2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım piyeloseptyl i gebeliğimin başında idrar yolları enfeksiyonu yüzünden bende kullandım . dediğin gibi idrarın rengini çok değiştiriyor bir de gaitada çok kötü kokuyor afedersiniz ama bunlar tamamen sağlık açısından paylaştığım şeyler . i,lk günlerde zehirlendim mi diye korktum eczaneye sordum yan etkileri arasında var korkmayın dedi .

Canım bu izin konusu benim de kafama takılıyordu. Mart sonu ücretli iznimiz bitse ve biz raporlarımızı kullandıktan sonra da ücretsize ayrılabiliyor muyuz? Çünkü senin dediğin gibi benim de niyetim raporlarla gelebildiğim zamana kadar gelip ücretsize ayrılmak.

Ben de kullandım geçen ay. Tövbe bismillah böyle bir renk ve koku olamaz

ay normaldede ben suyu az ıcıyorum kızlar sız gunde ne kadar ıcıyorsunuz ben belkım 1 lt yanı. ondan bazen gerıye donup bakamıyorum rengıne susuzum dıye bas bas bagırıyor ama mıdem almıyor

sımdı ocak 10 da doktorun dedıgı gıbı dogursam . 5 hafta oncesınden calıssam sonrası toplam 13 hafta 11 nısandamı bıtıyor hafta hesaplarım bıtıktır ahahah. 40 gun ıznımı bır cırpıda kullandım de 21 mayısda bıttı pesıne 40 gün rapor hakkımız var ya onar onar ya 30 lu heyetle 10 lu tek verek bırını bulmamız lazım hadı 40 da ordan 30 hazıranda bitiyo 2 temmuz ıs bası yapmamız lazım 2 temmuzdan berıde 2 sene kullansak 2020 temmuza kadar bebıslerleyız. 5 ayını kurtarıyoruz gıbı ızın ve raporlarla kafam yandı 2 yıl 5 aylık gıbıykene baslarız yada 1 ayda rapor ızın desek 2 bucuk yasında baslarız

Cok sasirdim. Ishal falan da var mi yan etkilerinde acaba

Ben de kullandım geçen ay. Tövbe bismillah böyle bir renk ve koku olamaz
Desene evde kmsenin olmadigi saatleri kullanicaz

@yyaren061 S Saaraa @cerenkar kızlar nerdesiniz merak ettim uzun zaman oldu görüşemedik inşallah sizde bebislerde iyidir
Merhaba uzun zamandır görüşemedik tatil dolayısıyla memleketteydim malum iş güç yoğun oluyoruz pek yazamadım :) çok şükür ben de Bebek'te iyiyiz dün doktora gittim bi oğluşumuz olacak inşallah 19+6 hafta olduk ve artık evime gittim inşallah buralardayım :)

Kv simdiden bebegimi giydiricegim şeylere karismaya başladı poff Allahtan dogumdan sonra annemlerde kalicam uzun bir süre insaAllah bir aksilik olmazda buraya gelmek zorunda kalmam neyse şimdiden sinirimi bozmiyim bari

Hoş geldin canım ay çok sevindim iyi olmanıza burası da erkek bebek kaynıyor bu sene acaba benim ki ne

Kv simdiden bebegimi giydiricegim şeylere karismaya başladı poff Allahtan dogumdan sonra annemlerde kalicam uzun bir süre insaAllah bir aksilik olmazda buraya gelmek zorunda kalmam neyse şimdiden sinirimi bozmiyim bari
Tcanım bırak karışsın
İlk torunsa bırak karışım canım heves ediyor keşke bizimkiler de karışsa ne anneanne ne babaanneden hayır görmedik hiç umurlarinda bile değiliz neyse herkes kendine benden uzak olsunlar yeterli

Karışmk var karışmak var canım ilgilenilse neyse de abartilmasa keşke her türlüsü ayrı dert işte

Canim sen esin yokken hep onlarda misin yoksa kendi evinde misin. Kibar kibar ilk cocugum benmde heveslerim var desene

Herkese selam bende 16+5gunluk hamileyim 12+4 günlükten itibaren bebeğinin hareketlerini hissediyorum.Doktora sorduğumda herşey yolunda demişti.Cok şükür..

Bugün kendime doğum günü hediyesi verdim ve kızımızı görmeye gittik Kızlar iki haftada bile ne kadar büyümüş maşallah subhanallah inanamadım :) 215 gr olmuş miniğim. Kanama alanı küçüldüğü halde hala duruyor içeride o yüzden istirahate devam dedi. Bu gidişle okul açılınca heyet yolu görünecek gibi dedi doktorum. Nasip diyorum bebek sağlıcakla doğsun da ben dışarı çıkmasam da olur. Bu arada ben artık net olarak hissediyorum seğirme şeklinde Rabbim hepimize, miniklerimize, ailemize sağlık versin daha önemli hiçbir şey yok.

Amin...Gözün aydın canım bebisin saglikliymis
Doğum gününde kutlu olsun :)

kızlar kan ilacınız alerji yaptı mı?
ben resimdeki ilacı kullanıyorum bacaklarımda döküntüler oldu ve kaşınıyor

Canımmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun kızına da maşallah masallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…