtimali çok düşük bide aşı 3 doZ 3. Doz Doğumdan sonra onu olmazsak diğer ikisinin hiç önemi kalmıyor.
Bol bol peynir yoğurt Bebek bizden herşeyimizi alıyor.
Hoşgeldin?
Arada yatışa geçiyorlar Hele bide ilk Doğum ise bazen hareketlerin bebekten geldiğine anlam veeeöştor insan
Ne guzel ozetlemıssın canım maşallah bende öyle ıstıyorum kızım az buyusunde kardesıde olsun dıye bende memurum ne sorcam sana sabah bısey okudum dogum ıznıne ayrılıyoruz ya ücretsiz izin. eskıden o sure zarfında kademe derece ılerlemesı dururdu. 2016 da cıkan bır kanunla o kalkmıs galıba haberın varmıHoşbulduk arkadaşlar.. Anadolu'nun küçük bi şehrindeyim.. 26 aylık bi kızım var ikinci oglan olacak nasipse.. Kamu çalışanıyım 32 yaşına girdim 3 yıllık evliyim :)
ahh ahh kardess etinden ziyade yemınle elmacık kemıklerım sızlıyorDiş eti probleminden bahsedilmiş hepimizin basında aynı dert sanrım benim eczacımda rocs adından bir diş macunu önerdi gebelikte kullanılan bir dişmacunu cocuga zararı yokmus gayet memnunum he yine kanama yok mu derseniz tabiki var hepsindede olucak cünkücok hassas dis etlerimiz suan.
Ben bayılıyorum onun bıraktığı ferahlığaArkadaslar hala mide hassasiyeti surenler parodontax almasin bence. Hayatimda kullandigim tadi en kotu dis macunudur kendisi
Ben de kademe ve derece ilerlemesi devam ediyor diye biliyorum son çıkan torba yasayla.Ne guzel ozetlemıssın canım maşallah bende öyle ıstıyorum kızım az buyusunde kardesıde olsun dıye bende memurum ne sorcam sana sabah bısey okudum dogum ıznıne ayrılıyoruz ya ücretsiz izin. eskıden o sure zarfında kademe derece ılerlemesı dururdu. 2016 da cıkan bır kanunla o kalkmıs galıba haberın varmı
Gecmiş olsun cookk oo cok zordur eminimahh ahh kardess etinden ziyade yemınle elmacık kemıklerım sızlıyoroyuyorlar boyle kemıklerımı ama elımden hıcbişey gelmıyor sabaha kadar cekıyorum. kanal dedı doktor onada aklım cıktı
Canim daha zamanin var 20. Haftayla 24. Hafta arasi yapiliyo. Ne kadar gec o kadar buyumus bebis demektirKızlar bana doktor detaylıdan bahsetmedi bu cumartesi soyler mı acaba ztn ilk kızım da cok gec yapılmış yine mi oyle olur acaba kafam karıstı
bende sadece imom kullanıyorum canım ıyı gelıyor demekkı bole beslenmeye hala ayaktaysam. buarada her gun süt ıcıyormusunuz ben onlara hıc dıkkat etmıyorum ya dahası mıdem almıyor ılla her sabah yumurta hergun sut cevız vesayre mıdemın kabul ettıgı seylerı yıyorumBen imom kullaniorum. Balik falan hic yemedigim icin. Bana folik asitten sonra bi ay decavit verdi. Biraz koku hassasiyetim vardi o yuzden bi ay sonra omega 3 e gecirdi. Smdi sadece imom kullaniorum
Bizde doktora sonuc ne olursa olsun kararımız degısmeyecek dedık yaptırmasakkı dedı sonra hadı dedık dosyada dursun sonrasını demedı bıleEvet canım ikinci ben testleri gereksiz buluyorum canım sadece endiselendiriyorlar boşuna Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
ay evet öle galıbaa gurban böle torbayaBen de kademe ve derece ilerlemesi devam ediyor diye biliyorum son çıkan torba yasayla.
öyle canım yemek yemeye korkuyorum bı tarafa bastırdıgım an sızı bır baslıyor bıtmıyor. dıger yerde kotu ıskence oldu yemek yemek ama bunada şükür onlar sağlıklı olsunlarda ben dıslerımden olayım dıs taktırırm artıkGecmiş olsun cookk oo cok zordur eminim
Bende cok dikkatli diilim beslenme konusunda canim.bende sadece imom kullanıyorum canım ıyı gelıyor demekkı bole beslenmeye hala ayaktaysam. buarada her gun süt ıcıyormusunuz ben onlara hıc dıkkat etmıyorum ya dahası mıdem almıyor ılla her sabah yumurta hergun sut cevız vesayre mıdemın kabul ettıgı seylerı yıyorum
Bizde doktora sonuc ne olursa olsun kararımız degısmeyecek dedık yaptırmasakkı dedı sonra hadı dedık dosyada dursun sonrasını demedı bıle
ay evet öle galıbaa gurban böle torbayaben sımdı 7 nin 3 üyüm 2018 şubatta 6/1 olacam 2019 izindeykene 6/2 2020 6/3 olacam eger vermeseydı izin dönüşü sonrakıne 5/1 olacam ozaman ıyı ya yoksa dusunsene baslayınca 6/2 siyle baslıcaktım iyi iyi oldu. bide canım ben sımdı dogum ıznı kullancam pesıne ızınlerımı bıtıecem 40 gun pesıne doktor ayarlarsam eger rapor alıcam artık hazıran yada temmuzda 2 senelık ucretsızı baslatırım pekı bu ızınde bıtınce bızım yarım gun hakkımız varmı yoksa ben bısı okudum bu dogum ıznınden donunce 1 bebege 2 ay 2. bebege 4 ay 3. bebeğe 6 ay yarım gun calısma hakkı varmıs sadece bukadarmı yoksam ucretsızden donuncede alabılermıyımkı 4 yasında krese gıderdı okula baslayana kadar o kresten donene kadar yarım gun calısırdım okula baslayınca bırakırdım ay ben heran ıstıfada edebılırım baksana hıc bırakasım yok hehe
öyle canım yemek yemeye korkuyorum bı tarafa bastırdıgım an sızı bır baslıyor bıtmıyor. dıger yerde kotu ıskence oldu yemek yemek ama bunada şükür onlar sağlıklı olsunlarda ben dıslerımden olayım dıs taktırırm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?