2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

doğum günün kutlu olsun :)

[/QUOTE]
Beni de ekleyin buraya çok şükür :)) Yalnız Doğum tarihi 20ocak gibi. Benim gec döllenme olmustu o yüzden sat uygun degil. Giresun :))

Kızlar 18 haftalık hamileyim (17+5)
Gerçi sürekli oynuyor benim bu günler bilmıyorum.. her neyse..
Bebeğimi hala hissedemedim daha erken dıyorlar ama bazen kıpırtı gibi birsey hissedıyorum gaz mı bilemıyorum. Daha önceki bebegim 7.haftasinda kalbi durdu o yüzden endişeliyim.. elimle yoklasan varlığını hissedemez miyim. Tecrübeli olanlar cevap verirse sevınırım

bence bebek , bende hissediyorum 1-2 haftadır
net bir yerde oluyor :)

ben de ilk 3 ay o şekilde yiyordum. ama toparladım şükür. psikolojikti sanırım.
evet takmıyom artık 20 kiloyu aşmasam yeter :)

Kv simdiden bebegimi giydiricegim şeylere karismaya başladı poff Allahtan dogumdan sonra annemlerde kalicam uzun bir süre insaAllah bir aksilik olmazda buraya gelmek zorunda kalmam neyse şimdiden sinirimi bozmiyim bari

sallaa sallaaa yer yerinden oynasın şarkısını mırıldan gitsin

bence bebek , bende hissediyorum 1-2 haftadır
net bir yerde oluyor :)
benim de tam tersi Allah ne verdiyse, her yerde oynuyor dr a sordum doğrudur , çünkü baya hereketli dedi.. hele sabahları ve akşam yatmadan önce coşuyor. bi sağdan bi soldan, bi ortadan , sıçratıyor bazen beni

benim de tam tersi Allah ne verdiyse, her yerde oynuyor dr a sordum doğrudur , çünkü baya hereketli dedi.. hele sabahları ve akşam yatmadan önce coşuyor. bi sağdan bi soldan, bi ortadan , sıçratıyor bazen beni
Ne zaman başladı peki bu hareket benim 18.haftam normal mi tam algılayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…