2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
L Lilyumm_ cum dogum gunun kutlu olsun nice yaslara. Benim de 3 gun sonra dogumgunum :)
Insallah seneye kucakta bebislerle kutluycaz soylerken bile cok degisik geliyo kulagima. O gunleri gorelim insallah saglikla.
Sen de istirahate devam et canim ne guzel az kalmis kanaman gecmis olsun.
Benim dr randevum 8 eyluldu. Ama tatile gitme gibi bir durumumuz var dr umu arayip 19 u gibi gelsem sikinti olur mu ayrintiliya gec kalir miyim dedim keyfine bak dedi. Dr kontrokume neredeyse 1.5 ay ara vermis oluyorum benim icin rekor :) ama artik icim niyeyse daha rahat
Sadece bu cuma tetanoz asimi olup kan tahlilimi yaptiricam
Bugun itibariyle de previt positive diye bir multivitamin kullanmaya basladim.
Ay cok yazdim simdilik bu kadar :)

Canımm çok teşekkür ederim :) ben de bugün hep seneye bebeğimizle kutlayacağız diye düşünüp mest oldum sevinçten :) tatil iyi gelecektir canım sana ve bebişine hem gördüğünde yakışıklı iyice büyümüş olacak :) janti janti pozunu verir yine annesi

Evet uzun sure gitmemenin tek avantaji da bu galiba birden buyumus olarak gorup sok oluyorsun :)
Allah bebislerimizi korusun

Canim sen esin yokken hep onlarda misin yoksa kendi evinde misin. Kibar kibar ilk cocugum benmde heveslerim var desene
Biraz annemlerde biraz onlarda canım zamanı gelince tavrimi koyucam şimdiden şey yapmıyorum kendi cocuklariyla ilgilensin önce sonra torununa karissin eşim bir gelse şu sehirden gidesim var annemlerden uzak kalmak pahasına

yazdım doktoruma bakalım deli gibi kaşınıyorum
Bende aynı ilaci kullanıyorum canım bana da yan etki yapmadı sadece herkste olan tuvalti koyulastirip koku değişimi olması var baska ilac kullaniyormusun

Kizlar merhaba bugün kasığımda küçük bi sertlik geldi elime normalde öyle bir şey yoktu. Sonra bi iki kere daha dokundum ve kayboldu birden ara ara ayni yere tekrar dokunuyorum yine birşey yok.

Acaba o küçük şişlik bebek olabilir mi? Nohuttan az büyüktür büyüklüğü ve sertti

Selam herkese
Bebek telaşının yanına bide boya badana işi çıktı.
Hafta sonu boyacı geliyor ve o telaştan dolayı korkuyorum.

Bende de arasıra oluyor, bebek diye düşünüyorum, hareket ediyor herhalde,yer değiştirince kayboluyor şişlik. Doktoruma gidince en çok sormak istediğim şey bu şu anda :)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli güzel mi güzel musmutlu mükemmelötesi bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…